παιδια την βοηθεια σας... με εχουν καλεσει το σ.κ να παω χαλκιδα σε κατι φιλους για μερικα μπανια και θελω να κερωσω το αμαξι για να το προστατευσω απο τον ηλιο/αλατι κ.τ.λ. θελω να βαλω ενα κερωμα χωρισ να καψω το βερνικι (το αμαξι μου δεν το αφηνω ετσι και αλλιως ποτε στον ηλιο .... τι προτεινετε... (ισως να εχει ηδη αναφερθει αλλα δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θρεντ !!
Στα περισσοτερα σελφ σερβις πλυντηρια αυτοκινητων,στο τελος και πριν το ξεπλυμα με αφαλατωμενο νερο, εχουν στο προγραμμα και ψεκασμο με κερι.....ενταξη,δεν ειναι κανονικο κερωμα αυτο,αλλα οσο να 'ναι καποια προστασια για ενα Σ/Κ θα την εχεις....
....βεβαια το κερωμα σε επαγγελματια θα ηταν οτι καλυτερο.
ΥΣ....για ενα και μονο Σ/Κ δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα με τα αλατα....βρες και εναν ισκιο και ας περπατησεις λιγο παραπανω,οχι ομως κατω απο κανενα δεντρο,εκτος εαν ειναι πλατανος,ή τελος παντων αναγνωριζεις τι δεντρο ειναι και εαν "σταζει" υποπτα ρετσινια και αλλες ουσιες....
ενα κτιριο που κανει σκια ισως ειναι καλυτερη λυση.....
Ευχομαι να περασεις καλα και χωρις αγχος!!!![]()
Bazil Van Sinner (14-07-13), BILL007 (14-07-13), doctore (14-07-13)
aristent (14-07-13)
aristent (14-07-13)
Αν δεν προλαβαινεις να κανεις κερωμα περνα τουλαχιστον ενα sealant.Εγω εχω αυτο και εχω μεινει ικανοποιημενος!Αφου πλυθει το αμαξι περνα το sealant με ενα σφουγγαρακι ολο το αμαξι,το αφηνεις για 45 λεπτα-1ωρα και μετα με μια μικροινα το αφαιρεις.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Την Δημοκρατία δεν την δικαιούμαστε, πρέπει να την αξίζουμε!
https://www.youtube.com/watch?v=wasYNNfnfVE
BILL007 (15-07-13)
turtle wax fresh καθαριστικο ταμπλο, να το προτιμησω?θελω να κανει ματ την επιφανεια
με τι pad να ταιριαξω την menzerna fg500 και με τι την sf4000?
να χρησιμοποιησω κατι ενδιαμεσο??
παω για φουλ επιθετικο γυαλισμα!!!!
επισης θελω και πηλο επιθετικο!
αυτα για να εχω μια ιδεα πριν παω στον Μιχαλη!