Και ένα τελευταίο επειδή ...έχει πέσει σβήσιμο. (Όπως έχετε κάθε δικαίωμα..και για το
παρακάτω). Αγένεια για μένα δείχνει αυτός που βαριέται να πληκτρολογεί τόνους και χρησιμοποιεί ότι φωνήεν του γκ@#$%σει αντί να ανοίξει ένα λεξικό στραβώνοντας τους υπόλοιπους (Εξαιρείται η..εξαίρεση. Έχει το ακαταλόγιστο....)
Υ.Σ. Από τις πιο αξιοπρεπείς και ευγενικές παρουσίες ο aristent. (Συγχαρητήρια...μπας και
γλυτώσω το σβήσιμο...lol)
off topic
Άν εννοείς εμένα για τους τόνους, σε πληροφορώ ότι ξέρω πολύ καλά να χειρίζομαι την ελληνική γλώσσα και το τονικό, αλλά και το πολυτονικό σύστημα μιας και αυτό έχω σπουδάσει. Αλλά χαλάνε και οι υπολογιστές καμιά φορά. Α, να μην ξεχάσω, τα αποσιωπητικά είναι τρεις τελείες και όχι δύο.Άν χρειαστείς κι άλλες φιλολογικές παρατηρήσεις για την ελληνική γλώσσα εδώ είμαι, διέκρινα πολλές στον τρόπο γραφής σου.
Με συγχωρείτε για το off topic και πάλι.
Σε ευχαριστουμε για το μαθημα Νεοελληνικης, δεν μπαινεις στο κοπο να συστηθεις κιολας που 2 χρονια μελος εχεις 8 ποστ? Το ειχες παντα 2ο λογαριασμο τυπου cam ή δεν εισαι κοινωνικος?
Ένα άλλο που ήθελα να πω ήταν ακριβώς αυτό. Δεν τολμάει να πει κάποιος μια κουβέντα,
ξεκινάμε...Πέρνα να συστηθείς, ποιός είσαι, πόσα παιδιά έχεις....λολ. Μα να πω ότι συστήνεστε κιόλας...Είμαι ο Μήτσος, έχω μια 8.75 κουπέ και μου αρέσουν οι bmw. Λέει
κάτι? Αυτά τα πράγματα έρχονται με τον καιρό αν ταιριάξει η κατάσταση.Κάνω λάθος?
(giannis compact) Δεν εννοούσα εσένα. Έχει να κάνει με κάποιο σχετικό ποστ που
σβήστηκε. Αν δεις, εκτός από τα γενικά σχόλια σε σένα απευθύνθηκα με όσο χιούμορ
μπορεί να περάσει από το πληκτρολόγιο...
Επιστροφή στα λάδια από μένα, όχι άλλο off-topic...
Άν όντως ήταν πραγματικά με χιούμορ το ποστ δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά πολλές φορές πίσω από το πληκτρολόγιο, ώς γνωστόν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διάθεση του άλλου.![]()
Ποτε δεν εγραψα "να περασει να συστηθει" καποιος, εκτος απο σενα που το μονο που ειχες να σχολιασεις ηταν η συντηρηση του Γιαννη και το σπασιμο. Εισαι μελος 2 χρονια και ολα σου τα ποστ ειναι εδω, ο τροπος γραφης σου και το υφος σου θυμιζουν αλλους χρηστες.. μπαναρισμενους χρονια![]()
BILL007 (18-07-13), giannis_compact (16-07-13), Kostas_1 (17-07-13)
Δικιο εχει ο φιλος, εγω συμφωνω μαζι του...