δεν ξερω αν βοηθαω καθολου αλλα σημα στροφων μπορεις να παρεις απο οποιονδηποτε πολλαπλασιαστη συνηθως απο τον πρωτο κυλινδρο και ως συνηθως ειναι το πιο λεπτο καλωδιο..διαφερει απο αμαξι σε αμαξι..αν δεν ξερεις πιο ειναι μαλλον δοκιμαζεις ενα ενα.
BILL007 (14-10-10)
παιδια....αστεια ερωτηση...
το καντραν που ειδαμε στο βιντεο ειναι απο Μ3.με τα λαμπακια στο στροφομετρο,ετσι?
συνεπως το συστημα αυτο κανει μονο για τα 46ρια και μονο αν αλλαξεις το καντραν με αυτο ενος Μ3 ετσι?
κατι αντιστοιχο για κανα εξακυλυνδρο 36ρι?δε νομιζω να μπαινει καντραν απο 46ρι σε 36ρι....
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Γιωργο το καντραν στο βιντεο ειναι απο απλο ε46
το μ3 δεν εχει οργανο καταναλωσης αλλα θερμοκρασια λαδιου!
εγω στο δικο μου ε46 330 εχω καντραν μ3 αλλα αναβουν μονο τα 3 τελευταια λαμπακια!
δεν ειχα προσεξει οτι στα απλα 46ρια υπηρχαν λαμπακια στο στροφομετρο...
σε οποια περιπτωση σε 36 δεν νομιζω να μπαινει ετσι?
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
δεν εχουν λαμπακια στο στροφομετρο τα απλα Ε46 μονο τα Μ3!!!!αυτο ειναι μια πατεντα για να κανεις το απλο καντραν σαν του Μ3!!!!
οχι σε Ε36 δεν μπαινει ουτε απλο καντραν απο Ε46 μπαινει!!!
BILL007 (14-10-10)
Mε την ευκαιρία του thread του Λευτέρη,έπεσε το μάτι μου οτι κάποια pin ήταν ο αισθητήρας του εκκεντροφόρου που το σήμα του πήγαινε στον εγκέφαλο...
Ίσως και να έμπαινα στον κόπο να το αγοράσω και να το ψάξω,αλλά δυστηχώς το site έκλεισε...
Άλλο ένα project που ναυάγησε...Κρίμα...![]()
![]()
![]()
τι εννοεις ρε Μπιλη?ο αισθητηρας του εκεντροφορου σε τι βοηθαει για τα λαμπακια?