Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 66

Θέμα: BMW 330

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στέφανε πρέπει να μιλήσεις με Vassili, Deepblue και Vanvic.
    ή μίλα μαζί μου, που τα λέω ωραία

2. The Following 3 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (21-11-11), Ptboul (29-11-11), stefm5 (21-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εσύ δεν προλαβαίνεις...έχεις να κάνεις μερεμέτια απ'ότι βλέπω

4. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

m-power_01 (21-11-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

καλός είσαι στο μπλα μπλα εσύ, τη λάντζα όμως τη αφήνεις στο βοηθό ...

6. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

m-power_01 (21-11-11)

Περιοχή
    F.I.R. Αθηνών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μου δίνεται η εντύπωση οτι σε αυτό το thread συμμετέχουν παλιοί γνώριμοι...
    Ασχέτως του τί θα αποφανθεί το Α2 (Κώστας λαμβάνει ?), όσο κι αν απέχω 1 χρόνο τώρα, κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. Είμαι σίγουρος οτι αρκετοί καταλαβαίνουν.

Σταμάτη, το λαυράκι θα είναι "επιστημονικό" αλλά με την ίδια ριξιά θα βγάλεις και σπαράκια. Για το τηγάνισμα βάλε Castrol που τους αρέσει. Σιγόψησέ τα !

Με την ευκαιρία, ατμοσφαιρικό Μ54Β30 που να βγάζει σχεδόν 270 άλογα ξέρετε κανένα ?
    Προσωπικά θυμάμαι ένα περιποιημένο coupe 46άρι σε ασημί χρώμα που είχε τέτοια απόδοση με κόφτη λίγο πάνω απο τις 7.
    Αν θυμάμαι σωστά, φορούσε άλλη εισαγωγή, εκκεντροφόρους 1ου σταδίου Schrick, χταπόδι, μεσαίο & τελικό SS, καταλύτες 100άρηδες, αλλαγμένες τροχαλίες και πρόγραμμα.
    Μπορεί και να 'χε αλλάξει και τίποτε άλλο (για αυξηση στην απόδοση του μοτέρ) και ο ιδιοκτήτης του δεν μας το'λεγε. Πάντως για ατμοσφαιρικό πήγαινε πολύ καλά και όλοι το καμαρώναμε.
    Ολα τ'αλλα Μ54Β30 που ξέρω, με ατμοσφαιρική βελτίωση (χωρίς να πειράξεις εντόσθια) δεν ξεπερνούσαν τα 260 άλογα.

Σϋμπτωση να'ναι και ο "συνάδελφος" που άνοιξε το thread να έχει πέσει στην περίπτωση ?
    Μάλλον σύμπτωση θα'ναι.

Have Fun !

8. The Following User Says Thank You to VanVIC For This Useful Post:

katsaraios (21-11-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

με χτίσιμο ,σοβάτισμα, στρώσιμο πλακάκια, πέρασμα γραμμών ένας φίλος μου είναι στα 400. Άμα βάλει και κουφώματα...ποιος τον πιάνει.

To 330 κομπρεσερ φτάνει κοντά στα 1000άλογα
    Κατι σε ποτησαν σημερα δεν εξηγητε αλλιως

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασχέτως του τί θα αποφανθεί το Α2 (Κώστας λαμβάνει ?), όσο κι αν απέχω 1 χρόνο τώρα, κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. Είμαι σίγουρος οτι αρκετοί καταλαβαίνουν.

Σταμάτη, το λαυράκι θα είναι "επιστημονικό" αλλά με την ίδια ριξιά θα βγάλεις και σπαράκια. Για το τηγάνισμα βάλε Castrol που τους αρέσει. Σιγόψησέ τα !

Με την ευκαιρία, ατμοσφαιρικό Μ54Β30 που να βγάζει σχεδόν 270 άλογα ξέρετε κανένα ?
    Προσωπικά θυμάμαι ένα περιποιημένο coupe 46άρι σε ασημί χρώμα που είχε τέτοια απόδοση με κόφτη λίγο πάνω απο τις 7.
    Αν θυμάμαι σωστά, φορούσε άλλη εισαγωγή, εκκεντροφόρους 1ου σταδίου Schrick, χταπόδι, μεσαίο & τελικό SS, καταλύτες 100άρηδες, αλλαγμένες τροχαλίες και πρόγραμμα.
    Μπορεί και να 'χε αλλάξει και τίποτε άλλο (για αυξηση στην απόδοση του μοτέρ) και ο ιδιοκτήτης του δεν μας το'λεγε. Πάντως για ατμοσφαιρικό πήγαινε πολύ καλά και όλοι το καμαρώναμε.
    Ολα τ'αλλα Μ54Β30 που ξέρω, με ατμοσφαιρική βελτίωση (χωρίς να πειράξεις εντόσθια) δεν ξεπερνούσαν τα 260 άλογα.

Σϋμπτωση να'ναι και ο "συνάδελφος" που άνοιξε το thread να έχει πέσει στην περίπτωση ?
    Μάλλον σύμπτωση θα'ναι.

Have Fun !
    που χαθηκε ο Γιαννακης???

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

κατι μου λεει οτι θα εχουμε ταξιδακι με τον προεδρο...να το συνδυασουμε με Σερρες ομως την Ανοιξη! 70κμ ειναι!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο VanVIC Εμφάνιση μηνυμάτων

Μάλλον σύμπτωση θα'ναι.

Have Fun !
    Shido ?

13. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Χρίστος (29-11-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλως ηρθες φιλε
    αν επιτρεπεται γιατι θες να το ανεβασεις σε ισχυ?
    ειχες παλιοτερα και δεν σου εφτανε η δυναμη του??
    Μεχρι τωρα δεν εχω δικο μου!Περνω του πατερα μου!Εχει το leon cupra r...230 αλογα ατμοσφαιρα δεν εχω οδηγησει για να σου πω!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GEORGE316 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ισως δεν το εγραψα σωστα..
    ο deep εχει δικιο.
    ενοω οτι το 330 με ενα κομπρεσσορα εχει πολυ καλες δυνατοτητες και το σημαντικοτερο αξιοπιστες.
    αλλα το φιλο μας δε νομιζω να τον χαλανε 230 αλογα...
    και κανω μια υποθεση..
    πιθανως να μην εχει οδηγησει κατι τοσο δυνατο,οποτε να μη γνωριζει ακριβως τι σημαινει το ανω των 200 αλογα σε bmw.σιγουρα θα κανει αρκετο καιρο να τα συνιθησει και το κυριοτερο να τα χαλιναγωγησει!
    και οι τιμες που μας λεει ειναι παρα πολυ καλες ,οποτε γιατι να μην προσωρησει στην αγορα?
    οσο αφορα τη λυση του Μ3,να βαλουμε στο παιχνιδι και τα εξοδα συντηρησης των δυο αυτοκινητων που δεν εχουν καμμια σχεση μεταξυ τους..
    ενα 330 ειναι ενα δυνατο καθημερινο ενω ο θρυλος οπως και να κανεις...εχει ονομα και απαιτησεις...
    Εχω οδηγησει του πατερα μου το leon cupra R που εχει 280 αλογα..Τωρα βεβαια δεν εχω οδηγησει ατμοσφαιρα τοσα αλογα οποτε δεν μπορω να ξερω την διαφορα!Παντως σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP