Σελίδα 4 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 136

Θέμα: ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΣΕ Ε36

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το Σάββατο βρέθηκα με την KonstantinaM3 και αφού της είπα ότι ψάχνομαι για αμορτιερ μου έκανε μια πόταση ένας γνωστός της για τα μπροστινά Bilstein κίτρινα (χοντρομπούκαλα) μαζί με 4άδα ελατήρια χαμηλώματος σχεδόν ολοκαίνουρια στα 100 ευρώ...

Επιπλέον μου είπε ότι κι εκείνη αυτά φοράει στο μίτριο και δεν είναι ιδιαίτερα σκληρά... Αν βάλω Βilstein με συμφέρει πολύ αυτή η προσφορά αν όντως είναι σε καλή κατάσταση... Μέσα στη βδομάδα πρέπει να πάρω μία απόφαση!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Να μπεις σε κάποιο 36άρι με Bilstein και ίδιας διαμέτρου ζάντα με το δικό σου για να καταλάβεις κ μετά αποφασίζεις. Το κοπάνημα είναι κάτι το υποκειμενικό. Προσωπικά τα Bilstein τα απεχθάνομαι...
    Ε36 M44Β19

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λοιπόν θα "χτυπήσω" τη προσφορά που μου έκαναν δηλαδή τα μπροστινά Bilstein ελαφρως μεταχειρισμένα μαζί με τετράδα ελατήρια χαμηλώματος για 100 ευρώ και θα βάλω και πίσω καινούρια αμορτισερ και σε περίπτωση που δεν μου αρέσει η συμπεριφορά στο δρόμο τότε βλέπουμε... Προς το παρόν θέλω το αμάξι να "σφίξει" γιατί πάει "βάρκα-γυαλό" και δεν μου αρέσει καθόλου...

Απ' ότι συνενοήθηκα θα τα πάρω σε 1-2 βδομάδες και μιλώντας με τον μηχανικό μου στη Λάρισα θα κανονίσω ημερομηνία τοποθέτησης μέσα στο Νοέμβριο...

Ξέρω ότι μπαίνω σε αγωνιστικά πλαίσια με τα βήματα που κάνω και δεν θα έχω τις ανέσεις που είχα στο δρόμο ή θα μπορούσα να έχω επιλέγοντας κάτι πιο συμβατικό όμως το αμάξι προορίζεται για ψηλά και καλό είναι να ανέβει επίπεδο απ' όλες τις απόψεις...

Καταθέστε απόψεις και αναμείνατε νεότερα...!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε αγωνιστικα πλαισια επειδη βαζεις μια 4αδα bilstein με ελατηρια???Ουτε καν για 2 γυρους σε πιστα δεν κανουν φιλε μου....καθαρα δρομισιο σετ απ επιλεγεις....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

5. The Following User Says Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

Andri (14-10-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αγωνιστικα πλαισια επειδη βαζεις μια 4αδα bilstein με ελατηρια???Ουτε καν για 2 γυρους σε πιστα δεν κανουν φιλε μου....καθαρα δρομισιο σετ απ επιλεγεις....
    Δεν τα ξέρω τα αμορτισερ αλλά από αυτά που ακούω με πήρε από κάτω με τόσα αρνητικά σχόλια για τη σκληρότητα... Τώρα θα αποκτήσω και προσωπική άποψη!
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Περιοχή
    Inside of BMW
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σωστός ο Stunt Mike, επίσης τα bilstein είναι περίεργα από άποψης άνεσης, έχω ακούσει από άτομα(που τα έχουν φορέσει πάντα) πως τους βόλευαν απίστευτα(παρόλο το κοπάνημα) και από άλλους πως δεν τα άντεχαν ,επίσης στους δρόμους μας χωρίς ιδιαίτερη προσοχή μπορεί από το να στραβώσει μέχρι να "σπάσει" (βγάζει λάδι-κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι πως μου το είχε πει ακριβώς) έχει γίνει σε άτομο και μάλιστα σε λίγα σχετικά χιλ χλμ και με ήρεμη οδήγηση.
    Βέβαια θα μου πεις εκείνος είχε εξακύλινδρο(πιο βαρύ μπροστά μέρος) , μπορεί να έτυχε , μπορεί να έπεσε σε "καλή" λακούβα πολλά μπορεί....

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στο δικο μου φοραω bilstein κιτρινα τα χοντρα, με h/r ελατηρια κοκκινα,με 18αρες, 225/40/18 μπροστα και 255/35/18 πισω.Η αληθεια ειναι οτι κοπαναει λιγο, αλλα δεν με ενοχλει και ιδιεταιρα.Επισης απο θεμα συμπεριφορας στο δρομο,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,αν και στο θεμα συμπεριφορας παιζουν πολλα πραγματα ρολο.Παντως πορωμενο σε ακουω οποτε δεν πιστευω να εχεις θεμα με την σκληρωτητα της αναρτησης.Αλλωστε η ηλικια μας για τετοια ειναι. Τα πιο χαλαρα set up μετα τα σαραντα

9. The Following User Says Thank You to JimE36 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (14-10-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο δικο μου φοραω bilstein κιτρινα τα χοντρα, με h/r ελατηρια κοκκινα,με 18αρες, 225/40/18 μπροστα και 255/35/18 πισω.Η αληθεια ειναι οτι κοπαναει λιγο, αλλα δεν με ενοχλει και ιδιεταιρα.Επισης απο θεμα συμπεριφορας στο δρομο,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος,αν και στο θεμα συμπεριφορας παιζουν πολλα πραγματα ρολο.Παντως πορωμενο σε ακουω οποτε δεν πιστευω να εχεις θεμα με την σκληρωτητα της αναρτησης.Αλλωστε η ηλικια μας για τετοια ειναι. Τα πιο χαλαρα set up μετα τα σαραντα
    JIM36 ούτε κι εγώ πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα με τη σκληρότητα ειδικά μετά την απογοήτευση που πήρα το Σάββατο που με πήγε η KonstantinaM3 στην αλάνα στο Κορωπί να κάνω κανένα παντιλίκι και πήγαινα σαν ψαροκάικο σε τρικυμία σε κάθε αλλαγή φορτίου... Ήταν βέβαια και η πρώτη μου φορά σε τόσο ολισθηρό οδόστρωμα και δεν μπορούσα να το συμμαζέψω με τίποτα...

Ελπίζω να "δέσει" το αμάξι και να το αισθάνομαι πιο στιβαρό στα χέρια μου, ειδικά τις στιγμές εκείνες που "χορεύει" πίσω να νιώθω περισσότερη σιγουριά για τα πατήματά του...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 14-10-13 στις 19:51
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

11. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

JimE36 (14-10-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παντως χρειαζονται και αλλα πραγματα για να ''δεσει'',οπως λες, το αμαξι.Σιγα σιγα ομως
    Αμα περνας απο λαμια καμια μερα ψησου για κανα καφεδακι.Να γνωριστουμε κιολας και να σε παω στην ''πρωσοπικη'' μου πιστα στην λαμια, οπου το λιωνω και εγω.(με προσοχη παντα)

13. The Following User Says Thank You to JimE36 For This Useful Post:

HLIAS - E36 (15-10-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Προς μεγάλη μου λύπη και απογοήτευση πριν λίγη ώρα ενημερώθηκα από το άτομο που θα αγόραζα τα αμορτισερ ότι τελικά δεν τα έχει και το ανακάλυψε σήμερα το απόγευμα(λίγο πριν το ραντεβου μας στο μεσον της διαδρομής Αθήνα-Χαλκίδα για να γίνει η αγορά)... Τα αμορτισερ όπως μου είπε τα πούλησε ο πατέρας του χωρίς να έχει ιδέα ο ίδιος... Τα νεύρα μου προσωρινά "τεντωσαν" αλλά.............."κάθε εμπόδιο σε καλό"!

Φτου κι απ' την αρχή πάλι!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παντως χρειαζονται και αλλα πραγματα για να ''δεσει'',οπως λες, το αμαξι.Σιγα σιγα ομως
    Αμα περνας απο λαμια καμια μερα ψησου για κανα καφεδακι.Να γνωριστουμε κιολας και να σε παω στην ''πρωσοπικη'' μου πιστα στην λαμια, οπου το λιωνω και εγω.(με προσοχη παντα)

Περνάω συχνά από Λαμία επιστρέφοντας Λάρισα από Χαλκίδα αλλά συνήθως έχω άτομα και δεν βολεύει να σταματήσω... Θα το παλέψω όμως! Στείλε μου αν θες τον αριθμό σου με πμ και όποτε μπορώ θα το κανονίσουμε...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP