το χτυπαει το κουδουνι
το πληρωνει το πετρελαιο
chrisgiapz3 (27-10-12)
ενας λεβητας πρεπει να χει βαθμο αποδοσης απο 90% και πανω... οποιος εχει τουλαχιστον 80% ειναι τυχερος....
ποιος κανει ρυθμισμα με αναλυτη καθε χρονο?
ποιος κανει ρυθμισμα με διαφορετικο καυσιμο αναλογα τον προμυθευτη του?
ποιος κανει σωστο καθαρισμα στον λεβητα??
οι υδραυλικοι πολλες φορες για να διορθωσουν κατι που δεν ξερουν κανουν χειροτερες ζημιες...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη spar@ : 25-10-12 στις 23:12
m-power_01 (25-10-12)
εμεις θα βάλουμε αντλία θερμότητας πάντως.
(τη βάζει την αντλία)
Αν η πολυκατοικία είναι καινούρια με αυτονομη θερμανση, η αποκοπή είναι εύκολο πράγμα.
Αν είναι παλαιότερη πιθανόν μπλέξατε.
Με αυτό το μαραφετι δυστυχως δεν θα κάνουν απόσβεση σύντομα...μπορεί και ποτέ.
Η απόδοση που ανακοινώνουν θα μπορούσε να ισχύει υπό συνθήκες, αν το έβαζαν στο σαλόνι τους.
Βασίζονται στην διαφορά τιμής πετρελαιου-ρευματος, λογαριαζοντας το νυχτερινο τιμολόγιο. Σε μία χωρα που τίποτα δεν είναι σταθερό. Αυριο καταργειται το νυχτερινο, ανεβαινει και το τιμολογιο και την κατσαμε.
Δεν έχει καμία σχεση με αντλία θερμότητας. Αυτη είναι η μονη σοβαρή πρόταση για εξοικονόμηση
Τελος μην μπλέξεις με δικηγόρους - δικαστήρια. Τον λόγο σου τον είπε ο Σταθης.
Eleni (26-10-12)
Φόρα κοστούμι και έλα να τους το εξηγήσεις
Η πολυκατοικία έχει αυτόνομη θέρμανση.Αποκοπή σε τί Σπύρο?Δηλαδή αν είμαι μόνο εγώ που χρησιμοποιώ πετρέλαιο,θα πρέπει να πληρώνω μόνο εγώ τη συντήρησή του?Γιατί με αυτή τη λογική,μπορεί αυτός που μένει στον πρώτο όροφο αύριο να γυρίσει να μου πεί ότι θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το ασανσέρ και έτσι να μην πληρώνει τα έξοδα συντήρησής του.
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI