στην Ελλαδα έχουμε χοντρό πρόβλημα διαχείρισης δικαιωμάτων και ελευθερίας!!! όπως επίσης υπάρχει το ΧΑΟΣ απο την θεωρία στην πράξη!!!
εαν δεν μπορούν οι "έξυπνοι" ποδηλάτες να καταλάβουν κάποια πράγματα, όταν θα ειναι στο κρεβάτι του πονου και ζήσουν , ας πάνε μετά να ζητήσουν τα ρέστα θεωρητικά! γιατι πρακτικά πήγαν να το παίξουν "μάγκες" στους άμυαλους οδηγούς της παρασκευής ! γιατί ναι μεν , αλλα ερχετε ο μλκας και σε παίρνει σβαρνα! και άντε μετά να βρεις το δίκιο σου!
λοιπον, ας αφήσουμε τις εξυπνάδες ΟΛΟΙ και ποδηλατες και οδηγοί και ας προσαρμοστούμε στην Ελληνικη πραγματικότητα! ΑΠΛΑ πράγματα! ο Ελληνας ποδηλάτης και ο Ελληνας οδηγός σε μια νύχτα Ευρωπαίοι δεν γινονται! δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν συμπεριφορά! ο καθένας θα πηγαίνει όπως θέλει! ο ποδηλάτης με θράσος του stile " ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!" ,,,,,,,,,,,μπαμ!!!!! ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ να βρεις το δικιο σου μεγάλε!
η βολτα της παρασκευής βραδυ για εμενα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!! ΤΕΛΟΣ!!!!! που ρε ζώα???? ΠΟΥ??????? ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ?????? ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΟΙ ΜΛΚΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΞΥΠΑΝΤΕ!!!!!!!!
κάνω 20 χρονιά ποδήλατο στην Αθήνα , να με πληρώνεις ΔΕΝ παω στο free day της παρασκευής ! ΟΥΤΕ με σφαίρες!!!! βάζω το ποδήλατο στο αμάξι και παω καπου να κάνω με ασφάλεια! ή οταν φυγω απο το σπιτι με το ποδηλατο , θα παω μέσα απο στενά να μην εχω κίνηση να κάνω ποδήλατο! ΟΥΤΕ κατά διάνοια σε δρόμους κεντρικούς! γιατι καλη η θεωρία περί δικαιωμάτων κτλ κτλ, ΑΛΛΑ ο "μλκας" ειναι πάντα ΕΚΕΙ!!!! και άντε μετά εάν ζήσεις απο το "μπαμ" να πεις ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ και εγω στο δρόμο! στην θεωρία ΝΑΙ! στην πράξη (κακος εννοειται!) ΟΧΙ!
δλδ Κυριακή πρωί δεν μπορεί να γίνει FREE DAY???? κυριακη πρωι! οι περισσότεροι ειναι στο κρεβατι! κίνηση οι δρόμοι δεν έχουν και (ΒΑΣΙΚΟ!) ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ελεος δλδ παρασκευή ΒΡΑΔΥ βολτα , με τι? ? ? με ποδήλατο απο απο την φύση του ειναι όχημα ημέρας! θα πηδηχτ@ απο το παράθυρο δλδ!
τε σπα! δεν θα πω άλλα γιατι θα γίνω κακώς και θα φλερτάρω με το μπαν μετα!
ps: μακαρι να μην έχουν χτυπήσει τα παιδιά με τα ποδήλατα , και μακάρι με κάποιον τρόπο να βρεθει ο @##$#$ που τους χτύπησε!