katrin_bmw (06-11-12)
840 νομιζω κανει.... το σκεφτομαι ειπα Γιωργη... θα δουμε!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Με καποια κοψε ραψε ισως ειναι η καταλληλη βαση για το εγχειρημα...
https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=402923
Good things comes to those who wait...
DIY ANGEL EYES FACELIFT COUPE
DIY ΤΣΙΜΟΥΧΑ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟΥ E46 COUPE
Dermatis (07-11-12)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
katsaraios (07-11-12)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
..........πω περασε καιρος απο τοτε που μου μπηκε η ιδεα ...........μου φαινεται τα εξη.....α![]()
Τεσπα σε καμια βδομαδουλα η ταβλετα θα ειναι πανω στο οχημα! Σημερα τελειωσα το χειροποιητο απο εμε παρακαλω πλαισιο για την τοποθετηση ........αγορασα δερμα για να το ντυσω εγιναν δοκιμες κλπ κλπ και ολα οκ εμεινε να αγορασω ενα μετσχηματιστη τασεως απο τα 12V του αναπτηρα στα 9V του tablet και ειμαι οκ..............!!!!
Θα παιχτουν εννοειται φωτο και περιμενω και τα σχολια σας για την ........ομορφια.......του θεματος![]()
A8hnaios (12-12-12), katsaraios (12-12-12)
Αντώνη είναι φοβερό. Είχα πάει σήμερα στην Autosynthesis που έχει κάνει προσφορά στο φόρουμ και τα είπαμε με τον κ. Θωμά. Με λιγότερο απο 1000¤ δίνει δώρο και τον MPEC4 (ψηφιακό) και τα έχεις όλα χωρίς πατέντες. Θα δεις το δικό μου και θα καταλάβεις. Το δικό μου το έχω ευχαριστηθεί και είναι και το παλιό. Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αμα θες πάμε και μαζί όταν ανέβεις...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
A8hnaios (12-12-12)
ΜΗ βαλεις την οθονη με το android λειτουργικο εχει παρα πολλα προβληματα ΜΗ την βαλεις!!!!
doctore (12-12-12)
εχεις βαλει? μιλας εκ πειρας?
Για πες.......
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!