BMW E30
BMW E36
BMW E46
BMW E92
το ξερω το Μ5 πρεπει να ηταν το πρωην ενος φιλου που εχει μτχ ανταλλακτικα!πολυ περιποιημενο αυτοκινητο.
vasilis e46 (03-10-12)
Να είμαι ειλικρινής μου αρέσει η τιμή που λες,είναι υποφερτή δεν είναι κάτι το τραγικό.Διάβασα το project σου,σε παραδέχομαι και σίγουρα αν είμαστε καλά θα σε ενοχλήσω για να με βοηθήσεις. Πάντως μέχρι στιγμής γέρνω προς Ε30 γιατί για τα δικά μου δεδομένα σαν σύνολο είναι το καλύτερο.Τα υπόλοιπα μέλη μπορουν να ψηφίσουν φυσικά ότι θέλουν.
///M-POWER
nik200 (05-10-12)
Μπορεις να βρεις κι ενα ετοιμο Ε30,ακομη πιο δυνατο αν το μετρητο υπαρχει ολοκληρο...Αν θες να το φτιαξεις σταδιακα ομως,τοτε η λυση που σου προτεινει ο Νικος ειναι μονοδρομος....Εφοσον ψαχνεις για καποιο ντριφταμαξο να κανεις την πλακα σου σε δρομους και πιστες,τοτε προχωρα σε Ε30.Με 130-170hp παει μονιμα με το πλαι!!!Ενα Ε36 θελει τουλαχιστον 200+ για να το χαρεις...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Τοσο πολυ fun με την τιμη (3,700) ενος καλου καρτ (που συνηθως κατανταει και βαρετο) δε το περιμενα.
Η λυση Ε30 να υποθεσουμε οτι ειναι και αρκετα ποιο οικονομικη σε οτι αφορα το καυσιμο καθε φορα κυριως λογω βαρους ??
nik200 (05-10-12)
εγω εκανα ενα προχειρο υπολογισμο..αν τα βαλουμε και ολα λιγο παραπανω παμε 4000-4500χιλ...που ειναι πολυ καλα για ενα παιχνιδι...!
οσαναφορα το καυσιμο...αν εχεις ενα αμαξι γδυμενο..εχοντας χασει και αρκετα κιλακια..λογικο ειναι να μην καιει υπερβολικα...προσωπικα ακομα και το δικο μου 3.5λτ δεν καιει πολυ....ή τουλαχιστον απαγορευτικα...
απλα πολλοι μαγκες συνεργειατζηδες...μολις βλεπουν τετοια αμαξια βαρανε αρκετα στις τιμες οποτε πολυ προσοχη...