Θα επέλεγα έπρεπε να είναι μισά - μισά....
Όχι όλη την πίτα ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη...
Δούλεψε να φας και κλέψε να 'χεις...(όποιος κατάλαβε-κατάλαβε)...
Το κράτος
Την εκκλησία
Θα επέλεγα έπρεπε να είναι μισά - μισά....
Όχι όλη την πίτα ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη...
Δούλεψε να φας και κλέψε να 'χεις...(όποιος κατάλαβε-κατάλαβε)...
M3 E46 PoWeR
Stig said for the M3: " It was such a gem I wanted to kiss the designer."
Οι κληρικοι ειναι επαγγελματιες....
εχω δει κληρικους να πλευριζουν "φορτωμενα" γεροντια και να αφανιζουν περιουσιες...
τρωκτικα!!!!!!
Μακαρι το προβλημα να ηταν οι μισθοι τους....
Μην μπερδευουμε καποια πραγματα...αλλο η θρησκεια αλλο οι κληρικοι....
τελικά όλα μια μεγάλη μπίζνα είναι και τπτ άλλο.
θεωρώ μεγάλη ξεφτίλα το θέμα πληρωμής των παπάδων για τον θεσμό της εκκλησίας, μιας και υποτίθεται ότι ασκούν το μεγαλύτερο λειτούργημα...
το'χα πεί και θα το ξαναπώ, και θα το ξαναλέω. χειρότερο πράγμα απο όλα αυτα τα λάβαρα που έχουν διαχωρίσει τον κόσμο σε κατηγορίες, δεν υπάρχει. πολιτικές ταυτότητες, θρησκείες και τρίχες κατσαρές.
λόγος ύπαρξης όλων, η χειραγώγηση του ανθρώπου.
η γνώμη μου? δεν βρίσκω κανέναν λόγο για την αμοιβή οποιουδήποτε φορέα που έχει να κάνει με την κατηγοριοποίηση του ανθρώπου.
επίσεις θεωρώ ότι απο μόνοι τους οι παπάες δεν πρέπει να δεχτούν την πληρωμή τους απο τους συμπολίτες τους με αυτά τα χάλια που έχει αυτή την στιγμή η χώρα.
sympether with chiefτης
Γουστάρω.
Στο S2000 πρίν 13 σχεδόν χρόνια είχε γλιστρήσει ο πάτερ και μου είχε κάνει chip με τον σταυρό το πορτ μπαγκάζ!
Γι'αυτό μάλλον το δικό μου πουλήθηκε ατρακάριστο.
chrisgiapz3 (28-01-13), spar@ (28-01-13)
S8N (28-01-13)
το να βαζουμε ταμπελες και να γενικευουμε ειναι πολυ ευκολο και δεν ειναι σωστο.ειναι ολοι οι πλουσιοι επιχ.λαμογια ,ολοι οι δικαστες τα παιρνουν ,ολοι οι γιατροι τα παιρνουν κτλ.Αν θελουμε να καθαρισει ο χωρος της εκκλησιας απο επιορκους ας το κανειτο κρατος νομοθετικα και ας θεσπισει και ποινες αυστηροτερες για τους παραβατες κληρικους.οχι ομως ο κου(ρα)δακης ενω εκπροσωπει το 26% να θελει να επιβαλει φορο για κατι που το 90% των Ελληνων θεωρει οτι αντιπροσωπευει την εθνικη του ταυτοτητα.
individual (28-01-13), Konstantinos E60 (29-01-13), S8N (28-01-13)
Τώρα που το σκέφτομαι βαφτησιμιέ μου, και μιας και μιλούσαμε για Αμερική, μετανάστευση, κλπ, αυτό πρέπει να κάνεις...
Ο παπάς στον Αη Γιάννη στο Buena Park νότια του Λος Άντελες καθάριζε καμιά $150,000 το χρόνο το 1996. ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ να κάνεις το παπά. Θα φροντίσω να γνωρίσεις και ότι γκομενάκι υπάρχει!
spar@ (28-01-13)
chrisgiapz3 (28-01-13), gnx (28-01-13)
Οσον αφορα την καθεαυτου ερωτηση ,ψηφισα και πιστευω πως πρεπει να βαραινουν την εκκλησια τα αυτα τα εξοδα.Αφου δεν εχει καμια επαφη με τα εσοδα του κρατους,δεν νομιζω οτι πρεπει να εχει σχεση και με τα εξοδα του,απλα και μπακαλιστικα
Τωρα για το ολο συστημα που εχει στηθει πισω απο την εκκλησια και δεν το ακομπαει κανεις,μα κανεις!Απο που να αρχισεις?Απο το αφορολογητο ...μεχρι το αβατο!Δεν εχω να πω κατι για την θρησκεια και την ιστορια της,θα ημουν βλασφημος αλλωστε.Σημερα τι γινεται?Γιατι δεν βλεπω αυτα που μαθαινα τοοοοοσα χρονια στο σχολειο?Που ειναι τα σχολεια και τα νοσοκομεια που ιδρυε ?Που ειναι οι ηγετικες φυσιογνωμιες που αναμιχθηκαν ενεργα με τεκτενομενα και βοηθησαν στην επιλυση?Εχουν γινει μεχρι και αγοραπωλησιες λιμνης και δεν εγινε τιποτα.Μισθοι απο το κρατος,επιδοτησεις απο την ΕΕ,εσοδα απο το παγγαρι,εσοδα απο δωρεες,εσοδα απο ενοικια,εσοδα,εσοδα....
Ναι υπαρχουν και εξαιρεσεις υπερλαμπρες σαν αστερια,τοσο λιγες....
Ας πουμε οτι δεν κατηγορουμε κανενα και σεβομαστε τα παντα,η εκκλησια γιατι δεν απανταει τοσο καιρο στην εκκληση βοηθειας του λαου της?