A οk, thanx Βασιλη..![]()
A οk, thanx Βασιλη..![]()
Τα 140 άλογα του is δεν αρκούν για το 36αρι (προσωπική μου γνώμη πάντα) είναι αρκετά βαρύ αμάξι μπορεί να βγάλει περισσότερα στ δρόμο για να ναι παιχνιδιάρηκο απολαβστηκο κ χωρίς να ζόρηζεται πρέπει να ναι τουλάχ 25αρι αλλιώς δεν αξίζει να το πάρεις ειδικά άμα σκέφτεσαι το πόσο θα καίει κτλ εννοείται ότι θα καίει με ότι μοτέρ κ θα το πάρεις λόγο ότι είναι παλιάς τεχνολογίας κ του αυξημένου βάρους του
Εγω 28αρι θα επερνα διοτι το 25αρι με το 28αρι εχουνε τρελη διαφορα και δεν το πιστευα μεχρι που τα οδηγησα αλλα το παιδι ειπε με βαση την καταναλωση εξαρχης ενα απο τα δυο για αυτο. Α και το is εβγενε με 180 και 1900 κυβικα τωρα την διαφορα στα αλογα δεν ξερω.
Τα πρώτα μοντέλα Ε36 δεν είχαν καθόλου πλαινό φλασάκι.
Απο κάποιο σημείο και μετά μπήκε πλαινό φλασάκι το ήταν κάπως έτσι.
Το φλας δεν κάλυπτε ολόκληρη την επιφάνεια του ανταλλακτικού όπως βλέπεις
Και στα face lift μοντέλα υπήρχε αυτό :
Εδώ καλύπτει όλη την επιφάνεια.
Φυσικά και αυτά όπως και οι καρδιές, θα μπορούσαν να είναι αλλαγμένα.
φιλε Δημητρη το αυτοκινητο αυτο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/630050/ ετυχε να γνωρισω τον ιδιοκτητη του πριν 1,5 μηνα περιπου.
το αυτοκινητο ειναι αριστο πραγματικα.αξιζει να πας να το δεις.
δεν κανω διαφημιση απλα ετυχε να γνωρισω το Χαρη και ειδα και το αυτοκινητο του απο κοντα.
ειναι πολυ προσεγμενο.
Κ γω είμαι υπέρ του m52b28 το είπα κ στ πρώτο μου ποστ να κοιτάξει να πάρει 28αρι απλά στ δεύτερο αναφέρα ότι πρέπει να ναι τουλάχ 25αρι το 36αρι.
Το 36αρι is με τον m44 αποδίδει ομαλά σε όλο το φάσμα στροφών μέχρι τον κοφτη έχει 3άλογα κ 1,5 κιλά ροπης περισσότερο κ σίγουρα καίει λιγότερο απο τι με τον m42 που τα δίνει όλα μετά τις 4,5 χιλ στροφές πραγματικά γίνετε aλλo αυτοκ. Έχω ακούσει ότι σε κόντρα απο στάση το παλιό είναι μπροστά μάλλον λόγω πιο κοντού βήματος.
ποια ειναι οι διαφορα των δυο αυτων μηχανων ?
![]()
το πρωτο ειναι m43b16 (1600 cc 4κυλινδρο)
το δευτερο μου κανει για παλιοτερο αλλα δεν ξερω
τούρμπο και πράσινα άλογα
Η πρώτη (Μ43) είναι κλασης ανώτερη και "νεότερη" της δεύτερης (M40)![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 14-07-13 στις 15:53