2λιτρο ειναι αυτο
2λιτρο ειναι αυτο
Γιώργο το παιδί που το πουλάει είναι μέλος του φόρουμ μας, για οποιαδήποτε πληροφορία στείλε του ένα π.μ. ,ορίστε και η αγγελία.
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=20278
BILL007 (13-11-13), georgeIII (13-11-13), nikos valvetronic (13-11-13)
πολυ πιθανο. Βασικα για να λεει τελη 265 ειναι σιγουρα δηλωμενο 1600.
Εφοσον ομως λεει 143αλογα το πιο πιθανο ειναι να φοραει τον διλιτρο κινητηρα , διοτι 1600 bmw e46 με τετοια αποδοση δε βγηκε ποτε.
Παρε τηλεφωνο και ρωτα.
Αδηλωτο αμαξι καλυτερα να μην αγορασεις, αμα γινει η στραβη θα πληρωνουν και τα εγγονια σου.
Για αυτο εδω τι λετε;
το εχει καποιος απο το φορουμ;
Φίλε μου τα αμάξια δεν ψάχνονται από φωτογραφίες, από περιγραφές και από εξοπλισμούς.
Βάλε κάτω τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις, τι θες από το αυτοκίνητο, με τη βεβαιότητα ότι μπορείς να συντηρήσεις αυτό που θες, μην εντυπωσιάζεσαι από ζάντες και γλομπάκια και μετά πάρε σβάρνα τις αγγελίες από ΙΔΙΩΤΕΣ και ψάξε, ψάξε, ψάξε, ψάξε και έλεχγε ό,τι σου αρέσει...οι εποχές είναι δύσκολες κ θέλει αυτοσυγκράτηση.
Με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θες, αρκεί να έχεις καταλήξει ακριβώς στο τι θες.
Ε36 M44Β19
Bazil Van Sinner (13-11-13), Dimzan (13-11-13), georgeIII (13-11-13)
Εχεις απολυτο δικιο σε οτι λες. Τα χρηματα που διαθετω αμεσα για την αγορα ειναι 3000Ε οποτε ψαχνω κατι αναλογο. Ειμαι μεγαλος πια για να εντυπωσιαζομαι απο ζαντες και γλομπακια οσο για την συντηρηση, 2λιτρο αυτοκινητο συντηρω και τωρα. Τις φωτογραφιες σας τις εδειξα απλα γτ δεν γνωριζω τις BMW σχεδον καθολου και μπορει εσεις να δειτε κατι που εγω δεν εχω προσεξει... Το μονο που ξερω για την σειρα 3 Ε46 ειναι οτι μου αρεσει πολυ εμφανισιακα τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα!
ΥΓ1. Συγνωμη αν φαινομαι καπως επιθετικος ή ειρωνικος, η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καμια προθεση να φανω ετσι και ευκολα παρεξηγηται ο γραπτος λογος
ΥΓ2. Αν το κλεισω το συγκεκριμενο στην φωτο το πρωτο που θα κανω θα ειναι να το "ψηλωσω" και να βγαλω τα νικελ απο το ταμπλο
aristent (13-11-13), Leonidas_E39 (16-11-13), PANOS-E60 (13-11-13)
Ψάχνεις 2πορτο ή 4πορτο ?
Μεχρι πόσα χρήματα ? Απο χρώμα που έχεις καταλήξει?
Να ψάξουμε και εμείς .
Πάντως 1,6 με τα 105 μετά απο τα 150 hp του GolfΓια τον Φ... είπαν τα παιδιά μακριά...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mark e92 : 13-11-13 στις 16:33
2πορτο 4πορτο δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα, ουτε στο χρωμα ειμαι δυσκολος αρκει να μην ειναι κανενα κοκκινο. 1800 κυβικα κυριως αλλα και πιο πολλα να ειναι δεν με ενοχλει αν δεν ειναι δηλωμεναχρηματα παιζω κοντα στα 3000Ε (ξερω ειναι λιγα, αλλα κοιταω και κατι αναλογο)