Ποιός είναι ο Βαγγέλης;
δεν υπάρχει κάτι μαγικο ρε συ το ξερεις...
οταν λέμε χειρότερος μην φανταστείς κάτι εξωφρενικό οπως θα αρχίσει το Μ3 να σέρνεται και κάτι τέτοιο..
το δικο μου με 304 μοίρες εκκεντρα κ αδειος απο κάτως κ δουλεύει μια χαρα χαμηλά...αν κάνουμε dyno δίπλα δίπλα θα είσαι 10-12 αλογα καλύτερος απο μένα απο τις 1500 μέχρι τις 4500-4800...αλλα μιλάμε για το δικό μου...
οπότε 200cpi hjs ( δεν γνωρίζω κάποιο συγκεκριμένο part number ) Χpipe και οτι τελικό γουστάρεις...
είναι καλό το αποτέλεσμα που θα έχεις....
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...
Stathis (25-01-10)
Eχω παραγγειλει τελικο supersprint racing lightweight και καταλυτες supersprint race 100cpi. Το μεσαιο δε το αλλαζω ακομα. Γνωστος ''μας'' με παροτρυνε να το αφησω οπως ειναι.
Σκοπος των αλλαγων (οι καταλυτες περισσοτερο) ειναι να παρει το μοτερ ψηλα ,οχι αλογα, αλλα περισσοτερη ευστροφια. Το τελικο το επελεξα για τον απιστευτο ξερο του ηχο...και το βαρος του βεβαια που ειναι τα μισα κιλα απο το μαμα.
Πιστευω σε καμια 15αρια μερες να τα βαλω πανω και θα σας πω εντυπωσεις.
ελα ρε πλακα μου κάνεις????
πάρε https://www.hjs-motorsport.de/english/produkte_kat.php
Μ3 is gone...
τα 2 πράγματα που βλέπεις πάνω στις σωλήνες δεν ειναι τίποτα αλλο απο 2 καζανάκια εντελώς ελεύθερα τα οποία μπαίνουν στο ύψος της εξάτμισης το συγκεκριμένο με αποτέλεσμα να μείωνουν εως και να εξαλείφουν το κροτάλισμα που κάνει το Μ3 ( αυτόν τον κατσαρολέ ήχο που ακούς πολύ με την μαμα εξάτμιση..)
υπάρχουν σε 2" κ 2.5" ιντσες εσωτερικής διαμέτρου κ ζυγίζουν περίπου 1,7 κιλά το ένα...
στα euro αυτοκίνητα είναι η θέση που βρίσκονται οι μαμα καταλύτες....
κάνουν τον ήχο πιο μπάσο στο αυτοκίνητο κ μειώνουν κ τον θόρυβο μέσα στην καμπίνα εαν είσαι decat...
την επόμενη βδομάδα θα είναι πάνω στο αμάξι μου διότι είναι απάλευτο το βουητο μέσα σε ορισμένες στροφές
πάρε κ ενα παράδειγμα με τα 2 AR resonators με το race το εξατμισάκι....
Μ3 is gone...