εγω προτιμω τον ασφαλη "τρελο" μου διωχνει το αγχος
εγω προτιμω τον ασφαλη "τρελο" μου διωχνει το αγχος
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (08-11-11)
Να και μια παραλιγο στουκα στο Isle of Man του Mark Higgins
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
Δύο σε ένα!! Και bmw και Higgins!!
UP YOURS!
aristent (08-11-11)
Ο συνοδηγος χεστηκε πανω του??? Οσο παλευε ο αλλος, δεν εβγαλε αχνα![]()
το μισό θάρρος και τρέλα τους να είχα...
![]()
oldcarskickass (08-11-11)
Παιδιά σε αυτό το νησί έχει πάει κουμπάρος του γιού μου και μου έχει πει ότι για αυτούς που τρέχουν εκεί είναι γιορτή. Το ευχαριστιούνται. Αυτός έκανε αυτή την διαδρομή με την δικιά του KAWASAKI και ξετρελάθηκε. Εμένα πάντως μου αρέσει να τους βλέπω απο εδώ, στην ηλικία που είμαι. Τώρα όταν ήμουν νέος ίσως να μου άρεσε να έτρεχα εκεί. Πάντως αυτοί εκεί έχουν ψυχή...![]()
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
katsaraios (08-11-11)
δεν ξέρω βρε παιδιά και εγώ σαν αρρώστια τη βλέπω τη φάση αυτή. Το βίντεο είναι ανατριχιαστικό! Προσωπικά προσπαθώ να μην κολλήσω με τις μηχανές γιατι πιστεύω πως οι μέρες μου θα είναι μετρημένες, αλλά σκέφτομαι οτι ακόμα και με τα αμάξια δεν είναι λίγοι αυτοί στο δρόμο που θα έχουν πει και για μας οτι οι μέρες μας είναι μετρημένες. Δλδ όπως εμας μας φαίνεται υπερβολικό αυτό, έτσι και κάποιοι άλλοι έχουν πει το ίδιο για εμας...
"οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται"
επισης
"-αδεια εχεις? -οχι,-διπλωμα εχεις? -οχι, -ε τι εχεις? -καλη πρωτη!!"
εμενα αυτα μου μειναν ως easy rider και κατι γρατζουνιες και σπασιματα που δοξα τον θεο δε τα λογαριαζω
εκει παει οποιος θελει να ξεπερασει τον εαυτο του (οποιος ξερει, ξερει!!)..σε καθε τομεα οταν πας να ξεπερασεις τον εαυτο σου ή τον ξεπερνας ή τον χανεις
καθε αλλη κριση περα απο ενα μεγαλο μπραβο πιστευω οτι ειναι αδικη!!