Ναι ρε δίκιο έχει ο μπαουερ βαψτες και κανε το χείλος της ζαντας λευκό άμα σε ρωτήσει γιατί πες σου έκανα "γαλλικό"
Καααααααλος ειναι αλλα νταξει εχω δει και καλυτερους
Καλοοοοοοοοοος! Να πας.
Ειναι τζετ. Τουμπανο καραμπουζουκλης και μαστορας
Γκουχ-γκουχ
Ναι ρε δίκιο έχει ο μπαουερ βαψτες και κανε το χείλος της ζαντας λευκό άμα σε ρωτήσει γιατί πες σου έκανα "γαλλικό"
αντε γεια...
BILL007 (07-08-12), Karizma Z4 (06-09-12), m-power_01 (07-08-12), Nikos (07-08-12), Panos 316T (06-09-12), PANOS-E60 (08-08-12), panose30 (06-09-12), Ptboul (08-08-12), S8N (07-08-12), spar@ (07-08-12), Stamatis (07-08-12), Stathis (07-08-12), Vassilis ///M (07-08-12)
Λοιπόν να μιλήσουμε λίγο σοβαρά όταν ένα μαγαζι έχει τεράστιο όγκο εργασίας δεν κάνει ποτε το ίδιο χέρι όλες τις δουλειές οπότε είναι ατοπο να πούμε είναι καλός είναι κακός είναι μέτριος εξαρτάται το χέρι που θα τις φτιάξει γιαυτο οι γνώμες είναι διαφορετικές για την ίδια επιχείρηση
αντε γεια...
BILL007 (08-08-12), Bitz (09-08-12), gant (08-08-12), m-power_01 (08-08-12), Panos 316T (06-09-12), Ptboul (08-08-12)
Να διευκρινίσουμε ότι υπάρχουν δύο καταστήματα "Πέττας",που ασχολούνται με επισκευή-βαφή ζαντών, το ένα στη Λ.Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα λίγο πριν τον Κηφισσό και το άλλο στον Πειραιά δίπλα στην Τροχαία.
Από ό,τι ξέρω,πρέπει να είναι συγγενείς μεταξύ τους,αλλά είναι ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Η επιχείρηση του Πειραιά κάνει επιθετική διαφημιστική πολιτική μέσω του car.gr, με καθημερινό βομβαρδισμό αγγελιών στην ενότητα "Ζαντολάστιχα".
Δεν έχω εμπειρία από κανέναν από τους δύο. Πάντως νομίζω ότι και οι περισσότεροι ανεξάρτητοι ζαντολαστιχάδες,όταν τους ανατίθεται εργασία επισκευής-βαφής ζαντών, συνήθως σε κάποιον από τους δύο τα στέλνουν και βγάζουν την ανάλογη προμήθεια.
Παιδιά διάβασα το Θέμα κει είπα να περάσω μια βόλτα από το κατάστημα του Στέργιου όταν ανέβω πάλι Αθήνα να ρωτήσω για τις ζάντες μου. Θέλω επισκευή (από χτυπηματάκια σε λακούβες και μερικά %^&*# πεζοδρόμια σε θεόστενους "δρόμους"), ίσιωμα και βάψιμο. Πόσο περίπου θα κοστίσει το όλο σύνολο? Ρωτάω για να δω αν αξίζει να τις φτιάξω, ή αν με κάποια χρήματα παραπάνω μπορώ να βάλω άλλες μεταχειρισμένες 17αρες πχ.
Για το χρώμα το σκέφτομαι. Ή όπως είναι τώρα εργοστασιακό ή αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο.. Έχω δει διάφορες ωραίες αποχρώσεις, το βασικό θέμα είναι να κρατήσει η βαφή και να δείχνει και λίγο πιο άγριο το αυτοκίνητο.
120ie87 (06-09-12), BabisStinson (06-09-12), Kostas_1 (06-09-12)
Ptboul (06-09-12)
Εγώ πρόεδρα μόλις γύρισα (εχθές) από Στέργιο. Επέλεξα την τοπική βαφή αντί ολικής στο χείλος, περιμετρικά δηλ. της ζάντας.
Εξαιρετικά παιδιά και τα δύο, ευγενέστατα, κατατοπιστικοί και ξεκάθαροι ως προς το τι έχεις να περιμένεις από την δουλειά που τους αναθέτεις. (δίνουν κ απόδειξη)
Έχω την εντύπωση οτι αν τους ειδοποιήσεις εγκαίρως, σου βάζουν ζάντες για να μη μείνει μέσα το αμάξι. Αν και τωρα που είναι Αύγουστος πιστεύω το ετοιμάζουν την επόμενη κιόλας μέρα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Ψηφίζω και εγώ Στέργιο.
Μάλιστα, όταν σου φτιάχνει τις ζάντες, τις πηγαίνει σε κορυφαίο συνεργείο για ζυγοστάθμιση.
Η δουλειά στην περίπτωση του Στέργιου είναι πιο προσωπική...
Έχουμε άκρες εκεί Σταμάτη...
(είναι πάρα πολύ καλός - εγώ είχα λίγο κοσκίνισμα μετά τα 180 και τώρα απλά δεν κουνιέται τίποτα...)
Ptboul (08-08-12)
Σχετικά με τις τιμές, 240ε ζήτησε για ηλεκτροστατική ο Λαζαρίδης εδώ στην Θεσσαλονίκη, για τις 18αρες V spoke, και άλλα 60 για φινίρισμα από γδαρσίματα.
Δεν δειγματίζει όμως χρώματα και βάφει μόνο απ το δικό του χρωματολόγιο.
Επειδή είμαι ψείρας, το φινίρισμα του δεν είναι το τέλειο, η βαφή όμως ναι.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.