Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 62

Θέμα: [E46] καιει λαδια N45B16 compact

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Γιωργος 250 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω απορω γιατι τα χλμ ειναι λιγα για αυτες τις φθορες..απο τις110000??Ελεος..
    Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ και άλλος κόσμος γιατί !!!!!! Και είδικά στο δικός σου που δέν είνια valvetronic.Eίχα την εντύπωση ότι το παθαίνουν αυτο τα valvetronic αλλά ......με τη έχει να κάνει αυτή η ζημειά δέν ξέρω ,μου είχε πει ένας μηχανικός ότι αυτός το μετράει με την χρονολογία ,αλλά απορίπτεται (ξερενονται τα τσιμουχάκια ) ! Ισως να παίζει ρόλο η χρύση ,δηλαδή πρωινα ξεκινήματα οδηγική συμπεριφορά με λίγα λόγια και η συχνοτητα αλλαγής λαδιών φίλτρο λαδιου ,αν κάποιος γνωρίζει κάτι , ας ακουσουμε γνώμες και απόψεις ..

2. The Following User Says Thank You to E461800 For This Useful Post:

Panos 316T (01-05-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδια ενα χρονο το εχω οποτε δεν μπορω να ξερω για τον προηγουμενο..τα τσιμουχακια απο μεγαλα διαστηματα αλλαγης λαδιου οφειλεται η φθορα.??
    Δεν μπορώ να σου πω 100%...
    Σίγουρα η καθυστερημένη αλλαγή λιπαντικών δυσχεραίνει την κατάσταση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι η μόνη αιτία...
    Δεν μπορεί τόσος κόσμος με κινητήρες σειράς Ν4x να πάσχει από τσιμουχάκια βαλβίδων και όλοι οι κάτοχοι τους να μην αλλάζουν τακτικά τα λάδια και να είναι οι μόνοι "υπεύθυνοι" της δυσλειτουργίας αυτής...
    Και η "μαμά εταιρεία" (bmw) νομίζω έχει ένα ποσοστό ευθύνης...
    Άλλωστε την οδηγία longlife δεν την ανακαλύψαμε μόνοι μας, η εταιρεία την θέσπισε και σου έλεγε για τη συχνότητα της αλλαγή λαδιών...
    Και εγώ από όταν το πήρα το αμάξι max κάθε 10.000km άλλαζα τα λάδια, αλλά απ'ότι φάνηκε δεν είχε αποτέλεσμα...
    Τα τελευταία 15.000km είμαι με ένα μπιτόνι στο πορτ μπαγκάζ και φυσικά μόνο συμπληρώνω...
    Δυστυχώς, καλώς ή κακώς το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη..

4. The Following 3 Users Say Thank You to tasos.kamv For This Useful Post:

A8hnaios (01-05-13), katsaraios (02-05-13), Panos 316T (01-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εχω βρει την προηγουμενη κατοχο κ μου ειχε πει οτι οντως τοσα ειναι τα χλμ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tasos.kamv Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν μπορώ να σου πω 100%...
    Σίγουρα η καθυστερημένη αλλαγή λιπαντικών δυσχεραίνει την κατάσταση, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι η μόνη αιτία...
    Δεν μπορεί τόσος κόσμος με κινητήρες σειράς Ν4x να πάσχει από τσιμουχάκια βαλβίδων και όλοι οι κάτοχοι τους να μην αλλάζουν τακτικά τα λάδια και να είναι οι μόνοι "υπεύθυνοι" της δυσλειτουργίας αυτής...
    Και η "μαμά εταιρεία" (bmw) νομίζω έχει ένα ποσοστό ευθύνης...
    Άλλωστε την οδηγία longlife δεν την ανακαλύψαμε μόνοι μας, η εταιρεία την θέσπισε και σου έλεγε για τη συχνότητα της αλλαγή λαδιών...
    Και εγώ από όταν το πήρα το αμάξι max κάθε 10.000km άλλαζα τα λάδια, αλλά απ'ότι φάνηκε δεν είχε αποτέλεσμα...
    Τα τελευταία 15.000km είμαι με ένα μπιτόνι στο πορτ μπαγκάζ και φυσικά μόνο συμπληρώνω...
    Δυστυχώς, καλώς ή κακώς το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη..
    Η BMW γερμανίας Ναι !!καθε 25000 χλμ ,Εδω η δικιά μας BMW ΕΛΛΑΔΑ τη θα πρέπει να υποστιρίζουν η να μας πουν !! κάθε 25000 με 30000 που άκουσα για τα ποιο καινούργια ???? Ε μήπως έχουμε ξεφυγει τελείως ??????

Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι γιατι βρηκα αυτον που το ειχε κ μου ειπε οτι ηταν τοσα τα χλμ.τα χλμ ειναι αυτα..

Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι γιατι βρηκα αυτον που το ειχε κ μου ειπε οτι ηταν τοσα τα χλμ.τα χλμ ειναι αυτα..
    Ας το δουμε διαφορετικά το θέμα...Βιβλίο σερβις έχει τι γράφει?Από 'κει και πέρα ο κάθε πελάτης ειναι θεωρητικά υποχρεωμένος να αλλάζει λάδια (oilservice) καθε 25-30000 χλμ αναλογα το μοντέλο. Ομως άμα το πας καρβουνιασμένο σε αυτά τα χιλιόμετρα ΟΛΕΣ οι μάρκες σου λένε είναι υποχρέωση σου σαν οδηγός να ελέγχεις την στάθμη του λαδιού... Ξανα λέω ότι από περιστατικά τέτοια σε άλλες μάρκες το θέμα αλλαγής λαδιών είναι ένα διαφημιστικό τρικ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΛΑΔΙΟΥ 30000 χλμ.Το άλλο ζητούμενο είναι η αλλαγή φίλτρου λαδιού μπορει να αλλάζεις νωρίτερα λάδι πχ ανα 8000 χλμ αλλα με ίδιο φιλτρο ρισκάρεις πολλά μιάς και ο σχεδιασμός των φίλτρων των Ν4Χ κινητηρων αυξάνει το ρίσκο σε περίπτωση φθοράς του ίδιου του φίλτρου τα κομμάτια του να καταλήξουν στην τρόμπα λαδιου κλπ. και μετά χαιρετήσματα...

9. The Following User Says Thank You to enatos For This Useful Post:

Γιωργος 250 (01-05-13)

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και εγω κυριοι στην μπεμπα καθε 7000αντε 7.500 χιλ αλλαζα τα λαδια και τη καταλαβα ξαφνικα το εργαλειο αρχιζε να καιει λαδια Ε46 Ν 42 ενα λιτρο ηθελα καθε χιλια χιλιομετρα.Και καποια μαστορια που κρατανε και μαγαζια δεν ξερουν τη λενε και τι ζητανε μεχρι και οτι εφταιγε η διακλωνικη βαλβιδα μου ειπανε που την αλλαξα χωρις να λυθει το προβλημα. Χωρις να θελω να σας κουρασω η περισσοτεροι ξερετε τι μου λεγανε τα αλλαζουμε και βλεπουμε φιλε τελος με την βοηθεια του φιλου Γιωργου Ε 46 1800 και του αγαπητου Τασου γνωρισα ενα μαστορα <που ασχοληθηκε με το προβλημα μου χωρις να πει τα αλλαζουμε και βλεπουμε ???Η επισκευη ειναι μονοδρομος γιωργο αλλιως σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα προβληματα

11. The Following 3 Users Say Thank You to nektar For This Useful Post:

A8hnaios (01-05-13), Panos 316T (01-05-13), Γιωργος 250 (01-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nektar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και εγω κυριοι στην μπεμπα καθε 7000αντε 7.500 χιλ αλλαζα τα λαδια και τη καταλαβα ξαφνικα το εργαλειο αρχιζε να καιει λαδια Ε46 Ν 42 ενα λιτρο ηθελα καθε χιλια χιλιομετρα.Και καποια μαστορια που κρατανε και μαγαζια δεν ξερουν τη λενε και τι ζητανε μεχρι και οτι εφταιγε η διακλωνικη βαλβιδα μου ειπανε που την αλλαξα χωρις να λυθει το προβλημα. Χωρις να θελω να σας κουρασω η περισσοτεροι ξερετε τι μου λεγανε τα αλλαζουμε και βλεπουμε φιλε τελος με την βοηθεια του φιλου Γιωργου Ε 46 1800 και του αγαπητου Τασου γνωρισα ενα μαστορα <που ασχοληθηκε με το προβλημα μου χωρις να πει τα αλλαζουμε και βλεπουμε ???Η επισκευη ειναι μονοδρομος γιωργο αλλιως σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα προβληματα
    Νεκτάριε το έχεις πάρει καινούργιο το 46αρι σου??

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Οχι καλε μου φιλε εισαγωγη το 2006 και μεχρι το 2011 δεν εκαιγα λαδι

Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτό είναι το θέμα ότι αφενως κανένας μας δεν ξέρει τι έχει περάσει πριν και αφετέρου όλοι ψαχνόμαστε στο τι κάνουμε από την ώρα που το πήραμε στα χέρια μας...

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP