stefm5 (30-04-12), Vassilis ///M (30-04-12)
Το Bmw ευκολα.
ειναι πως να το πω,πιο αυθαδικο
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
ola mazi ta psifizo , kaneis poly oraio garage nomizo kai anagoga me ta gousta tous pairneis to analogo kai to odigeis!!
live free and drive hard
Ptboul (30-04-12)
Μάγκες, μου φαίνεται δάκτυλος της Mercedes και της AUDI προκειμένου να κάνουν και αυτοί μια φορά το ένα-δύο, αλλά εμείς δεν μασάμε...
Υ.Γ.: Ειδικά η Πόρσε σηκώνει μέχρι και μύνηση για δυσφήμηση προϊόντος...
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
Συγνώμη Γιάννη εδώ θα διαφωνήσω. Το BMW, είναι το αυτοκίνητο που είναι ως σύνολο πληρέστερο και ολοκληρωμένο, καθώς κάνει τα πάντα και είναι πολύ καλό σε κάθε τομέα, χωρίς να είναι τα κορυφαίο στους περισσότερους.
Ενώ τα Mercedes είναι κορυφαία στους τομείς που όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν είναι πρόθυμα εκ σχεδιασμού και εκ κατασκευής να τα κάνουν όλα...
Γι' αυτό BMW σταθερά, αν και από ότι φαίνεται στη φώτο η ψαλίδα έχει κλείσει αισθητά...
Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.
dark knight (30-04-12)
Προσωπικά, σε αυτά τα θέματα είναι ευρέως γνωστό ότι είμαι large τύπος κ προτιμώ εξωτικές κατασκευές από μικρούς οίκους του εξωτερικού.
ήβεν πρέΖιντεντ γουίλ απρούβ μάϊ τσόιζ.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
aristent (30-04-12), bill_m3 (30-04-12), hades7 (30-04-12), katsaraios (30-04-12), stefm5 (30-04-12), Vassilis ///M (30-04-12)
Ptboul (30-04-12)
έχουμε και λέμε.
άουντι...τα κάνει όλα μόνο του, σε σημείο που κάποτε σε φτάνει νο νομίζεις ότι είναι πολύ λίγο για σένα.
μερσεντές...αποστειρωμένη αίσθηση ακόμα μια φορά.
πενβέ...θέλει χέρια και προσοχή, μιάς και μπορεί να φάς κάνα χαστούκι απο εκεί που δεν το περιμένεις.
πόρσε...πάντα το έλεγα ότι ο κώλος τους στις συμβατικές εκδόσεις είναι τελείως άδειος, και ότι τους λείπει μια καλή αεροτομή. βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω όταν χαμηλώνει στα πολλά πόσο αλλάζει η εμφάνιση του.
sympether with chiefτης