sympether with chiefτης
παιδια ...δεν αρνηθηκα ποτε καποια παρομοια προταση!
ακομα κ τη δυναμομετρηση που σκεφτομουν να κανω...δεν με ενδιεφερε το αποτελεσμα, για αυτο κ δεν την εκανα!
θα χαρω ιδιαιτερα αν το δοκιμαζαμε με το vbox...γιατι δεμενο κ να το μαστιγωνω δεν μ αρεσει!
κ βεβαια δεχομαι...κ μακαρι να χαμε κ ενα μαμα καμπριο Μ3 ....θα ηταν τρομερη συγκριση!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Τι να είναι δύσκολο ; Να μετρησουμε ; Δεν μιλάμε για να είναι μπροστά ...μιλάμε απλά για αποτελέσματα , να ξέρουμε τι κάνει .
Αυτό το θρεντ που έχει ξεκινήσει ο Μανος , του το έχω πει και το ξαναλέω , είναι από τα πιο χρήσιμα !
Διότι γράφουμε εμείς ... Πιστόλι το αμάξι του Βασιλη , ζωγραφίζει του Μονστα , κέρδισε ο κριτικός από το κοντό κλπ ... Όσοι τα έχουμε δει από κοντά , καταλαβαίνουμε ... Αλλά αν μπει κάποιος να διαβάσει δεν θα καταλάβει τίποτα !
Μετά από αυτό το θρεντ, αν συνεχιστεί έτσι , ρίχνεται φως στην υπόθεση ... Τι κάνει τι , ποια βελτίωση αποδίδει και πόσο ... Πόσο κοστίζει κλπ
είναι 10 φορές καλύτερο από δυναμομετρησεις αμφιβόλου αξιοπιστίας και σε διαφορετικά δυναμομετρα , που δεν μπορεί να εξαχθεί ασφαλές συμπέρασμα .
Για άλλη μια φορά μπράβο στο κοπελι για την πρωτοβουλία του , μπράβο σε Δημήτρη και Σαουλ που συμβάλουν , και σε όσους ακολουθήσουν
chief (25-01-11), manos///3 (24-01-11), Nick bmwlover (24-01-11), Vasilis (24-01-11)
Οχι ρε Σπυρο δεν ειπα κατι τετοιο,κ το ξεκαθαρισα στο επομενο ποστ μου!!!Απλως ο Βασιλης δεν ειχε κανει δυναμομετρηση οπως ειπε κ το γνωριζα κ εγω,κ φανταστηκα οτι παλι δεν θα ηθελε να κανει κατι...Εδω ρε Σπυρο δυναμομετρησαμε μαζι τα δικα μαςκαι εγω το δυναμομετρησα ξανα κ ξανα γιατι ειχα τρελαθει,κ εκανα τις αλλαγες μου,θα ελεγα στο Βασιλη, που εχει για μενα, κατι αρκετα αξιολογο απο θεμα ιπποδυναμης,που εχει βαλει κ τον κομπρεσσορα να μην το μετρησει???
Ι donut understeer...
m-power_01 (24-01-11)
Νικόλα τρώγεται να μάθει ... Μην τον βλέπεις έτσι . Από σήμερα κόβει το φαγητό.
Γιατί αλλιώς θα βάλουμε τον επιλεκτο οδηγό από την lightweight κατηγορία ... Τον ΓΙΑΝΝΗ
Nick bmwlover (24-01-11), Vasilis (24-01-11)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue