ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΤ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ?
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ M3V8-DKG?
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΑΝΖΜΑΝ, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 540NM ΡΟΠΗ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ???
(ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ?)
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ......ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ.
ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!
bomer
WWW.GETRIEBE.TV
BOCHUM
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά !
Νομίζω οτι προσφορές πρέπει να δίνονται κατ'ιδίαν. Εδώ (στο forum) ενημέρωση έκανε ο m3est για την εφαρμογή και τα πρώτα αποτελέσματα.
Αν διάβασες προσεκτικά, θα πρόσεξες οτι η συγκεκριμένη εφαρμογή έγινε σε Μ3Ε92 με χειροκίνητο κιβώτιο. Αν του είχε προκύψει κάτι τέτοιο στο αυτόματο, θα μας έλεγε φαντάζομαι. Αλλά γιατί δεν ρωτάς απ'ευθείας την ESS αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις απο πρώτο χέρι ?
Αν έχεις να μας αντιπαραθέσεις κάποια "δική σου" αντίστοιχη εφαρμογή, παρακαλώ άνοιξε ενα σχετικό thread και ενημέρωσέ μας όπως προβλέπεται.
Επίσης, απ'τους κανόνες του forum, ζητείται να μην γράφετε με κεφαλαία. Παρακαλώ να το σεβαστείς.
Ευχαριστώ
Χρονια πολλα και σε σενα.
Η τιμη για το 1ο σταδιο VT1-535 με Τελωνειο+ΦΠΑ+Μεταφορικα+το οθετηση τελειωμενο θα παραδιδεται στα 9.800 και το 2ο σταδιο VT2-575 στα 13.800ευρω.
Συμφωνα με τους ιδιοκτητες αντιστοιχων Μ3 στην Αμερικη δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα ακομη.Επικοινωνω με πμ μεσω Μ3post forum με αρκετους ESS κομπρεσσαρισμενους και μου γραφουν τα καλυτερα.Εχουν βαλει αρκετα κιτ και σε χειροκινητα και σε DKG και μεχρι στιγμης δουλευουν ολα αψογα.Τωρα αν αρχισουν τα κιβωτια μετα απο αρκετα χιλιομετρα και καταπονηση να χαλανε θα μας στειλεις εσυ απο κει που βρισκεσαι.Τι την εχουμε την γνωριμια.
Πφφφφ...τράβα και ένα video ρε Νίκο...να κάνουμε και εμείς ανάσταση
Επειδη δεν μας ειναι γνωστο που ακριβως παραδιδουν το πνευμα, και μιας και που εμεις δεν γνωριζουμε 'τα απο μεσα' μηπως ο κυριος bomer μπορει να μας διαφωτισει με περισσοτερες πληροφοριες? Το 'απο μεσα' εμενα δεν μου λεει και πολλα...Και τα μηχανικα κιβωτια, συμφωνα με το 'απο μεσα' νωριτερα?
Παντως στα Ε46 το κιβωτιο δεν εσπαγε με τιποτα. Η HPF που εχει φταξει αρκετα Μ3 Ε46 στα 600-800 αλογα δεν ειχε κανενα προβλημα με τα κιβωτια. Τωρα αν το μηχανικο κιβωτιο, οπως υποστηριζει ο κ. bomer εγινε πιο ευπαθες στα Ε92 (αμφιβαλλω) δεν το γνωριζω. Αν εχει τεκμηριωμενες πληροφοριες οτι αυτο ισχυει, μπορει να τις παραθεσει ωστε να υποστηριξει τεκμηριωμενα τις αποψεις του.