Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 102

Θέμα: Τιμη 520-528

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραίο βρήκε. Καιρός όμως να ξεχάσεις το καινούργιο και ν' αρχίσεις να κοιτάς ελαφρώς μεταχειρισμένα. Στην τελική, κράτα τη Ζέτα και αντικατέστησε τον άσσο.
    Ε για τον ασσο θα χτυπησει η καμπανα.....το Ζ πρεπει να το χαρισω (και δεν εχω σκοπο)....προτιμω να το χαρει το παιδι μου, εστω και αν τοτε θα το λεει ....ΧΡΕΠΙ...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

aristent (29-09-11), S8N (29-09-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιάννη, κάντε μιά βδομάδα ανταλλαγή με του Αρη που είναι και αυτόματο, δεν σου λέω το δικό μου γιατί είναι manual. Ζήσε λίγο το μέγεθος της 5αρας και άμα γουστάρεις τελικά, συζητάμε τι συμφέρει περισσότερο, μτχ Ε60 ή καινούργια F10.

Προσωπικά, δεν θα τα έδινα με τίποτα τα λεφτά της F10, ούτε σήμερα, ούτε προ κρίσης αν είχε εμφανιστεί. Οχι γιατί τη βρίσκω άσχημη, αλλά επειδή η διαφορά τιμής από ένα μτχ Ε60 είναι χαώδης και η διαφορά σε ποιότητα οριακή. Εξαιρετική αγορά θα ήτανε μιά Ε60 530i του '09 με το Ν52 και τα 272 άλογά του. Χέρι - χέρι ανταλλαγή με τη Ζ, χωρίς λεφτά.

4. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

dafidack (17-07-12), S8N (29-09-11)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σύμφωνοι, μια εβδομάδα ανταλλαγή. Ο Γιάννης παίρνει τη 5άρα κι εγω τη Ζέτα!

6. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Z4 DCT (29-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιάννη, κάντε μιά βδομάδα ανταλλαγή με του Αρη που είναι και αυτόματο, δεν σου λέω το δικό μου γιατί είναι manual. Ζήσε λίγο το μέγεθος της 5αρας και άμα γουστάρεις τελικά, συζητάμε τι συμφέρει περισσότερο, μτχ Ε60 ή καινούργια F10.

Προσωπικά, δεν θα τα έδινα με τίποτα τα λεφτά της F10, ούτε σήμερα, ούτε προ κρίσης αν είχε εμφανιστεί. Οχι γιατί τη βρίσκω άσχημη, αλλά επειδή η διαφορά τιμής από ένα μτχ Ε60 είναι χαώδης και η διαφορά σε ποιότητα οριακή. Εξαιρετική αγορά θα ήτανε μιά Ε60 530i του '09 με το Ν52 και τα 272 άλογά του. Χέρι - χέρι ανταλλαγή με τη Ζ, χωρίς λεφτά.
    Κοιτα αμα καταργησει τον φορο πολυτελειας (ακουγετε), τοτε θα ειναι οκ.....βλεπουμε.....τι θα κανουμε....το θεμα ειναι να μας ικανοποιει και οδηγικα....
    Εχει προκυψει η αναγκη (στο μυαλο μου περισοτερο) να μπορω να παιρνω και την οικογενεια μου μαζι οταν εχω ελευθερο χρονο, και οχι να προσπαθω να ξεκλεψω χρονο για να χαρω τα γκαζια, και οταν παω οπουδηποτε να βγαζω τον ασσο με τα 122 αλογα.....
    Εχω φταει το Ζ να εχει 10000χλμ....να βγαινει μονο σκ και για κανα 3ωρο .....και παλι μεσα.....
    Θα δω....ΑΝ το αλλαξω θα παρω τετραπορτο και γρηγορο......απλα θελω να το χωνεψω!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λογικά κυβικά + τετράπορτο + γρήγορο + ποιοτικό = Audi. Ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι είναι.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα αμα καταργησει τον φορο πολυτελειας (ακουγετε), τοτε θα ειναι οκ.....βλεπουμε.....τι θα κανουμε....το θεμα ειναι να μας ικανοποιει και οδηγικα....
    Εχει προκυψει η αναγκη (στο μυαλο μου περισοτερο) να μπορω να παιρνω και την οικογενεια μου μαζι οταν εχω ελευθερο χρονο, και οχι να προσπαθω να ξεκλεψω χρονο για να χαρω τα γκαζια, και οταν παω οπουδηποτε να βγαζω τον ασσο με τα 122 αλογα.....
    Εχω φταει το Ζ να εχει 10000χλμ....να βγαινει μονο σκ και για κανα 3ωρο .....και παλι μεσα.....
    Θα δω....ΑΝ το αλλαξω θα παρω τετραπορτο και γρηγορο......απλα θελω να το χωνεψω!!!
    Ολοι οι κάτοχοι Ε60 είμαστε υπερευχαριστημένοι με το πλάσιο αυτού του αυτοκινήτου, τη διαφορά την κάνουν οι αναρτήσεις και οι τροχοί. Πιστεύω το 530 Ν52 θα σε ικανοποιήσει και σένα, τουλάχιιστον σε οικογενειακά ταξίδια κλπ.

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λογικά κυβικά + τετράπορτο + γρήγορο + ποιοτικό = Audi. Ντρέπομαι που το λέω αλλά έτσι είναι.

πειραζει να το βαλω στην υπογραφη μου????
    να σε δινω στεγνα σε οσα ποστ θα γραφω???

Ολοι οι κάτοχοι Ε60 είμαστε υπερευχαριστημένοι με το πλάσιο αυτού του αυτοκινήτου, τη διαφορά την κάνουν οι αναρτήσεις και οι τροχοί. Πιστεύω το 530 Ν52 θα σε ικανοποιήσει και σένα, τουλάχιιστον σε οικογενειακά ταξίδια κλπ.
    +1

11. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

S8N (29-09-11)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aristent Εμφάνιση μηνυμάτων

πειραζει να το βαλω στην υπογραφη μου????
    να σε δινω στεγνα σε οσα ποστ θα γραφω???

+1
    Ρίχτου μιά κόκκινη μωρέ του έξω από δω ... άκου να τον βάλεις και στην υπογραφή σου !

13. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

aristent (29-09-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η ποιοτητα μεταξυ F10 και E60 ειναι χαωδης απλα και οχι οριακη............

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ποιοτητα μεταξυ F10 και E60 ειναι χαωδης απλα και οχι οριακη............
    Αυτό που λες δεν το έχω διαβάσει πουθενά. Τα LCI Ε60 είναι χρηματοκιβώτια, πόσο καλύτερο είναι το F10 ...?

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP