Αλεξη, ψηφισα Ζ4Μ επειδη μαλλον σου ταιριαζει καλυτερα σ'αυτα που ζητας,.......αν ομως ηταν να διαλεξω για μενα και σε νορμαλ τιμη(οχι στην παραλογη χρεωση που εχει στην Ελλαδα!!!)θα διαλεγα την 1Μ.

Αλεξη, ψηφισα Ζ4Μ επειδη μαλλον σου ταιριαζει καλυτερα σ'αυτα που ζητας,.......αν ομως ηταν να διαλεξω για μενα και σε νορμαλ τιμη(οχι στην παραλογη χρεωση που εχει στην Ελλαδα!!!)θα διαλεγα την 1Μ.

Σαν πιο σύγχρονο, πιο αποτελεσματικό, πιο σπάνιο και πιο all around θα διάλεγα το 1Μ.
Αν αντί για coupe το Ζ4Μ ήταν roadster θα ήμουν σε δίλημμα, λόγω κάμπριο, τώρα όμως όχι.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong

φυσικα, Ζ4 Μ coupe - απολαυση η οδηγηση !!!!!
Become the person you would want to have as a friend yourself!!!!!
 ......
 ......
		Aλεξη νομιζω απο τις προυποθεσεις οπως το εθεσες εχεις ηδη αποφασισει.......Ζ4Μ coupe και καλοταξιδο!!!!!
1Μ coupe ευχαριστω αλλα δεν θα παρω δυστυχως για ακομη μια φορα....
Βασικα ρε Αλεξη μετα το CSL-με κεφαλαια αν το προσεξατε-το χαος ρε φιλε τι να λεμε τωρα........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 20-02-12 στις 20:44
insane in the ///Midbrain
alexk (20-02-12), Panos 316T (20-02-12)

Bασικά το καλύτερο για "καθημερινό σπορ" αυτοκίνητο είναι το 1Μ ως πιο καινούργιο, με ανέσεις, στιβαρό, και με ένα μοτέρ που έχει πιο εύκολα αξιοποιήσιμη δύναμη.
Αφού όμως δεν σου αρέσει δεν τίθεται θέμα συζήτησης...Βέβαια δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν τρελαίνονται κιόλας για το καθημερινό τους αυτοκίνητο, απλά κάνουν τη δουλειά τους με αυτό αξιόπιστα και άνετα. Θα μπορούσες δηλαδή να δεις το 1Μ σαν ένα ακριβό - πισωκίνητο Golf-άκι που φέρει τα σήματα του M Division που τόσο πολύ αγαπάμε και τιμάμε...
Προσωπικά ψήφισα Ζ3 Μ Coupe, παρότι σαν αμάξι είναι υποδεέστρο του Ζ4, πολύ απλά γιατί δεν μπορώ με τίποτα να αντισταθώ στην ιδέα να βρίσκεται στο γκαράζ μου ένα τόσο αμφιλεγόμενο, cult, σκληροπυρηρινικό batmobile...και πιο συγκεκριμένα σε Laguna Seca με τον S54 (μοντέλο 2001 δηλαδή) για να ολοκληρωθεί η φαντασίωση!
Μιας και είσαι ήδη ιδιοκτήτης Ζ3 coupe και θες να το αντικαταστήσεις ίσως κάποια στιγμή να το νοσταλγήσεις, είναι από τα σχήματα που δημιουργούν κολλήματα. Τι καλύτερο από το να το αντικαταστήσεις με το κορυφαίο της σειράς...
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
alexk (20-02-12), m_power_lunatic (20-02-12), Nickolas_s2k (20-02-12)

Z4 και απο εμενα . . . Ωραια καροτσα !!!
alexk (20-02-12)

Για τι τιμές μιλάμε Αλεξη ;

Z3 M -> 25-30k CHF (εξαρτάται χιλιομέτρων)
Ζ4 Μ -> 32-35k CHF
1 M -> 65k CHF (καινούργιο, με την ειδική έκπτωση που έχω εγώ)
Το Ζ3 Μ είναι πολύ ακριβό όπως βλέπεις (σκέψου καλό Μ3 Ε46 έχει 25k CHF).
Το Ζ4 Μ έχει εκπληκτική τιμή, μισά χρήμματα από 1 Μ (και με εγγύηση από BMW).
Eleni (20-02-12)

Τα 1M που έχουν βγει με 8-10 χιλ χιλιόμετρα πόσο τα ζητάνε ;