Αρχικό μήνυμα απο
vagmag
Η καμπίνα είναι αρκετά όμορφη , τα καθίσματα σπορ με καλή πλευρική στήριξη ( ρυθμίζονται ο τα πλαϊνά ), το 8αρι αυτόματο έχει πολύ καλή λειτουργία , κ μάλιστα στη sport ρύθμιση είναι αρκετά γρήγορο στις αλλαγές κ πολιτισμένο .
Έχει gps , το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις με μπερδεύει κατα την αναζήτησή .
Επίσης όταν αλλάζεις ρύθμιση ( πχ από comfort σε sport ) , εμφανίζει στην κεντρική οθόνη την αλλαγή της ρύθμισης , κ χάνεις την επαφή με το χάρτη . Το ιδιο κ χειρότερο όταν υπαρχει κλήση τηλεφωνική ( παρεπιπτόντως οι συνομιλίες με το Bluetooth είναι άψογες ) , χάνεται ο χάρτης , κ πρέπει να πατήσεις nav , επιλογή χάρτης κλπ κλπ .
Έχω και για αλλά να γκρινιάξω όπως ότι τα Λαστιχα κάνουν θόρυβο σε κακό οδόστρωμα κ ότι η ανάρτηση δεν είναι πολύ μαλακή για λακούβες , αλλά ελέγχει καλά τελικά το αμάξωμα τόσο σε υψηλές ταχύτητες όσο και σε παιχνίδια .
Δεν έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα .
Αααααα ... Κάποια πλαστικά έχουν πολύ μάπα ποιότητα . Το χειρότερο από όλα για έμενα είναι , στο κεντρικό τούνελ εκεί που είναι ο λεβιες ταχυτήτων , κατεβαινει ένα πλαστικό από η μια κ την άλλη πλευρά προς τα καθίσματα μέχρι που μετά είναι η μοκέτα . Αυτό το πλαστικό είναι κούφιο , αν το ακουμπάς καταλαβαίνεις ότι είναι κακής ποιότητας , αλλά αν ακούς μουσική κ κάνεις το λάθος κ το χτυπήσεις στο ρυθμό της μουσικής , νομίζεις ότι χτυπάς κάτι ανάμεσα σε άδειο πλαστικό μπουκάλι κοκακολας και πλαστικού παιχνιδιού από τα jumbo . Μέχρι που σκέφτομαι κ να το ντυσω με κάτι !
Θα βελτιωνα επίσης τον ήχο , μιας κ η ποιότητα του δεν είναι σπουδαία .
Τον ήχο του ηχοσυστήματος εννοώ , γιατί ο ήχος του μοτερ δε νομίζω ότι βελτιώνεται .... Κάνει σαν taxi , προηγούμενης δεκαετίας . Το Picasso τόσο σε αυτόν τον τομέα , όσο κ στο start/stop ειναι αιώνες πιο ραφιναρισμενο!
Το αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ εξωτερικά . Έχει Ομορφο μπλε χρωμα . Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν είχε δυο εξατμίσεις πίσω αντί για μιας .
Το πορτμπαγκάζ ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά .
Το I drive , ακομα το συνηθίζω .
Ενώ έχει καλούτσικο εξοπλισμό , ΔΕΝ έχει cruise control ! Έχει limit που δε βρίσκω καμία χρησιμότητα . Δεν έχει επίσης χειριστήρια στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων . Πήρα λοιπόν είναι άλλο τιμόνι με αυτακια κ πλήκτρο cruise κ περιμένω τον Κώστα για retrofit !
Γενικά θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή . Αν θα επέλεγα κάτι άλλο που να συνδιάζει αυτά που θέλω στα ταξίδια ;;;; Ίσως να ήταν 330d αλλά δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο με τους φόρους πολυτελείας ! Τουλάχιστο τώρα μετακινούμαι οικονομικά ( ισως σε ευρώ κ πιο οικονομικά από το Prius ) , αλλά το ευχαριστιέμαι κιόλας παίζοντας .
Λογω mpack , μάλλον τα Λαστιχα θα μου κοστίζουν περισσότερο από του Prius , αλλά αν αυτή είναι η μόνη οικονομικη υποχώρηση θα τη δεχτώ .... Ας ελπίσω να αντέξει στα χιλιόμετρα , με λίγες σχετικά ζημιές .