Bitz (22-08-13)
οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου αυτο μ αρεσει πλ σαν ιδεα γτ τρ π τ ξανασκεφτομαι οταν ειμαι μονος μ μια χαρα παω απλα απογοητευομαι σε ταξιδια πχ στην αθηνα για πανελληνια η προσπεραση ειδικα σε ανηφορες ειναι πιο αργη και απο replay εαν δεν ερχομαι πατητος..μαλλον θα αφησω τις λοιπες σκεψεις και θα προσανατολιστω προς τα εκει..![]()
Αν και εχω το 1.8 το αμαξι ειναι εξισου αργο λογου το βαρους του......αλλα ακομα και τα 3-4 ταξιδια που κανει το χρονο τα κανει πολυ ξεκουραστα αρκει να συμβιβαστεις με τις δυνατοτητες του! Και με σμαρτακι εχω κανει ταξιδι 350 χλμ και ξεκινωντας με φιλο και μουσικη το εκανα και μια μιση ωρα παραπανω .....ε και...? Γενικα αμα συμβιβαστεις με αυτο που οδηγας και οδηγας και συνετα .....ολα τα αμαξια καλα ειναι!
Οσον αφορα την οπτικη τουλαχιστον βελτιωση εγω εχω βαλει εναν προφυλακτηρα m pack μπροστα μια εξατμισουλα πιο ζωηρη και επενδυση καρμπον μεσα και εχει ερθει πιο κοντα στην ηλικια μου! Αργοτερα και μια μουρατη ζαντουλα σε λογικα πλαισια και εισαι οκ!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bazil Van Sinner (22-08-13), chrisgiapz3 (22-08-13), GEORGE BMW 316ci (22-08-13), Laggispower (22-08-13), nikos valvetronic (23-08-13)
Σωστος!και πλ απλα κανω κρατει μαζευοντας χρηματα ετσι ωστε μετα απο καποια χρονια να χτυπησω κατι π μ αρεσει αρκετα..
![]()
Dermatis (22-08-13)
ε σιγουρα , κοιτα ειδικα το θεμα της μετατροπης απλα το Ξεχνας (για να γινη σωστο) θα σου βγη οικονομικα ο κουκος Αηδονι,,,,,, χωρια τα αλλα τα χαρτικα Εδω Κοιριαρχη μονο μια ιδεα του Ετοιμου,,,,(παλι οσο σε παιρνη τουλαχιστον)
Laggispower (22-08-13)
ειναι το ατιμο το 3λιτρο καρφωμενο στο μυαλο αλλα δεν υπαρχει λογος για τετοια σπαταλη της ταξεως των 9.000+χιλιαδων ευρω..οποτε θα βολευτω με το 1600αρι και οπως ερθουν τα πραγματα![]()
βαλε το 16ρι μια καλη ζαντουλα ενα βαψιματακι με μ3 optic ενα σετ compressor ,,,,,μπλοκε πισω με το πιο μακρυ βημα,,,, ενισχυσε και καπως τα φρενα (σε δαγκανες μονο μπροστα χρειαζεσε υπαρχουν φτηνεσ μεταχ/νες) και εισαι τζαμι,
Ολα αυτα αν ψαχτης καλα και δεν το βιαζεσε δεν κανουν πανω απο ενα χιλιαρικο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Solorider : 22-08-13 στις 18:58
Laggispower (22-08-13)
με το κομπρεσσερ φτανω τα 140 αλογα πχ;