φιλε μας δουλευεις???
1ο δεν εχεις διαρροη απ το υδραυλικο
2ο δεν εχει πεσει ο ουρανος
3ο δεν εχεις ηλιοροφη!
φιλε μας δουλευεις???
1ο δεν εχεις διαρροη απ το υδραυλικο
2ο δεν εχει πεσει ο ουρανος
3ο δεν εχεις ηλιοροφη!
Nick bmwlover (12-12-12)
spar@ (11-12-12)
εγω δεν δερνω για ενα μηνα, ειμαι με αναστολη τυπε.....
η ηλιοροφη δν μπαζει υγρασια...ηλεκτρονικο ηταν το προβλημα...στο κουμπακι.....αυτα που σας εγραψα δν ειναι χαλασμενα ολα τωρα....απλα εγραψα γενικα τα προβληματα που εβγαλε....η κλειδαρια του πορτ παγκαζ ειναι ηλεκτρονηκη αλλα τν επισκευασαμε....αλλα λογικο ειναι να βγαλει αυτα τα προβληματα...επειδη το αυτοκινητο το παμε σε πολυ χωματοδρομο....δν μπορειτε να φανταστητε τι τραβαει...γι΄αυτο το αποκαλω σκυλι....αλλα αμα το δειτε εμφανισιακα ειναι σε πολυ καλη κατασταση.....τηα σας στειλω φωτο....αλλα δν ξερω πως στελνω...γιατι οι φωτο ειναι αποθηκευμενεσ στον υπολογ...μπορειτε να μου πειτε?
για να ανεβασεις φωτο εδω,πρεπει πρωτα να την ανεβασεις σε καποιο σαϊτ οπως το Photobucket.com,...κλπ....ετσι αποκταει εναν συνδεσμο URL η εικονα σου, τον οποιο τον κανεις copy.
επειτα οταν θα θελεις να την στειλεις εδω,πατας το εικονιδιο με το κιτρινο χρωμα επανω δεξια,και μετα απλα κανεις επικολληση στο παραθυρακι που θα σου βγαλει....προσπαθησε και τα ξαναλεμε.![]()
ρε παιδια το λευκο ε36 δεν ειναι το δικο μου....δν το ανεβασα εγω...καποιο λαθος εγινε...
Αν έχεις τις φώτο στον υπολογιστή σου, θα πας εδώ : https://imageshack.us/ θα πατήσεις Browse θα βρεις την φώτο σου και μετά θα πατήσεις upload now, στην συνέχεια κάτω από την φώτο θα σου βγάλει Links to share your image:, θα πάρεις αυτό που λέει Forum Code και θα το επικολλήσεις στο πόστ σου και τελείωσες!!!
Πλέον θέλει και εγγραφή, δεν είναι τίποτα!!!
karakof (11-12-12)