Γιάννη, κάντε μιά βδομάδα ανταλλαγή με του Αρη που είναι και αυτόματο, δεν σου λέω το δικό μου γιατί είναι manual. Ζήσε λίγο το μέγεθος της 5αρας και άμα γουστάρεις τελικά, συζητάμε τι συμφέρει περισσότερο, μτχ Ε60 ή καινούργια F10.
Προσωπικά, δεν θα τα έδινα με τίποτα τα λεφτά της F10, ούτε σήμερα, ούτε προ κρίσης αν είχε εμφανιστεί. Οχι γιατί τη βρίσκω άσχημη, αλλά επειδή η διαφορά τιμής από ένα μτχ Ε60 είναι χαώδης και η διαφορά σε ποιότητα οριακή. Εξαιρετική αγορά θα ήτανε μιά Ε60 530i του '09 με το Ν52 και τα 272 άλογά του. Χέρι - χέρι ανταλλαγή με τη Ζ, χωρίς λεφτά.
Σύμφωνοι, μια εβδομάδα ανταλλαγή. Ο Γιάννης παίρνει τη 5άρα κι εγω τη Ζέτα!![]()
Z4 DCT (29-09-11)
Κοιτα αμα καταργησει τον φορο πολυτελειας (ακουγετε), τοτε θα ειναι οκ.....βλεπουμε.....τι θα κανουμε....το θεμα ειναι να μας ικανοποιει και οδηγικα....
Εχει προκυψει η αναγκη (στο μυαλο μου περισοτερο) να μπορω να παιρνω και την οικογενεια μου μαζι οταν εχω ελευθερο χρονο, και οχι να προσπαθω να ξεκλεψω χρονο για να χαρω τα γκαζια, και οταν παω οπουδηποτε να βγαζω τον ασσο με τα 122 αλογα.....
Εχω φταει το Ζ να εχει 10000χλμ....να βγαινει μονο σκ και για κανα 3ωρο .....και παλι μεσα.....
Θα δω....ΑΝ το αλλαξω θα παρω τετραπορτο και γρηγορο......απλα θελω να το χωνεψω!!!
Λογικά κυβικά + τετράπορτο + γρήγορο + ποιοτικό = Audi. Ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι είναι.
S8N (29-09-11)
aristent (29-09-11)