Σελίδα 38 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 283637383940 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 435

Θέμα: M3,M5,335,535 απορίες

Rides
    0

Προεπιλογή

Απο οσα γνωριζω το κυριο προβλημα ειναι το μαυρο ηλεκτρικο μοτερακι που δινει κινηση στα γραναζια για να πρεσαρουν. Το να χρειαστει καρβουνακια ενα τετοιο μοτερ δεν ειναι ασυνηθιστο, ακριβως οπως η μιζα η το δυναμο. Στην Αγγλια και Αμερικη εχουν βρει ανταλλακτικα και την επισκευαζουν με μικρο κοστος...

2. The Following User Says Thank You to S54POWER For This Useful Post:

pilot (21-09-15)

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ηδη απο εκείνη την μέρα αγόρασα αντλία στα μισά σχεδόν χρήματα και

την έβαλα πάνω..Καινουργιο λάδι, εξαέρωση με GT1 και τελος..

Ειναι εντάξει..

η χαμηλή στάθμη ίσως οφείλεται και στο οτι όταν είχα βάλει την εισαγωγή αλλάχθηκε και το παγούρι με αυτο του csl

και μάλλον εκει στο βαλε βγαλε το παγουρι δεν είχα συμπληρώσει αρκετά λαδι..

4. The Following 2 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (22-09-15), zaharias (22-09-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η καμπίνα είναι αρκετά όμορφη , τα καθίσματα σπορ με καλή πλευρική στήριξη ( ρυθμίζονται ο τα πλαϊνά ), το 8αρι αυτόματο έχει πολύ καλή λειτουργία , κ μάλιστα στη sport ρύθμιση είναι αρκετά γρήγορο στις αλλαγές κ πολιτισμένο .
    Έχει gps , το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις με μπερδεύει κατα την αναζήτησή .
    Επίσης όταν αλλάζεις ρύθμιση ( πχ από comfort σε sport ) , εμφανίζει στην κεντρική οθόνη την αλλαγή της ρύθμισης , κ χάνεις την επαφή με το χάρτη . Το ιδιο κ χειρότερο όταν υπαρχει κλήση τηλεφωνική ( παρεπιπτόντως οι συνομιλίες με το Bluetooth είναι άψογες ) , χάνεται ο χάρτης , κ πρέπει να πατήσεις nav , επιλογή χάρτης κλπ κλπ .
    Έχω και για αλλά να γκρινιάξω όπως ότι τα Λαστιχα κάνουν θόρυβο σε κακό οδόστρωμα κ ότι η ανάρτηση δεν είναι πολύ μαλακή για λακούβες , αλλά ελέγχει καλά τελικά το αμάξωμα τόσο σε υψηλές ταχύτητες όσο και σε παιχνίδια .
    Δεν έχει πολλές θήκες για μικροαντικείμενα .
    Αααααα ... Κάποια πλαστικά έχουν πολύ μάπα ποιότητα . Το χειρότερο από όλα για έμενα είναι , στο κεντρικό τούνελ εκεί που είναι ο λεβιες ταχυτήτων , κατεβαινει ένα πλαστικό από η μια κ την άλλη πλευρά προς τα καθίσματα μέχρι που μετά είναι η μοκέτα . Αυτό το πλαστικό είναι κούφιο , αν το ακουμπάς καταλαβαίνεις ότι είναι κακής ποιότητας , αλλά αν ακούς μουσική κ κάνεις το λάθος κ το χτυπήσεις στο ρυθμό της μουσικής , νομίζεις ότι χτυπάς κάτι ανάμεσα σε άδειο πλαστικό μπουκάλι κοκακολας και πλαστικού παιχνιδιού από τα jumbo . Μέχρι που σκέφτομαι κ να το ντυσω με κάτι !
    Θα βελτιωνα επίσης τον ήχο , μιας κ η ποιότητα του δεν είναι σπουδαία .
    Τον ήχο του ηχοσυστήματος εννοώ , γιατί ο ήχος του μοτερ δε νομίζω ότι βελτιώνεται .... Κάνει σαν taxi , προηγούμενης δεκαετίας . Το Picasso τόσο σε αυτόν τον τομέα , όσο κ στο start/stop ειναι αιώνες πιο ραφιναρισμενο!
    Το αυτοκίνητο μου αρέσει πολύ εξωτερικά . Έχει Ομορφο μπλε χρωμα . Ίσως να μου άρεσε περισσότερο αν είχε δυο εξατμίσεις πίσω αντί για μιας .
    Το πορτμπαγκάζ ανοιγοκλείνει ηλεκτρικά .
    Το I drive , ακομα το συνηθίζω .
    Ενώ έχει καλούτσικο εξοπλισμό , ΔΕΝ έχει cruise control ! Έχει limit που δε βρίσκω καμία χρησιμότητα . Δεν έχει επίσης χειριστήρια στο τιμόνι για αλλαγή ταχυτήτων . Πήρα λοιπόν είναι άλλο τιμόνι με αυτακια κ πλήκτρο cruise κ περιμένω τον Κώστα για retrofit !

