Tοσα εχεις δωσει για εργαλεια.
καιρος ειναι να γρατζουνιστουν και λιγο οι στροφες απο τα κατσαβιδια σου....
Nino (02-02-12)
Mετά από λίγη αναζήτηση για "depo xenon lights e87", είδα αυτή τη φωτογραφία από φανάρια σε ελληνικό e87:
Τα παραπάνω έχουν την εργοστασιακή εμφάνιση και θα τα προτιμούσα από τα προηγούμενα που έχουν τα μπλε ledακια στην πάνω πλευρά-όπως φαίνεται στο τέλος του video (αλλά βέβαια, γούστα είναι αυτά)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 01-02-12 στις 10:51
και depo με μαύρο φόντο γύρω από τα φανάρια: (internet search πάλι)
(αν και εδώ τα angel έχουν μια μπλε χροιά που δεν μου αρέσει- ίσως να υπάρχει option και για κίτρινα oem-look όπως στα προηγούμενα)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 01-02-12 στις 10:57
ρε αχρηστε τη διαδικασια σου εβαλα να δεις.
Τι σε νοιαζει αν το φαναρι εχει μεσα και το τσιρκο μεντρανο?
Ολο σχολια εισαι και απο δουλεια τζουφιος
Εκτος απο τις λαμπες xenon πρεπει να παρω και λαμπακια για τα angel??...και τι λαμπακια ειναι αυτα?, που μπορω να τα βρω εδω ελλαδα παιδες?
Για αυτα που βρηκες στο car δεν ειμαι σιγουρος αμα αλλαζουν ευκολα.
Αν ενδεικνειται αλλαγη τοτε κατα 95% θα ειναι Τ10.
Κανονικα τα βρισκεις αυτα παντου.
Το οτι η τιμη τους ειναι 10πλασια απο οσο θα επρεπε στο ελλαδισταν ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
εντιτ
αμα ειναι αυτα, τοτε οντος ειναι Τ10 και οι θεσεις για να μπουν ειναι οι 3 γκρι μικρες ταπες
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 01-02-12 στις 11:15
κ με το ebay θέλει προσοχή δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. έχω πάρει ένα μτχ ανταλλακτικο με 50 ευρώ+25ευρώ τα έξοδα αποστολής από αγγλία όταν μου ήρθε ήταν σπασμένο (μάλλον κατά τ μεταφορά έγινε). στέλνω μήνυμά στ πωλητή κ του λέω έτσι κ έτσι έχουμε πρόβλημα κ μου άπανταεί στείλτο πίσω θα σου επιστρέψω τα χρήματα (όχι τα έξοδα αποστολής βέβαια) τα συμπεράσματά δικά σας