Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 52

Θέμα: Προγραμματισμός κλειδιών

Rides
    1

Προεπιλογή

ειναι η 2η φορα που απευθυνομαι σε κεινους κ τις 2 φορές, με τα πολλά και μετά απο μπόλικη αναμονη κ νευρα, κάνουν την δουλεια μισή κυριολεκτικα, υποστηρίζοντας πως εκείνοι τα κάναν όλα τέλεια αλλά φταίει τ αμαξι που δεν ειναι του κουτιου κ εχει κ αλλες φθορες κ δεν μπορουν να δουλεψουν σωστα κ ουτε λιγο ουτε πολυ σου λενε ήρθες με σαπιο ενα δόντι, αλλά ή θα σου κανουμε μισες δουλειες σ αυτο το 1 κ δεν θα ειναι λειτουργικο πληρως ή κάτσε να στα βγαλουμε ολα τα δόντια να τα βαλουμε ολα καινουργια. φυσικα με βλεπουν κ αλλαζουν στενο απ τους καβγαδες που τους εχω κανει

2. The Following User Says Thank You to shadowman14 For This Useful Post:

katsaraios (29-08-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πες μας και ποιοι ειναι αυτοι οι γατοι

4. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

A8hnaios (29-08-14), katsaraios (29-08-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο shadowman14 Εμφάνιση μηνυμάτων
    έχω χ3 με ενα κλειδι στο οποιο εδω κ πολυ καιρο επαψε να λειτουργει ο τηλεχειρισμος, κ επειδη ειναι 10χρονων υπεθεσα πως τα εφτυσε η μπαταρια (σημειωτέο πως που κ που κανει κατι αναλαμπες και μπορει να δουλεψει). παράγγειλα λοιπον απ την αντιπροσωπεια νεο κλειδι για να αποφυγω κολπα κλειδαραδων. πηγα σημερα να το παραλαβω και ναι μεν παίρνει μπρος το αμαξι αλλα ο τηλεχειρισμος δεν λειτουργει. δοκιμασε κ ο υπαλληλος το κολπο κ δοκιμασα και γω αυτα που αναφέρατε μεσα στο pdf. τελικα μου ειπε να περασω αλλη μερα να με βαλει πανω στο διαγνωστικο γτ ισως λεει να μην φταιει το κλειδι αλλα το συστημα πανω στο αμαξι. το οποιο διαγνωστικο φανταζομαι θα μου το χρεωσουν εξτρα. εχει κανενας καμια ιδεα τι να κανω μονος μ? ή τι θα κανουν αυτοι αμα τους παω τ αμαξι? την πατησα ή είναι κατι απλό?

παρατηρησα οτι αλλα μεγαχερτζ γραφει το παλιο κλειδι και αλλα το νεο. μήπως είναι θεμα συχνότητας?
    Μάλλον αυτό ειναι το πρόβλημα σου,

Στα Afermarket κλειδιά αλλάζει η συχνότητα,
    τα προγραματίζεις για όποια από τις δύο θέλεις( 315 ή 433 ).

Δεν γνωρίζω αν ισχύει αυτό και στα OEM.

Έχω την πεποίθηση όμως ότι στην Ευρώπη χρησιμοποιούμε κλειδιά 433,92MHz

6. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (29-08-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

το νεο γραφει 433,92, ενω το παλιο 315. (το αμαξι πρεπει να ειναι εισαγωγή από ανατολική χώρα-δεν ξερω ακριβως γτ το πήρα απο μάντρα στην κύπρο). μήπως στα ανατολικα έχουν την 315 και εμενα μου στειλαν το ευρωπαικο στα 433? μπορούν να την αλλάξουν στην αντιπροσωπεία αν οντως φταιει αυτο ή πάει ξανα παραγγελία απ το εργοστάσιο?

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

το νεο γραφει 433,92, ενω το παλιο 315. (το αμαξι πρεπει να ειναι εισαγωγή από ανατολική χώρα-δεν ξερω ακριβως γτ το πήρα απο μάντρα στην κύπρο). μήπως στα ανατολικα έχουν την 315 και εμενα μου στειλαν το ευρωπαικο στα 433? μπορούν να την αλλάξουν στην αντιπροσωπεία αν οντως φταιει αυτο ή πάει ξανα παραγγελία απ το εργοστάσιο?
    Εγω θα σου πώ το εξής απλό, δεύτερο κλειδί έχεις???
    και αν, λειτουργεί κανονικά???

Αν οι απαντήσεις είναι ναι,
    τότε προφανώς και δεν φταίει το ews στο αυτοκίνητο.

Έχω την πεποίθηση πώς τα κλειδιά δεν φτιάχνονται εδώ,
    αλλά παραγγέλνονται.

9. The Following User Says Thank You to wheelman For This Useful Post:

Nino (29-08-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

έχω ενα κλειδι στο οποιο δεν λειτουργει ο τηλεχειρισμος (για την ακριβεια λειτουργει οποτε του καπνισει κ του καπνιζει 1-2φορες το μηνα). γι αυτο μπηκα στον κοπο να δωσω 170ε για εργοστασιακο κλειδι για να τελειωνω και για την ευκολια του τηλεχειρισμου. αμ δε ομως... κ πιστευα πως λογω των 10χρόνων του χαλασε η μπαταρια του πια, τωρα ομως με τις αναλαμπες που εχει εχω αρχισει να αγχωνομαι μηπως φταίει όντως κάτι στην αντενα του αυτοκινητου κ παει τζαμπα και το νεο κλειδι που πηρα. μονη μου ελπιδα λοιπον ειναι να φταίνε τα μεγαχερτζ. το ψαχνω εδω και ώρα και όντως άλλα ειναι στα 315 και αλλα στα 433. απλα δεν μπορω να βρω "στα χαρτια" ποια συχνοτητα ακούει το αμάξι μου τελικά (λογικα στην 315 αν κρινω απ το κλειδι της μανας, γτ με τον αριθμό πλαισίου δεν μπορώ να το εντοπίσω στο ιντερνετ)

καπου εδω κοντα πρεπει να ειμαι
    https://www.realoem.com/bmw/partgrp....90&hg=65&fg=30
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη shadowman14 : 29-08-14 στις 21:28

Rides
    1

Προεπιλογή

με αυτα που μου ειπες με εβαλες σε σκεψεις κ τελικα μετα απο ψαξιμο περι κωδικων μαλλον βρηκα λαβρακι:

το παλιο μου κλειδι λήγει σε κωδικο 726 (315ΜΗΖ), τον οποιο κωδικό για καποιο λογο τον σταματησε η bmw και τον εκανε 750.

το κλειδι το νεο λήγει σε 749 (433ΜΗΖ) που ειναι ο κωδικος που αντικατεστησε τον παλιο 725.

εμενα δηλ αυτος επρεπε να μου παραγγειλει αν τα λεω σωστα τον νεο 750 (κ οχι τον νεο 749 που εχω τωρα στα χερια μου).

και το πιο τραγικο ολων ειναι οτι στην αποδειξη που μου εδωσε γραφει κωδικο 747 (ασχετο εντελως με τα παραπνω)

όλα αυτα βεβαια δεν ξερω αν οντως ισχυουν, αλλιως ηταν να παω να τους κανω ρεζιλι που δεν ξερουν που τους παν τα 4 και τους διορθωνει ενας ασχετος με το αντικειμενο που απλα εκανε ενα search στον γουγλη

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

με αυτα που μου ειπες με εβαλες σε σκεψεις κ τελικα μετα απο ψαξιμο περι κωδικων μαλλον βρηκα λαβρακι:

το παλιο μου κλειδι λήγει σε κωδικο 726 (315ΜΗΖ), τον οποιο κωδικό για καποιο λογο τον σταματησε η bmw και τον εκανε 750.

το κλειδι το νεο λήγει σε 749 (433ΜΗΖ) που ειναι ο κωδικος που αντικατεστησε τον παλιο 725.

εμενα δηλ αυτος επρεπε να μου παραγγειλει αν τα λεω σωστα τον νεο 750 (κ οχι τον νεο 749 που εχω τωρα στα χερια μου).

και το πιο τραγικο ολων ειναι οτι στην αποδειξη που μου εδωσε γραφει κωδικο 747 (ασχετο εντελως με τα παραπνω)

όλα αυτα βεβαια δεν ξερω αν οντως ισχυουν, αλλιως ηταν να παω να τους κανω ρεζιλι που δεν ξερουν που τους παν τα 4 και τους διορθωνει ενας ασχετος με το αντικειμενο που απλα εκανε ενα search στον γουγλη
    Ολα καλα ,να ρωτησω κατι?
    Η παραγγελια δεν εγινε με βαση το πλαισιο του αυτοκινητου και ολη την διαδικασια που ακολουθουν (υπευθ,δηλωση) ?
    Οποτε θα επρεπε η BMW Γερμανιας να στειλη το κλειδι που προβλεπεται για το οχημα σου.
    Ειναι δυσκολο να γινει ετσι λαθος και ειναι ενα καλο ερωτημα για το συνεργειο που μαντευω απο τωρα την απαντηση οταν πεις την διαφορα που βρηκες ο ιδιος..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    1

Προεπιλογή

ε φυσικα κ εγινε με τον αριθμο πλαισιου. κ γω πιστευα πως ειναι ο σουπερ ασφαλης τροπος να φερεις ανταλλακτικο, αλλα τωρα θα ειναι η 2η φορα που φερνουν λαθος εξαρτημα, γι αυτο κ εσπασα το κεφαλι μου να βρω αυτες τις λεπτομ μονος μου. δε ξερω τι να πω κ κοπος κ χρονος κ νευρα κ κυριως εξοδα για πραματα απλα κ αυτονοητα. ππυ να τους αναθεσω καμια σοβαρη βλαβη. τεσπα το θεμα το αρχισα για να δω αν ηξερε καποιος πως αντιμετωπιζεται τετοια περιπτωση στα κλειδια, πλεον βεβαια θα εκτιμουσα αν καποιος με καλυτερη προσβαση κ γνωσεις που επιβεβαιωνε τα οσα βρηκα για τους κωδικους. να στειλω και αρ πλαισιου αν ειναι με πμ

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ε φυσικα κ εγινε με τον αριθμο πλαισιου. κ γω πιστευα πως ειναι ο σουπερ ασφαλης τροπος να φερεις ανταλλακτικο, αλλα τωρα θα ειναι η 2η φορα που φερνουν λαθος εξαρτημα, γι αυτο κ εσπασα το κεφαλι μου να βρω αυτες τις λεπτομ μονος μου. δε ξερω τι να πω κ κοπος κ χρονος κ νευρα κ κυριως εξοδα για πραματα απλα κ αυτονοητα. ππυ να τους αναθεσω καμια σοβαρη βλαβη. τεσπα το θεμα το αρχισα για να δω αν ηξερε καποιος πως αντιμετωπιζεται τετοια περιπτωση στα κλειδια, πλεον βεβαια θα εκτιμουσα αν καποιος με καλυτερη προσβαση κ γνωσεις που επιβεβαιωνε τα οσα βρηκα για τους κωδικους. να στειλω και αρ πλαισιου αν ειναι με πμ
    Δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν λαθος οι Γερμανοι αν ΟΝΤΩΣ εγινε παραγγελια στο εργοστασιο...
    Μιλαμε για εξαρτημα που κανεις υπευθυνη δηλωση οχι παιξε γελασε..εκανες κατι τετοιο?
    Τελος παντων καλο ξεμπερδεμα μακαρι να βρεις λυση..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

15. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Nino (30-08-14)

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •