Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: THE ULTIMATE BMW DRIFT PROJECT EXIT POLL

Ψήφισαν
39. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • BMW E30

16 41,03%
  • BMW E36

9 23,08%
  • BMW E46

12 30,77%
  • BMW E92

2 5,13%
Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 42

Θέμα: THE ULTIMATE BMW DRIFT PROJECT EXIT POLL

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vasilis e46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οσο περιεργο και αν ακουγεται, ειχα δει την περασμενη Τριτη σε ενα βενζιναδικο στο Νεο Κοσμο Μ5 Ε28 και μου επεσε το σαγονι και εμενα και του φιλου μου.Δεν ειχα ξαναδει το συγκεκριμενο αυτοκινητο και ηταν απλα τελειο παρολο την ηλικια του και εδειχνε αψεγαδιαστο το συγκεκριμενο.Το ειχε ενας αντρας γυρω στα 60..
    μηπως ηταν θαλασσι μπλε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dark knight Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηπως ηταν θαλασσι μπλε?
    Ακριβως, σαν το silverstone στο Μ3...πανεμορφο το αυτοκινητο.

Rides
    0

Προεπιλογή

το ξερω το Μ5 πρεπει να ηταν το πρωην ενος φιλου που εχει μτχ ανταλλακτικα!πολυ περιποιημενο αυτοκινητο.

4. The Following User Says Thank You to dark knight For This Useful Post:

vasilis e46 (03-10-12)

Περιοχή
    Δράμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαμηλο κοστος...

αγορα ε30..1000 ευρω..
    αγορα μοτερ 2.5λτ 12v 500 ευρω..
    τοποθετηση μοτερ 500-700 ευρω...
    4 κιτρινα bilstein και eibach ελατηρια 400 ευρω...
    κολλημα διαφορικου 50-100 ευρω...
    αγορα καθισματος και ζωνων 300 ευρω
    υδραυλικο χειροφρενο με τοποθετηση 300 ευρω...
    υδραυλικη κρεμαγιερα ε36 με τοποθετηση 300 ευρω..

αυτα για αρχη....
    3700 το συνολο....και οτι βγαλεις απο το αμαξι και πουλησεις...γυρω στο 500ρικο συνηθως!!

ελπιζω να σε καλυψα...καθως ειναι μια λυση που εχει κανει πολυς κοσμος....και για αρχη ειναι παρα πολυ καλο...
    Να είμαι ειλικρινής μου αρέσει η τιμή που λες,είναι υποφερτή δεν είναι κάτι το τραγικό.Διάβασα το project σου,σε παραδέχομαι και σίγουρα αν είμαστε καλά θα σε ενοχλήσω για να με βοηθήσεις. Πάντως μέχρι στιγμής γέρνω προς Ε30 γιατί για τα δικά μου δεδομένα σαν σύνολο είναι το καλύτερο.Τα υπόλοιπα μέλη μπορουν να ψηφίσουν φυσικά ότι θέλουν.
    ///M-POWER

6. The Following User Says Thank You to KalpasM3 For This Useful Post:

nik200 (05-10-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο KalpasM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να είμαι ειλικρινής μου αρέσει η τιμή που λες,είναι υποφερτή δεν είναι κάτι το τραγικό.Διάβασα το project σου,σε παραδέχομαι και σίγουρα αν είμαστε καλά θα σε ενοχλήσω για να με βοηθήσεις. Πάντως μέχρι στιγμής γέρνω προς Ε30 γιατί για τα δικά μου δεδομένα σαν σύνολο είναι το καλύτερο.Τα υπόλοιπα μέλη μπορουν να ψηφίσουν φυσικά ότι θέλουν.
    Μπορεις να βρεις κι ενα ετοιμο Ε30,ακομη πιο δυνατο αν το μετρητο υπαρχει ολοκληρο...Αν θες να το φτιαξεις σταδιακα ομως,τοτε η λυση που σου προτεινει ο Νικος ειναι μονοδρομος....Εφοσον ψαχνεις για καποιο ντριφταμαξο να κανεις την πλακα σου σε δρομους και πιστες,τοτε προχωρα σε Ε30.Με 130-170hp παει μονιμα με το πλαι!!!Ενα Ε36 θελει τουλαχιστον 200+ για να το χαρεις...
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τοσο πολυ fun με την τιμη (3,700) ενος καλου καρτ (που συνηθως κατανταει και βαρετο) δε το περιμενα.
    Η λυση Ε30 να υποθεσουμε οτι ειναι και αρκετα ποιο οικονομικη σε οτι αφορα το καυσιμο καθε φορα κυριως λογω βαρους ??

9. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

nik200 (05-10-12)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τοσο πολυ fun με την τιμη (3,700) ενος καλου καρτ (που συνηθως κατανταει και βαρετο) δε το περιμενα.
    Η λυση Ε30 να υποθεσουμε οτι ειναι και αρκετα ποιο οικονομικη σε οτι αφορα το καυσιμο καθε φορα κυριως λογω βαρους ??
    εγω εκανα ενα προχειρο υπολογισμο..αν τα βαλουμε και ολα λιγο παραπανω παμε 4000-4500χιλ...που ειναι πολυ καλα για ενα παιχνιδι...!

οσαναφορα το καυσιμο...αν εχεις ενα αμαξι γδυμενο..εχοντας χασει και αρκετα κιλακια..λογικο ειναι να μην καιει υπερβολικα...προσωπικα ακομα και το δικο μου 3.5λτ δεν καιει πολυ....ή τουλαχιστον απαγορευτικα...

απλα πολλοι μαγκες συνεργειατζηδες...μολις βλεπουν τετοια αμαξια βαρανε αρκετα στις τιμες οποτε πολυ προσοχη...

11. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Nikos (05-10-12), nikos1400 (05-10-12)

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογικα πρεπει να'ναι και πιο οικονομικο αλλα εξαρταται τι μοτερ θα βαλεις....Τωρα μεσα στην πιστα που πας μονιμα τερμα γκαζι δεν νομιζω να περιμενει κανεις να καψει 10lt/100km!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λογικα πρεπει να'ναι και πιο οικονομικο αλλα εξαρταται τι μοτερ θα βαλεις....Τωρα μεσα στην πιστα που πας μονιμα τερμα γκαζι δεν νομιζω να περιμενει κανεις να καψει 10lt/100km!
    Εχετε υπολογισει περιπου τις καταναλωσεις σας μεσα στην πιστα ? Ετσι για να χουμε να λεμε δηλαδη.....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εχετε υπολογισει περιπου τις καταναλωσεις σας μεσα στην πιστα ? Ετσι για να χουμε να λεμε δηλαδη.....
    Με το 328 ατμοσφαιρικο εκαιγα 30-35lt/100km!!!Εχω δει και 39lt καταναλωση στο OBC αλλα υπολογισμενα με γεμισμα πριν και μετα,επαιζε στο πρωτο νουμερο...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP