οχι δεν συμφερει μονο για λαστιχα,αλλα σε συνδιασμο με βολτα στα βορεια!!!,ε τι??? καποια στιγμη θα ανηφορισεις παλι!!!!![]()
οχι δεν συμφερει μονο για λαστιχα,αλλα σε συνδιασμο με βολτα στα βορεια!!!,ε τι??? καποια στιγμη θα ανηφορισεις παλι!!!!![]()
Λες να ψηνεται κανεις να παμε παρεα αυθημερων στη συναντηση στις 16 και να μοιραστουμε τα εξοδα ?
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
deepBLUE (30-09-13)
aristent (30-09-13), deepBLUE (30-09-13), doctore (30-09-13), Leonidas_E39 (30-09-13), scania124 (30-09-13)
deepBLUE (30-09-13), Konstantinos E60 (30-09-13)
Sp 5 Βαγγελη continental ...
Ο τυπος με το σνιτσερ ε60 δοκιμασε τα παντα και σε αυτα εμεινε απολυτα ικανοποιημενος !!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 30-09-13 στις 17:53
Αφου το λες και συ ,αυτο θα κάνω !!!!
![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Φοραει 20αρες !!!
Τα pirelli αν τα δεις ειναι καινουργια με ελαχιστα χιλιομετρα και τα εβγαλε δεν την παλεψε
διοτι οπως λεει ο κωλος δεν καθοταν κατω . . .
Εχω ακουσει απο παρα πολλους οτι το Pirelli κανει δουλεια συμαντικη . . .
Αυτος στο Μ5 δεν θελει ουτε να τα δει ουτε να ακουσει επισης το ιδιο για τα ps2 ...
Τα dunlop του εκαναν δουλεια αλλα μετα τα 15κ ειχαν ξεραθει . . .
Μετα conti τα εχει ξεχασει ολα πλεον και τα ιδια θα βαλω και στο f430 του . . .
Ισως φταιει η δυναμη που εχει μετα 613 αλογα που κουβαλαει ισως θελει πιο μαλακη γομα
δεν ξερω αυτος το οδηγαει αυτος μου λεει τι και πως γινεται στο Μ5 του φιλε . . .
Ειναι ενα νεο και αξιοπιστο ελαστικο με τιμη σε λογικα πλασια και επισης στα πισω
ελαστικα εχουν εντελως διαφορετικο σχημα (++μια λοριδα) που σημαινει οι ανθρωποι τις
conti εχουν γνωση για το θεμα πισω κινησης με αρκετα αλογα !!!
Ψαξε δες και συγκρινε φιλε οτι χρειαστεις ειμαι εδω !!!
Αρη μην το κανεις θεμα και μονο που με πηρες τηλ ειναι σαν να τα τοποθετησα εγω !!!
Σ'ευχαριστω . . .
Επισης θα σου εβαζα κατι 20αρια γνησια acs εδω για να παρεις μια γνωμη για το μετα
μπας και βαλεις μια σειρα 20αρες !!!
ασε Χρηστο,μη με βαζεις σε τετοιο λουκι!!!
κυκλοφορει τελικα εδω στη Λαρισα Μ5 Ε60 με λευκη ματ μεμβρανη και με 20αρες Ηamann..... με εχει πριζωσει καπως....
....αλλα ειπαμε,να "τσαγιαζω" καμμια Κορολλα αμα λαχει ναουμε!!!...μη με περναν και τα ποδηλατα!!!![]()