Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 43

Θέμα: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ BMW E46 318 N42B20

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εστω οτι εμεις ειμαστε τα ανθρωπακια και συ ο εμπειρος. Ειναι πιο λογικο να μην αλλαζεις λαδια, καθως καποια στιγμη γνωριζεις οτι θα σπασει το μοτερ; Εγω τωρα θα βαλω καινουριο μοτερ. Να μην αλλαξω καθολου λες, ε; Καποια στιγμη θα το κανει το κραου, ετσι κι αλλιως, ας τα αφησω να γινουν λασπη μεσα. Λες να το κανω ετσι, ε;
    Προφανώς εννοούσα συχνότερα από ότι λέει ο κατασκευαστής.

Υ.Σ. Ψυχραιμία..δεν έχω πρόθεση να ...πειράξω (..πολύ) κανέναν...lol

Rides
    0

Προεπιλογή

Και ένα τελευταίο επειδή ...έχει πέσει σβήσιμο. (Όπως έχετε κάθε δικαίωμα..και για το
    παρακάτω). Αγένεια για μένα δείχνει αυτός που βαριέται να πληκτρολογεί τόνους και χρησιμοποιεί ότι φωνήεν του γκ@#$%σει αντί να ανοίξει ένα λεξικό στραβώνοντας τους υπόλοιπους (Εξαιρείται η..εξαίρεση. Έχει το ακαταλόγιστο....)

Υ.Σ. Από τις πιο αξιοπρεπείς και ευγενικές παρουσίες ο aristent. (Συγχαρητήρια...μπας και
    γλυτώσω το σβήσιμο...lol)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο boubaros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και ένα τελευταίο επειδή ...έχει πέσει σβήσιμο. (Όπως έχετε κάθε δικαίωμα..και για το
    παρακάτω). Αγένεια για μένα δείχνει αυτός που βαριέται να πληκτρολογεί τόνους και χρησιμοποιεί ότι φωνήεν του γκ@#$%σει αντί να ανοίξει ένα λεξικό στραβώνοντας τους υπόλοιπους (Εξαιρείται η..εξαίρεση. Έχει το ακαταλόγιστο....)

Υ.Σ. Από τις πιο αξιοπρεπείς και ευγενικές παρουσίες ο aristent. (Συγχαρητήρια...μπας και
    γλυτώσω το σβήσιμο...lol)
    off topic
    Άν εννοείς εμένα για τους τόνους, σε πληροφορώ ότι ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι την ελληνική γλώσσα και το τονικό, αλλά και το πολυτονικό σύστημα μιας και αυτό έχω σπουδάσει. Αλλά χαλάνε και οι υπολογιστές καμιά φορά. Α, να μην ξεχάσω, τα αποσιωπητικά είναι τρεις τελείες και όχι δύο. Άν χρειαστείς κι άλλες φιλολογικές παρατηρήσεις για την ελληνική γλώσσα εδώ είμαι, διέκρινα πολλές στον τρόπο γραφής σου.
    Με συγχωρείτε για το off topic και πάλι.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σε ευχαριστουμε για το μαθημα Νεοελληνικης, δεν μπαινεις στο κοπο να συστηθεις κιολας που 2 χρονια μελος εχεις 8 ποστ? Το ειχες παντα 2ο λογαριασμο τυπου cam ή δεν εισαι κοινωνικος?

Rides
    0

Προεπιλογή

Ένα άλλο που ήθελα να πω ήταν ακριβώς αυτό. Δεν τολμάει να πει κάποιος μια κουβέντα,
    ξεκινάμε...Πέρνα να συστηθείς, ποιός είσαι, πόσα παιδιά έχεις....λολ. Μα να πω ότι συστήνεστε κιόλας...Είμαι ο Μήτσος, έχω μια 8.75 κουπέ και μου αρέσουν οι bmw. Λέει
    κάτι? Αυτά τα πράγματα έρχονται με τον καιρό αν ταιριάξει η κατάσταση.Κάνω λάθος?

(giannis compact) Δεν εννοούσα εσένα. Έχει να κάνει με κάποιο σχετικό ποστ που
    σβήστηκε. Αν δεις, εκτός από τα γενικά σχόλια σε σένα απευθύνθηκα με όσο χιούμορ
    μπορεί να περάσει από το πληκτρολόγιο...

Rides
    0

Προεπιλογή

Επιστροφή στα λάδια από μένα, όχι άλλο off-topic...

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άν όντως ήταν πραγματικά με χιούμορ το ποστ δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά πολλές φορές πίσω από το πληκτρολόγιο, ώς γνωστόν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διάθεση του άλλου.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Επιστροφή στα λάδια από μένα, όχι άλλο off-topic...
    Εσύ αλλάζεις λάδια όποτε λέει το BC?

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ένα άλλο που ήθελα να πω ήταν ακριβώς αυτό. Δεν τολμάει να πει κάποιος μια κουβέντα,
    ξεκινάμε...Πέρνα να συστηθείς, ποιός είσαι, πόσα παιδιά έχεις....λολ. Μα να πω ότι συστήνεστε κιόλας...Είμαι ο Μήτσος, έχω μια 8.75 κουπέ και μου αρέσουν οι bmw. Λέει
    κάτι? Αυτά τα πράγματα έρχονται με τον καιρό αν ταιριάξει η κατάσταση.Κάνω λάθος?

(giannis compact) Δεν εννοούσα εσένα. Έχει να κάνει με κάποιο σχετικό ποστ που
    σβήστηκε. Αν δεις, εκτός από τα γενικά σχόλια σε σένα απευθύνθηκα με όσο χιούμορ
    μπορεί να περάσει από το πληκτρολόγιο...
    Ποτε δεν εγραψα "να περασει να συστηθει" καποιος, εκτος απο σενα που το μονο που ειχες να σχολιασεις ηταν η συντηρηση του Γιαννη και το σπασιμο. Εισαι μελος 2 χρονια και ολα σου τα ποστ ειναι εδω, ο τροπος γραφης σου και το υφος σου θυμιζουν αλλους χρηστες.. μπαναρισμενους χρονια

10. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (18-07-13), giannis_compact (16-07-13), Kostas_1 (17-07-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Δικιο εχει ο φιλος, εγω συμφωνω μαζι του...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP