Χθες το διαβασα γιωργη μου, εχει ημερομηνια δημοσιευσης 21.3.12
gant (11-08-13)
Καμιά και σήμερα, και ήρθαν τα γενέθλια μου παρέα με του παρεδρου.
Δε πα να ψοφήσει ο παπαντρικο******ς και όλοι οι υπόλοιποι του κωλοσυναφιου τους...
Κρεμασμένος από τη γλώσσα έξω από το σύνταγμα από τη γλώσσα γίνεται να τα δούμε τα @@???
Διαμαρτυρίες και μπούρδες. Κοινωνικό αποκλεισμό σε όλο το νησί μπορούν να του κυριξουν. Να μην μπορεί να αγοράσει ούτε ένα μπουκαλάκι νερό το παλιο@@
sympether with chiefτης
120.000 ευρώ/μερα απο ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ κονδύλια για το στρατοπεδο συγκεντρώσεως της Αμυγδαλέζας.
Αν ολα αυτά πηγαιναν εκεί οι μετανάστες θα ζούσαν με πισινες και τζακούζια αλλά ζουν σε κοντέϊνερ στους 45 βαθμους!
Καποιοι υπουργοί και εργολάβοι φτιάχνουν νέες βιλες...
![]()
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Παντου τρωκτικα...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Ptboul (12-08-13)
Πηγα στην ΔΟΥ Γαλατσιου γιατι απο λαθος του ιδιωτη λογιστη ετρεχα τζαμπα..
Τυχεροι οσοι πανε εκει οι κυριες εξυπηρετικοτατες παρα τον φορτο εργασιας απο τον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ελληνα της τελευταιας στιγμης..
Παρολο τις αδειες και το εμφανως λιγοτερο προσωπικο με εξυπηρετησαν σε 5' λεπτα..
Αντιστοιχα την προηγουμενη εβδομαδα επρεπε να περασω απο ΟΑΕΔ,απεργια 2 μερες και αλλες 2 ετσι για να χουμε να τρεχουμε αυπνοι και με λιοπυρι..
Πηγα στο Ταχ.Ταμιευτ να κανω ταυτοποιηση λογαριασμου η ταμιας εξυπηρετικοτατη ειδε ολα τα χαρτια ειπε οτι ειναι Ο.Κ και εφαγα στα μουτρα απο την διευθυντρια ενα "δεν κανει αυτο το χαρτι με την διευθυνση σας"
Το κω@οχαρτο ηταν λογαριασμος καρτας της ιδιας τραπεζας που γραφει την διευθυνση μου...
"να φερετε καποιο αλλο λογαριασμο,φερτε απο κινητη τηλεφωνια""
"μα καλα και η δικη σας τραπεζα αποδεχεται εναν οποιοδηποτε λογαριασμο ιδιωτικο και οχι τον ιδιο τον δικο της ??δλδ η wind ειναι πιο εγκυρη απο εσας?? "
"δεν ξερω κυριε αλλα δεν μπορω να δεχτω αυτη την διευθυνση"
"δλδ η wind πιστοποιει την διαμονη μου καπου και εσεις που με εχετε πελατη δεν δεχεστε
επειδη δεν ξερω αν τελικα ειστε Δ.Υ η Ι.Υ δεν σας λεω τιποτα αλλο απο το ολοι μας γαμ@τε ,ειστε αχρηστοι και πανηλιθιοι οταν εχετε τα νευροφυτικα σας" κλπ κλπ που δεν γραφω..
παρτε ενα Αλεξη λοιπον ..φιλακια..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 12-08-13 στις 02:23
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
katsaraios (12-08-13), Leonidas_E39 (12-08-13), Thomelef (12-08-13)
Ζητανε λογαριασμο τριτου για να επιβεβαιωσουν οτι η διευθυνση ταυτιζεται ρε Γιωργο.
Αμα τους πας δικο τους λογαριασμο, τι ταυτιση θα κανουνε;
Κακως δεν στο ειπαν απο την αρχη.
Διασταυρωση σου κανουνε για μοναδικοποιηση.
katsaraios (12-08-13)