Γενικά θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή επιλογή . Αν θα επέλεγα κάτι άλλο που να συνδιάζει αυτά που θέλω στα ταξίδια ;;;; Ίσως να ήταν 330d αλλά δεν έπαιζε τέτοιο σενάριο με τους φόρους πολυτελείας ! Τουλάχιστο τώρα μετακινούμαι οικονομικά ( ισως σε ευρώ κ πιο οικονομικά από το Prius ) , αλλά το ευχαριστιέμαι κιόλας παίζοντας .
    Λογω mpack , μάλλον τα Λαστιχα θα μου κοστίζουν περισσότερο από του Prius , αλλά αν αυτή είναι η μόνη οικονομικη υποχώρηση θα τη δεχτώ .... Ας ελπίσω να αντέξει στα χιλιόμετρα , με λίγες σχετικά ζημιές .
    Σε συνέχεια από εδώ .... Μήπως να κάνω άλλο θέμα ή να τα μεταφέρετε μιας κ υπάρχουν κ εδώ πληροφορίες σχετικά με την αντλία του m3 e46;

Λοιπόν μετά από επίσκεψη στον kostase46 , πλέον
    - εχω cruise control ! Μεγάλη βοήθεια στα ταξίδια .
    - έχω αλλαγές ταχυτήτων από τα paddles στο τιμόνι !!! Δεν ξέρω ποσο θα το χρησιμοποιώ αλλά μου δίνει την αίσθηση ότι έχω καλύτερο έλεγχο .
    - ρυθμίστηκε το κιβώτιο ταχυτήτων σαν να είχε παραγγελθεί με το sport αυτόματο κιβώτιο !!! Το είχα διαβάσει αλλά δεν το πίστευα ! Οι αλλαγές είναι πολύ πιο ομαλές κ πολύ πιο γρήγορες ακομα και στο eco . Κάποια μικροκομπιασματα που μπορεί να είχε όταν έπρεπε πχ να κατεβάσει σε πρώτη σχέση έχουν εξαφανιστεί . Έχει επιλεγμένη τη σωστή σχέση καλύτερα από ότι πριν . Η καλύτερη ίσως αναβάθμιση !!!
    - έχω νέους χάρτες
    - πλέον γράφει κ ηλεκτρονικά την ταχύτητα / ώρα
    - εχει ένδειξη για πίεση ελαστικών καθώς κ θερμοκρασία ... Πριν έλεγε μόνο αν είναι οκ !
    - παίζει video in motion ( βέβαια ακομα δεν έχω βάλει video standing χαχαχαχα )
    Κ καποια ακομα που μένει να μάθω !

Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα !!! Η βοήθεια του πολύτιμη !
    Άψογος κ γρήγορος !

6. The Following 9 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (22-09-15), chrisgiapz3 (25-09-15), doctore (22-09-15), isou (23-09-15), Konstantinos E60 (22-09-15), Leonidas_E39 (23-09-15), pilot (22-09-15), steliosm46 (22-09-15), zaharias (22-09-15)

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Cool

Μπραβο ρε Βαγγελη χαιρομαι που το χερεσαι... και το ''σεταρεις'' οπως γουσταρεις...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

8. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

vagmag (22-09-15)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

γνωρίζει κανείς αυτή την εξάτμιση ;

Είναι από αυτήν την αγγελία αυτοκινήτου....
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/6935638/

Ζητάει 700 ευρώ!!!!! Μου φαίνονται πολλά και δε θα προχωρήσω.
    Ρωτάω μήπως κάποιος ξέρει και είναι πραγματικά κάτι το τόσο ιδιαίτερο !!!!
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η supersprint βγαίνει γύρω στα 1200 ευρώ μαζί με ΦΠΑ, καινούργια και εδώ στην Ελλάδα.

Σε εξατμισά που ρώτησα μου ζήτησε 450 ευρώ.... για να φτιάξει δύο καζανάκια.

Και εχθές επισκέφθηκα, ένα παλληκάρι στο Κιλκίς που πουλάει ένα Μ5, και φοράει εξάτμιση χειροποίητη !!!!

Ο ήχος φοβερός !!! Στο κρύο ξεκίνημα κουνήθηκε όλη η πολυκατοικία!!! Όταν ζεστάθηκε, ήταν πολύ ήρεμο, υποφερτό. Κάναμε και βόλτα.... Από μέσα , με κλειστά τα διπλά τζάμια, ήταν πολύ καλό ακόμα και στην επιτάχυνση... Με ανοιχτά τζάμια μου φάνηκε αρκετά πιο έντονο το γουργουρητό . Με 140 cruising.... χωρίς φορτίο δλδ, σχεδόν μαμά...
    Με βύθισμα το γκαζιού, χαμηλές ταχύτητες και μεγάλη σχέση στο κιβώτιο.... έβγαζε ωραίο και δυνατό ήχο !!!!
    Κάποια στιγμή, ζήτησα να είμαι εκτός αυτοκινήτου και να περάσει από μπροστά μου για να το ακούσω από έξω εν κινήσει..... .
    Εξωπραγματικός ήχος, σαν να έριξε ο Δίας την οργή του ,,,, τρελός θόρυβος.... Πολύ θα τον ήθελα.... αλλά....
    Μάλλον θα ξυπνάει όλο το χωριό το πρωί και θα με βρίζουν όλοι....

Το αυτοκίνητο φορούσε αγωνιστικούς καταλύτες και εξάτμιση μέχρι πίσω τα τελικά.... Φυσικά θέλει και πρόγραμμα μιας και άναβε check engine...
    Ζητούσε 500 ευρώ για όλα.....

Σας πρήζω.... ίσως θέλω λίγο ήχο πλέον...
    Και αυτός ο μπάσος ήχος του παιδιού από το Κιλκίς ... ανάσταινε νεκρούς... (τύφλα να έχουν τα subaru)

11. The Following 11 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:

A8hnaios (02-10-15), chrisgiapz3 (02-10-15), diosak (02-10-15), giannis_compact (04-11-15), Leonidas_E39 (02-10-15), mark e92 (02-10-15), menios (02-10-15), mormon (02-10-15), scania124 (04-10-15), Vassilis ///M (02-10-15), zaharias (02-10-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν την πήρες ακόμα;

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν την πήρες ακόμα;
    ποια ;

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν την πήρες ακόμα;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποια ;
    την εξατμιση.....

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

15. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

mark e92 (02-10-15)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπαξε.

Με μαμά καταλυτες δεν θα είναι τόσο hard core όσο περιγράφεις, θα είσαι ένα κλικ πιο civilised
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

vagmag (02-10-15)

Σελίδα 38 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 283637383940 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •