Προσωπικα το Μ3 αρχης εξαρχης το πειρα για καθημερινο αμαξι.
Εγω αυτα τα...το.εχω για τα σκ μου και για να το.εχω σαν κορη οφθαλμου κτλ κτλ, δεν ειναι το χαρακτηρα μου.
Αλωστε για Μ3 Ε46 μιλαμε, και οχι για κανα γκαλαρντο-γκε τε 3 και δεν ξερω'γω τι αλλο.
Το δοκιμασα, το γουσταρα και το πειρα για να το λιωσω στα χερια μου.
Σιγα τ'αμαξι πια. Οκ ειναι τελιο, αλλα δεν ειναι και Η εξωτικη κατασκευη. Ειναι ενα παρα πολυ καλο αμαξι, και τπτ παραπανω. Και σι ες ελ να ειχα, παλι για καθημερινο θα το ειχα. Στα @@ μου...
Οσων αφορα τη δουλεια μου και τκς μετακινησεις μου, κανω καθημερινα 27χιλ πανε και 27 ελα στον περιφερειακο, και καμμια φορα καποια εκτακτα χιλ, παλι σε ανοιχτο δρομο. Επισεις, εγω παντα φουλαρω οταν ο δεικτης ειναι στα 15 λιτρα, πραγμα που σημαι ει οτι θελω περιπου 70 ευρω την εβδομαδα, η 10 ευρω τη μερα. Ε του π@@στη, ορω να τα διαθεσω για να κινουμε οπως γουσταρω και να μην εχω το αμαξι μου να περιμενει ποτε θα ερθει το σκ για να κινηθει το βαρος απο τα λαστιχα.
Απο.την αλλη, ειμαι οικογενειαρχης, οπου ειμαι δουλεια - σπιτι, σπιτι - δουλεια, σαββατο στον καφε, μαι κυριακη ταβερνακι οικεγενειακα.
Ουτε ποτακια και βολτουλες ουτε τπτ. Ε του π@@στη,.ας κανουμε και κατι που αγαπαμε, τουλαχιστον για οσο μπορουμε ακομα.
Και μια συμβουλη. Επειδη εχουν περασει διαφορα μυστηρια αυτοκινητα απο τα χερια μου, το τελευταιο πραγμα που αξιζει να ασχολεισε σαν το τρελο, ειναι ενα αυτοκινητο, ειδικα οταν μιλαμε για αμαξι του 2003.
sympether with chiefτης
Και εγώ το ίδιο κάνω. Εγώ είμαι πιο τυχερός γιατί η δουλειά μου είναι 6 πήγαινε και 6 έλα. Το πρωί που ξεκινάω, μπαίνω στο Μ3 και μου φτιάχνει η διάθεση.
Το απόγευμα που φεύγω σχεδόν ποτέ δεν κάνω 6 για το έλα. Κάνω 16,26 ανάλογα τα κέφια. Βγαίνω εθνική ρίχνω καμμιά τετάρτη, πέμπτη ανάλογα τη κίνηση...γυρνάω πάλι με καλή διάθεση.
Άμα είχα πάρει 1 smart ή κατι άλλο να κάνω οικονομία ή να μη μαζέψει χλμ το
Μ3 τι θα είχα καταφέρει δηλαδή?
Να το χαρεί ο επόμενος ?
Μακάρι να είχα ένα CSL για καθημερινό !!!![]()
doctore (26-09-12), Leonidas_E39 (26-09-12), S8N (26-09-12), Thomelef (26-09-12)
Αυτο προυποθετει οτι ειναι γκομενα η οτι θα πουλησεις το αυτοκινητο.
Υπαρχει και η περιπτωση του γαμου.
Εκει το προσεχεις το αυτοκινητο για να το δωσεις στα παιδια σου οταν πεθανεις.
Ο καθενας το βλεπει διαφορετικα φυσικα και εχει διαφορετικες αναγκες.
Εγω προσωπικα δεν βλεπω ουτε ένα λογο να χρησιμοποιουσα το δικο μου μ3 κάθε μερα.
Μαλιστα θα ημουν και βλακας αν το εκανα.
EVERGET (26-09-12)
Μα καμία σχέση....
Μην μπαίνετε στη λογική: "το πλέρωσα, θα του πιώ το αίμα, τι το έχω να το κοιτάω?"
Πιείτε του το αίμα αλλά εκεί που πραγματικά χαίρεσαι ένα αμάξι σαν το Μ3, σε μία γρήγορη βόλτα ή σε μία εκδρομή...όχι στο σταμάτα ξεκίνα της καθημερινότητας! Προσωπικά έτσι το βλέπω, και αφού έχω την πολυτέλεια να υπάρχουν στο γκαράζ δύο 1600άρια αυτοκίνητα δεν το βρίσκω λογικό να πηγαίνω δουλειά με το τρίλιτρο...δεν είναι μόνο θέμα οικονομίας αλλά και πρακτικότητας/άνεσης.
Όσων αφορά στο θέμα χιλιόμετρα, καλά τα λέτε ότι η συντήρηση πάνω απ΄όλα και και δεν πα να έχει και 200,000χλμ....αλλά πάρτε ένα Μ3 με τόσα χλμ και στην πρώτη βόλτα θα θέλετε να το πετάξετε σε γκρεμό έτσι όπως θα κάνουν όλα τα πλαστικά του στο εσωτερικό σαν κουδουνίστρα....
πάντα με την προυπόθεση ότι θα είναι άριστα συντηρημένο και δεν θα κάνουν και οι αναρτήσεις, και η μετάδοση, και το διαφορικό, και το vanos, κλπ σαν κουδουνίστρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 26-09-12 στις 20:05
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
δεν μπορεις να ξερεις νικο, μπορει να εχει και 190.000, σου λεει κανεις οτι δεν εχει?
σε αυτην την περιπτωση δεν λαμβανεις υπ΄οψιν τι γραφει το κοντερ και το βιβλιο, το κανεις φυλλο φτερο και το ελεγχεις παντου.
δωσε κατι παραπανω σε ενα καλο συνεργειο να δει εκει που ποναει το αμαξι.
δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη.
μην ξεχναμε οτι μιλαμε για ενα αυτοκινητο που πωλειται πλεον στο 10-15% της αρχικης του αξιας. μην ψαχνεις ψυλλους στ αχυρα σε αυτες τις τιμες.
οποτε ψαξε να βρεις ποια ειναι η πραγματικη κατασταση του αυτοκινητου και αν σε συμφερει οικονομικα η αγορα, και τι λενε τα χαρτια μην το παιρνεις σοβαρα.
+1000 καθαρο να ειναι το αμαξι, και ποιος τα γ@μει τα χιλιομετρα.
Αλλα δυστηχως με τη νοοτροπια του ελληνα και τα χιλιομετρα επικρατει αυτο το χαος με τα γυρισμενα κοντερ.
Αν ο εμπορος ηξερε οτι ο αγοραστης ψαχνει για καθαρο αμαξι ανεξαρτητων χικιομετρων, τοτε θα πωλιοντουσαν πιο καθαρα αμαξιαν με τα πραγματικα τους χιλιομετρα.
sympether with chiefτης
Δεν τον ενδιαφέρει ανταλλαγή δυστυχώς. Τα 18Κ είναι ακατέβατα και η τιμή είναι πάρα μα πάρα πολύ τίμια.
Πάντως το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό. Λάδια κάθε 5Κ κμ, πάτωμα ΟΚ, μέταλλα ΟΚ...αλλά δε το κάνει ανταλλαγή.
Σχετικά με τα χιλιόμετρα, δε μου πάει καρδιά να δώσω το αμάξι μου με 41.000 πραγματικά χιλιόμετρα και να πάρω αμάξι με άγνωστα χιλιόμετρα, μούφα book service ακόμα κι αν φαινομενικά η κατάστασή του είναι τέλεια ή ακόμα και στον έλεγχο βγει τέλειο γιατί δεν έχω μέσο να αξιολογήσω την αξία του αυτοκινήτου πέρα από τη γενικότερη κατάστασή του. Έχει 70Κ, 100Κ ή 150Κ κμ? Κάθε πότε έκανε σέρβις? Να δώσω 2, 4 ή 8 χιλιάρικα?
Nikos
Νίκο του τύπου απο την φιλοθεη το αμάξι έπεσε στα 18 το είδες ; Το ξέρω ότι δεν ενδιαφέρεται για ανταλλαγή αλλα πάλι μπορείς να βρεις την άκρη αν είναι καλο θυμάμαι το είχες δει
αντε γεια...