Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 110

Θέμα: Νέος και εγώ εδώ,και θέλω την γνώση σας ?

Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλωσήρθες φίλε! Αν με τα χρήματα που διαθέτεις βρεις κάποιος αξιόλογο 318is, προτίμησέ το με κλειστά μάτια σε σχέση με 316-8, αφού η διαφορά στην απόδοση είναι αρκετά αισθητή. Επίσης, η διαφορά στην κατανάλωη θα είναι μηδενική, όπως σου είπαν και τα παιδιά, αφού το αμάξωμα θα κινείται πολύ πιο σβέλτα χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα ο κινητήρας. Από εκεί και πέρα, άμα προτιμάς να δώσεις λιγότερα λεφτά και να τα δώσεις μετά σε αισθητικά και μηχανικά μπαξίματα, πήγαινε σε μια καλοδιατηρημένη 316, απλά εγώ θα προτιμούσα τον καλύτερο κινητήρα και ας μην έβαζα πχ xenon και καινούρια ζαντικά. Ανάλογα τις προτεραιότητες σου λοιπόν, διαλέγεις.

Καλά ποσταρίσματα!
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα . . .

Υπαρχει ενα Ε36 μαυρο κουπε με οροφη 98 μοντ γνησιο m pack με 137.000 χλμ και

με μονο 4.300 ευρω . . .

Πιστευω ειναι η ποιο καλη επιλογη για σενα . . .
    Πέτρο για κοίτα σοβαρά αυτό που λέει ο Χρήστος.
    98΄ μοντέλο, απο τα τελευταία που βγήκαν δηλαδή, πλουσιότερα σε εξοπλισμό, και με M Pack το οποίο ήταν πανάκριβο, και οροφή και coupe.
    Και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή.
    Τα χιλιόμετρα του δεν είναι και τραγικά πολλά.
    Και το σημαντικότερο, το προτείνει ένα μέλος του forum και όχι κάποιος π.χ εντελώς άσχετος μαντράς.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλωσήρθες φίλε! Αν με τα χρήματα που διαθέτεις βρεις κάποιος αξιόλογο 318is, προτίμησέ το με κλειστά μάτια σε σχέση με 316-8, αφού η διαφορά στην απόδοση είναι αρκετά αισθητή. Επίσης, η διαφορά στην κατανάλωη θα είναι μηδενική, όπως σου είπαν και τα παιδιά, αφού το αμάξωμα θα κινείται πολύ πιο σβέλτα χωρίς να ζορίζεται ιδιαίτερα ο κινητήρας. Από εκεί και πέρα, άμα προτιμάς να δώσεις λιγότερα λεφτά και να τα δώσεις μετά σε αισθητικά και μηχανικά μπαξίματα, πήγαινε σε μια καλοδιατηρημένη 316, απλά εγώ θα προτιμούσα τον καλύτερο κινητήρα και ας μην έβαζα πχ xenon και καινούρια ζαντικά. Ανάλογα τις προτεραιότητες σου λοιπόν, διαλέγεις.
    Καλά ποσταρίσματα!
    Κατάλαβα τι εννοείς,ναι οτι θα παίξω με την ομορφιά λίγο θα παίξω αλλά κυρίως χαλαρά πράγματα, δηλαδή στο μέρος της μηχανής δεν παίζει να μπω σχεδόν καθόλου ,μόνο αισθητικά γιατί τα μηχανικά είναι τρελό ξώδεμα.
    Οπότε 318 μετράει ποιο πολύ ?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέτρο για κοίτα σοβαρά αυτό που λέει ο Χρήστος.
    98΄ μοντέλο, απο τα τελευταία που βγήκαν δηλαδή, πλουσιότερα σε εξοπλισμό, και με M Pack το οποίο ήταν πανάκριβο, και οροφή και coupe.
    Και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή.
    Τα χιλιόμετρα του δεν είναι και τραγικά πολλά.
    Και το σημαντικότερο, το προτείνει ένα μέλος του forum και όχι κάποιος π.χ εντελώς άσχετος μαντράς.
    Μα φυσικά δεν αμφιβάλλω καθόλου οτι το λέει κάποιο μέλος του Forum,εξού και οτι ήταν ο λόγος που μπήκα για να μπορέσω να μάθω,εάν το αυτοκίνητο είναι καλοδιατηρημένο τότε τα 137+ δεν είναι τίποτα για χιλιόμετρα.
    Αυτό το αυτοκίνητο που μου λες εσύ,έχουμε τυχόν φωτογραφίες ?
    Επίσης ένα τέτοιο μοντέλο, είναι καλό ως άποψη value/money ? και τελευταία ερώτηση προς στιγμή το M Pack τι είναι ?

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μ Pack ήταν πακέτο εξοπλισμού που αφορούσε τον εξωτερικό διάκοσμο όπως προφυλακτήρες, καθρέφτες κ.α Μ style.
    Εαν το αυτοκίνητο είναι οκ, τότε ναι είναι value for money
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωνσταντίνος : 21-02-10 στις 17:34

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

άρα μας μένει να δούμε και φωτογραφίες απο το "κουκλί" να δούμε πως είναι ... Έτσι και αλλίως στο ψάξιμο πάντα βρίσκεις τα καλύτερα...

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

ας σου δειξω μερικες εικονες για να σε βαλω λιγο στο κλιμα
    εδω βλεπεις 36ρι χωρις μ-πακ

εδω βλεπεις τον μπροστα Μ προφυλακτηρα

εδω βλεπεις μπρος πισω μ-πακ

εδω εχουμε τους καθρεπτες απο το Μ

εδω ενα εσωτερικο απλο.

εδω απο Μ3

ξερω οτι ειναι λιγες.Απλα σου δειχνω καποια βασικα σχεδια για να παρεις μια ιδεα.
    Μετα πρεπει να μαθεις και τι παιζει με προ φεις και φεισλιφτ.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μου άρεσαν ,πάρα πολύ οι εικόνες σου.Με κατατοπίζουν πάρα πολύ.
    Εάν μπορείς να μου δειξεις και άλλες θα ήταν ακόμα καλύτερα.
    Υπάρχουν πολλά είδη M Pack ?
    Το κόστος ενος M-Pack πόσο είναι?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μου άρεσαν ,πάρα πολύ οι εικόνες σου.Με κατατοπίζουν πάρα πολύ.
    Εάν μπορείς να μου δειξεις και άλλες θα ήταν ακόμα καλύτερα.
    Υπάρχουν πολλά είδη M Pack ?
    Το κόστος ενος M-Pack πόσο είναι?
    υπαρχουν τα facelift που ειναι μετα το 1997 και τα προfacelift που ειναι πριν το 97.
    Οι διαφορες τους ειναι μικρες και ορατες απο μας μονο!!!
    Αν τωρα ρωτας για το κοστος τοποθετησης σε οριτζιναλ, αστο.Ειναι πολυ υψηλο.Πανω απο 1500ε αν θυμαμαι καλα.
    Καλυτερα το αυτοκινητο που θα βρεις να σου προσφερει καποια βασικα πραγματα τα οποια η μετεπειτα τοποθετηση δε συμφερει.
    Το να ειναι προface δε σε συμφερει πολυ να ψαξεις και αγοραζοντας να το κανεις facelift.
    Το να σου λειπει ενας προφυλακτηρας δεν εγινε και τπτ γιατι με 250-300ε βρισκεις.
    Το να εχει πορτοκαλι φλας και αυτο δε πειραζει.Μιλαμε για 30ε κοστος αλλαγης.
    Αν οπως λες θες να αλλαξεις ζαντες, μη σε απασχολησει τι θα εχει αυτο που θα παρεις.
    Το να εχεις ομως ηλιοροφη πχ, ειναι κατι που αν σ αρεσει και δε το εχεις μετα πεταξε το πουλακι.το ιδιο ισχυει και για το κινητηρα.Αν μετανιωσεις το κοστος μετα ειναι μεγαλο.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχουν τα facelift που ειναι μετα το 1997 και τα προfacelift που ειναι πριν το 97.
    Οι διαφορες τους ειναι μικρες και ορατες απο μας μονο!!!
    Αν τωρα ρωτας για το κοστος τοποθετησης σε οριτζιναλ, αστο.Ειναι πολυ υψηλο.Πανω απο 1500ε αν θυμαμαι καλα.
    Καλυτερα το αυτοκινητο που θα βρεις να σου προσφερει καποια βασικα πραγματα τα οποια η μετεπειτα τοποθετηση δε συμφερει.
    Το να ειναι προface δε σε συμφερει πολυ να ψαξεις και αγοραζοντας να το κανεις facelift.
    Το να σου λειπει ενας προφυλακτηρας δεν εγινε και τπτ γιατι με 250-300ε βρισκεις.
    Το να εχει πορτοκαλι φλας και αυτο δε πειραζει.Μιλαμε για 30ε κοστος αλλαγης.
    Αν οπως λες θες να αλλαξεις ζαντες, μη σε απασχολησει τι θα εχει αυτο που θα παρεις.
    Το να εχεις ομως ηλιοροφη πχ, ειναι κατι που αν σ αρεσει και δε το εχεις μετα πεταξε το πουλακι.το ιδιο ισχυει και για το κινητηρα.Αν μετανιωσεις το κοστος μετα ειναι μεγαλο.
    άρα δηλαδή να πειράξω στην εμφάνιση αισθητά δεν γίνετε γιατί θα είναι υψηλο το κόστος σωστά ?

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

βρε ολα γινονται.
    Και σε ολα βρισκεις λυσεις φτηνες.
    αναλογα τι θες μετα να πειραξεις και αν θες να παντρευτεις το αμαξι ή να το δωσεις μετα.
    Εγω προσωπικα εχω συμβιβαστει με την ιδεα οτι δε θελω να το πουλησω οποτε οτι του βαζω το χαιρομαι χωρις να με νοιαζει αν θα το κλαιω μετα

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP