Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

24 28,92%
  • οχι

59 71,08%
Σελίδα 38 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 2836373839404888138 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

αρη.
    η διαφωνία έρχεται μόνη της. εγώ δεν θέλω ούτε να κάνω τον ξύπνιο, ούτε τον κάπως.
    το πρόβλημα φίλε μου είναι ότι όποια διαδήλωση και να γίνει, δεν αλλάζει η κατάσταση. δεν
    θέλω να επεκταθώ παραπάνω, παρά μόνο θα πώ ένα πράγμα. τα πανό κτλ κτλ απο μόνα τους
    δεν κάνουν τπτ. ίσα ίσα τα λαμόγια με την και καλά οικουμενική κυβέρνηση που είπαν ότι θα
    κάνουν και στο τέλος δεν έγινε, κορόιδεψαν τον κόσμο για ακόμα μια φορά, αφήνοντας τους
    να πιστέψουν πως η ειρηνική διαδήλωση και η φωνή του πολίτη μπορεί να κάνει δουλειά.
    ΠΙΠΕΣ!!!
    και ξές γιατί έγινε αυτό το σενάριο περί οικουμενικής???γιατί πολύ απλά αν τα γεγονότα κυλούσαν
    ομαλά σε όλη αυτή την διάρκεια των διαδηλώσεων, τα πράγματα θα γινόντουσαν χειρότερα
    και αγριότερα μέρα με την μέρα...
    όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος...εγώ σε ειρηνικές διαδηλώσεις εναντίον τομαριών που
    μου πουλάνε τρέλα κάθε μέρα, δεν κατεβαίνω. γιατί θα γίνω 2 φορές μ@λ@κ@ς. και θα τους
    πληρώσω, και θα φωνάξω, και στο τέλος θα μου πούνε και φώναζε μ@λ@κ@ απο δευτέρα πάλι
    στην ουρά θα είσαι και θα μας τα σκάς. και πίστεψε με σαν βιοτέχνης τα σκάω ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ,
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙΟΛΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΠΤ...
    προτιμώ λοιπόν να σώζω αυτά που έχω όπως μπορώ, μιάς και δεν τα χρωστάω και είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ,
    αγορασμένα με κόπο, αίμα και ιδρώτα.
    όταν υπάρξει περίπτωση να γίνει κάτι ουσιώδες, τότε πίστεψε με θα συμμετέχω και εγώ όπως μπορώ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

beliris (26-06-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη για καποιο λογο δεν με πειθεις.. τεσπα εσυ ξερεις καλυτερα αν δουλευεις ή οχι, δεν με απασχολει αλλα εχουμε γεμισει Τσιπρες που με 0 ενσημα ή ωρες απασχολησης μιλανε για εργασια, αμοιβες, δικαιο και αδικο. Ο,τι και να γραψεις ομως, οπως και να το γραψεις, το οτι εχουμε γεμισει ενα σωρο αεργους αργοσχολους νεους και νεες δεν αλλαζει. Το μελημα καθε βλακα νεοελληνογκομενου ειναι το πως θα γινει διευθυντης αλλιως δεν θα δουλεψει. Και της καθε αργοσχολης ******ας το αν θα πετυχει το νυχι για να μπορεσει να βγει το βραδυ να πιει τα κερασμενα απο τον αεργο αργοσχολο σαλιαρη που μπορει να μην εχει να φαει, αλλα θα τα κερασει.. φυσικα στο τελος θα φυγει "καληνυχτας" γιατι δεν θα σκοραρει.

Στο Συνταγμα καλως μαζευονται οσοι μαζευονται, μακαρι να ηταν και αλλοι. Θα κατεβαινε και αλλος κοσμος αν δεν δουλευε, γιατι καλη η μαζωξη αλλα καποιος πρεπει και να δουλεψει για να εχει να φαει αυριο. Θα επρεπε να ειναι και τα ρεμαλια της καφετεριας εκει ομως, που πανε στις 8 το πρωι και αφου ο κωλος τους εχει γινει ενα με τον καναπε, φευγουν το βραδυ γιατι εχει και μπουζουκι.

Εχουμε γεμισει ενα σωρο θεωρητικους στην Ελλαδα, προπονητες του καφενειου (μα ηταν ξεκαθαρο φαουλ), οδηγους του καναπε (σκατα προσπεραση εκανε ο Αλονσο), γκομενους που ακομα τον παιζουν (1001 τροποι να βγαλεις γκομενα), επαναστατες με 0 ενσημα (Τσιπρας και σια).

Σε αυτο το χαλι δεν ηρθε μονη της η Ελλαδα, φταινε οι πολιτικοι, φταιει η προηγουμενη γενια, φταιει και η νεολαια ομως που ενω ενα σημαντικο κομματι της (παλι καλα) εχει ξυπνησει, το υπολοιπο κοιμαται μεταξυ καφετεριας, μπουζουκιων, ναρκωτικων.

Και τον καφε σου να πιεις (οχι εσυ προσωπικα), και στο μπουζουκι να πας, και τη βολτα σου να κανεις, καντα επειδη παραγεις εργο και βγαζεις τα χρηματα σου, οχι επειδη εχεις τεντωσει το χερι και λες "πατερα ριξτα, μανα κανα ψιλο?"

Ετσι δεν θα παμε μπροστα, και κριση ξε-κριση ολα τα ξενυχταδικα γεματα ειναι.

Οπως ειπες και οι ταβερνες γεματες ειναι, αλλα ειναι οικογενειες που ο κωλος τους εγινε να για να δουλεψουν ολη τη βδομαδα και να βγουν να παρουν τον αερα τους.

Απο θεωρια χορτασαμε, πραξεις πρεπει να δουμε και σημαντικη μεριδα των ανθρωπων που περιμενουμε να δουμε κατι απο αυτους, δεν κανει απολυτως τιποτα για να αλλαξει αυτη η κατασταση. Κοσμος παρακαλαει για δουλεια, την κυνηγαει με το τουφεκι, και μεγαλη μεριδα της νεολαιας ακομη περιμενει τη προταση για CEO, γιατι τα 600¤ ειναι λιγα. Λιγα ειναι !!!!!! Αλλα αμα πειναει καποιος και εχει αναγκη πρεπει να τα δουλεψει.. κανεις δεν θα τον πληρωσει γιατι ειναι ωραιος (με εξαιρεση τις γκομενες στα μαγαζια που λενε καλησπερα/καληνυχτα). Ο Γιαννης εδινε για 20 λεπτα 30¤ να κανει μια δουλεια που δεν μπορει μονος του, οσα παιρνει καποιος σε 1 μερα μεροκαματο.. και δεν πηγε κανενας Ελληνας, σου λεει κατι αυτο?
    Φανη καλα τα λες...αλλα...
    υπαρχει ενα μεγαλο αλλα που θελει πολυ μεγαλη εξηγηση....
    πριν μερικα χρονια ηταν στους δρομους αυτοι που λες, τωρα οχι πια...ειμαι αντιθετος με τους αγανακτησμενους θελω πιο δραστικα μετρα!και τα 600ευρο ειναι λιγα αν σκεφτεις τους φορους και την ακριβεια που εχουμε σημερα.Επισης θα σου πω και κατι αλλο, επειδη ειμαστε στην ιδια ηλικια, εχεις σπουδασει κατι?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    όταν υπάρξει περίπτωση να γίνει κάτι ουσιώδες, τότε πίστεψε με θα συμμετέχω και εγώ όπως μπορώ.
    Πίστεψέ με, τώρα είναι πιο κρίσιμη η συμμετοχή του κόσμου από ποτέ.

Και προσωπικά δεν θα πάω για να τους χαϊδέψω, ούτε απλά να τους ρίξω κανά βρίσιμο αφού είναι τόσο άθλιοι που δεν θα τους αγγίξει ούτε στο ελάχιστο.
    Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να εμποδιστεί η ψήφιση του μεσοπρόθεσμου, από πραγματικό αποκλεισμό της βουλής μέχρι και οτιδήποτε άλλο.

Δύο προτάσεις θα πω οι οποίες πρέπει να συνοψίζουν την όλη στάση του ελληνικού λαού που θα κατέβει στο δρόμο τις επόμενες μέρες:

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. (ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος).

Με αυτά κατα νου, πιστεύω πως έχουν να βγουν πολλά αν οι πολίτες φερθούν αντάξια των περιστάσεων.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

5. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

beliris (26-06-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη καλα τα λες...αλλα...
    υπαρχει ενα μεγαλο αλλα που θελει πολυ μεγαλη εξηγηση....
    πριν μερικα χρονια ηταν στους δρομους αυτοι που λες, τωρα οχι πια...ειμαι αντιθετος με τους αγανακτησμενους θελω πιο δραστικα μετρα!και τα 600ευρο ειναι λιγα αν σκεφτεις τους φορους και την ακριβεια που εχουμε σημερα.Επισης θα σου πω και κατι αλλο, επειδη ειμαστε στην ιδια ηλικια, εχεις σπουδασει κατι?
    Μα δεν ειπα οτι δεν ειναι λιγα, ή οτι ολα αυτα τα "μετρα" δεν πανε τον εργατικο τομεα κατι δεκαετιες πισω, αλλα απο το καθολου εισοδημα, καλο ειναι και το λιγο και βλεπω πολυ κοσμο να μη κυνηγα ουτε το λιγο πια! Εβγαλα ενα ΙΕΚ. Μη μου πεις για γιατρους και δικηγορους που εφαγαν τα ματια τους στα θρανια, τυλιγουν σουβλακια, και τι αδικο ειναι.. ναι αδικο ειναι! (τι αλλο να κανουν αφου δεν υπαρχει επιλογη απασχολησης).. αν πρεπει να επιβιωσεις θα δουλεψεις για να βγαλεις εστω τα εξοδα της ημερας, αλλιως πας για κανονι αφου και τα ετοιμα θα τελειωσουν καποια στιγμη. Το μεγαλο "αλλα" ποιο ειναι?

Αρη δεν διαφωνω με σενα προσωπικα, διαφωνω και εκνευριζομαι με αυτους που αραζουν σαν να μην τρεχει τιποτα λες και θα γεμισει λεφτα η τσεπη μονη της (ενω αδειαζουν των γονιων τους απο το ζητα-ζητα), που αντι εστω να προσπαθησουν και να κυνηγησουν κατι, περιμενουν τους εργοδοτες (οσοι εχουν μεινει πια) να περασουν μεταξυ πορτας και πλακωτου για να τους προσλαβουν.

Ξαναλεω, γεμισαμε θεωρια, θεωρητικους. Πραξεις πρεπει να δουμε.

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

καταρχην εγω δεν εχω θεμα με την δουλεια, δουλευω οπου να ναι....και με το ζορι πηγα να σπουδασω, απλα ειναι αδικο να μπλεκεις στο λουκι, να δινουν μια περιουσια οι δικοι σου με το κ..λοσυστημα, να σε στελνουν σε ενα κ..πανεπιστημιο, να συμβιβαζεσαι με τα ψυχολογικα του καθενως για να βγαινεις και να κυνηγας μια δουλεια 600ευρο, τα λεφτα ειναι σεβαστα οταν μιλαμε για θεμα επιβιωσης, απλα οταν εχεις φαει τα χρονια σου σου βγαινει ενα ειδος κομπλεξισμου! οταν εισαι στο ιδιο τσουβαλι με ολους!

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    καταρχην εγω δεν εχω θεμα με την δουλεια, δουλευω οπου να ναι....και με το ζορι πηγα να σπουδασω, απλα ειναι αδικο να μπλεκεις στο λουκι, να δινουν μια περιουσια οι δικοι σου με το κ..λοσυστημα, να σε στελνουν σε ενα κ..πανεπιστημιο, να συμβιβαζεσαι με τα ψυχολογικα του καθενως για να βγαινεις και να κυνηγας μια δουλεια 600ευρο, τα λεφτα ειναι σεβαστα οταν μιλαμε για θεμα επιβιωσης, απλα οταν εχεις φαει τα χρονια σου σου βγαινει ενα ειδος κομπλεξισμου! οταν εισαι στο ιδιο τσουβαλι με ολους!
    Και μενα με κυνηγουσαν οι δικοι μου να σπουδασω, και οταν πατωσα γιατι τα φορτωσα σε ολο το κοτετσι οχι μονο στον κοκκορα, να ξαναδωσω ή να παω Αγγλια, αλλα αφου ξερω οτι μολις ανοιξω βιβλιο σε 10 λεπτα θα σκεφτομαι αλλα πραγματα, θα κοροιδευω τον εαυτο μου ή τους δικους μου? Τωρα το μετανιωνω αλλα ειναι αργα για βιβλια.
    ..Και δεν ειχα και προβλημα οικονομικο, πολλες φορες το "χαρτζιλικι" μου πριν αρχισω να δουλευω ηταν παραπανω απο το μισθο μου, παρε αυτο, παρε εκεινο. Τωρα εχω το μισθο μου και ξερω οτι μεσα στο μηνα εχω τοσα για βενζινες, τοσα για μπαξιμο, τοσα για διασκεδαση, και τοσα στην ακρη για τον αλλο μηνα. Οι διακοπες μου ξεκινουσαν μολις τελειωσει το σχολειο, και τελειωναν πριν αρχισει, την επομενη μερα δεν ειχαν μεινει ρεστα απο τη προηγουμενη. Περσι οι διακοπες μου ηταν 1 βδομαδα, προπερσι 3, γυρναγα μαυρος σπιτι, οι δικοι μου βλεπαν τον ηλιο απο το παραθυρο.. ας τους ξεκουρασω στο βαθμο που μπορω.

Αδικο ειναι, και με 600¤ ουτε να κλασεις δεν φτανουν, αλλα και να μη τιθεται θεμα επιβιωσης σημερα, θα τεθει σε μερικους μηνες που ο λογαριασμος στη τραπεζα θα εχει στερεψει.. αυτο δεν ειναι κομπλεξισμος, ειναι "οτι φαμε και οτι πιουμε σημερα" και απο αυριο βλεπουμε..

2 σπιτια εχουν παιδια με πτυχιο ΑΕΙ, το ενα τα ξυνει γιατι δεν ριχνει τα μουτρα του και το αλλο δουλευει σε ακυρη με τις σπουδες, δουλεια για να βγαζει τα εξοδα του. Το 1ο σπιτι θα παει απατο μια μερα γιατι οι γονεις του δεν θα ζουν για παντα, ουτε θα αυξανεται ο λογαριασμος αν τα εξοδα ειναι περισσοτερα απο τα εσοδα. Το 2ο θα εχει να φαει γιατι πολυ απλα εστω και τα 600¤ ειναι λεφτα που θα βγαιναν απο την τραπεζα (ή θα τρωγαν φασολια οι γονεις για να πινει mojito το παιδι)..αλλα δεν βγηκαν.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή Κατάθεση πινακίδων

Λοιπόν ανοίγω αυτό το θέμα πρώτον για να:

-δούμε πόσοι θα καταθέσουμε πινακίδες (βάζω τον εαυτό μου μέσα μιάς και στην οικογένεια πέρα από το 316 υπάρχουν και άλλα δύο αυτοκίνητα 2 λίτρων)

και δεύτερον, για να γνώριζουμε

-τί χρειάζεται για να κατάθεσουμε τις πινακίδες ώστε να ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε όταν θα πάμε να τις καταθέσουμε άν όντως ισχύσουν τα μέτρα που ακούγονται για τα τέλη κυκλοφορίας.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκα ότι για την κατάθεση των πινακίδων χρειάζονται τα παρακάτω δικαιολογητικά.

♦Άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου

♦Πινακίδες

♦Φωτοτυπία της δήλωσης εισοδήματος που να αποδεικνύεται ποιος είναι ο κάτοχος του Ι.Χ.

♦Ε9 που να δείχνει ιδιοκτησία θέσης πάρκινγκ ή μισθωτήριο συμβόλαιο θέσης στάθμευσης.

♦Το αποδεικτικό ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη του 2011

♦Αίτηση που μπορεί να συμπληρωθεί στην εφορία και είναι της παρακάτω μορφής:

https://s.enet.gr/resources/article-files/doy.pdf

Γνωρίζει κανείς άν χρειάζεται κάτι παραπάνω?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 26-06-11 στις 20:32

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτα χρειαζονται Γιαννη μου και επιπλεον διαφανη σακουλα για να τις βαλεις μεσα μη και λερωσουν οι υπαλληλοι των ΔΟΥ τα χερακια τους.

Εγω θα τις παραδωσω στο 39αρι στις 27 Δεκεμβρη και θα τις παρω γυρω στις 15 Γεναρη ετσι για να μην τους βγει ο λογαριασμος.

Ουτως η αλλως θα εχω το spark , θα εχω και καμια 10αρια μερες αδεια και δεν με νοιαζει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Leonidas_E39 : 26-06-11 στις 20:37

Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου, απο οτι θυμαμαι, για τη θεση σταθμευσης χρειαζοταν μια απλη δηλωση με την οδο οπου βρησκετε, δε χρειαζοταν να ειναι δικια σου η θεση, μπορει να ηταν καποιου φιλου σου ή γνωστου που στην παραχωρισε. Δε ξερω αν εχει αλαξει κατι φετος. Πηγαινε για πιο σιγουρα στην εφορια και ρωτα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Εγω που κατεθεσα απο ενα αμαξι πριν λιγο καιρο....

Πινακιδες
    Ε9 για το παρκιν
    Αδεια
    Δηλωση που εκανα στην εφορεια...

Για το αν ειχα πληρωσει το σημα το ειδε εκεινη την ωρα on line
    Χαρτι που να δηλωνει ποιος ειναι ο ιδιοκτητης δεν μου ζητησαν γιατι ειχα την εδεια...φαινεται..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Σελίδα 38 από 327 ΠρώτηΠρώτη ... 2836373839404888138 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP