Σελίδα 38 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 28363738394048 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Λευτέρη 99% θα είμαι Αφίδνες, αν θέλεις pm me το τηλ σου να σε πάρω Κυριακή πρωί να τα πούμε

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    μακάρι να ξυπνήσουμε κάποια στιγμή ..πριν αναγκαστούμε να χάσουμε τον ύπνο μας..
    πολυ καλο Νικολακη...
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

3. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

NickE60 (05-02-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω κυριακη πρωι κατεβαινω πελοπονησο
    προς τα κει τι γινεται?

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kotsos007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα σε ολους

Ειμαι μελος στις Επιτροπες Αγωνα Κατοικων Πολιτων και Εργαζομενων Εναντια στα Διοδια-Πανελλαδικο Συντονιστικο.
    Κυριο αιτημα μας ειναι η ασφαλης και ελευθερη μετακινηση σε ολους τους δημοσιους δρομους τους οποιους εχουμε χιλιοπληρωσει εμεις οι πατεραδες μας και οι παππουδες μας,καθως και η καταργηση ολων των διοδιων πανελλαδικα.
    Αυτη την Κυριακη 6 Φεβρουαριου ανοιγουμε ολα τα διοδια ανα την Ελλαδα στις 3 το μεσημερι.
    Μπορειτε να ενημερωθειτε στο www.oxidiodia.gr για τις ακριβεις ωρες σε καθε περιοχη.
    Ανεξαρτητως πολιτικης αποχρωσης,θρησκειας,ομαδας ποδοσφαιρου η μαρκας αυτοκινητου,θα βρισκομαστε ολοι εκει να ενωσουμε τις φωνες μας εναντια σε αυτο το αδικο χαρατσι που θελουν να μας επιβαλλουν.
    Καλουμε ολα τα μελη του BMW fans να παραβρεθουν την Κυριακη,ηδη συμμετεχουν αρκετες λεσχες αυτοκινητιστων και μοτοσυκλετιστων στο κινημα.
    Τα στοιχεια μου,καθως και αλλων μελων των Επιτροπων ειναι στη διαθεση σας στο www.oxidiodia.gr για οποιον χρειαστει το οτιδηποτε.

Ευχαριστω για τη φιλοξενια στο φορουμ σας
    Κωνσταντινος Δημητριαδης
    Κωνσταντίνε ευχαριστούμε κι εμείς!
    Προσωπικά έχω ανέβει Αφίδνες αρκετές φορές. Τα πράγματα δείχνουν να δυσκολεύουν με ποινές κλπ?? Τι άποψη έχεις?
    Θα σκληρύνει η στάση της πολιτείας απέναντι στους οδηγούς που δεν πληρώνουν? Τι προβλέπεις?

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν εχω καταλαβει καλα αρνουμαστε να πληρωσουμε ολα τα διοδια πλην των παρακατω.σωστα?
    https://2.bp.blogspot.com/_SecS7HdN5.../s1600/dpl.jpg

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι Δημήτρη οι Νότιοι είναι εξελιμένοι ...τα έχουν όλα ιδιωτικά ...μην αγχώνεσαι

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν εχω ξαναπερασει ποτε χωρις να πληρωσω.
    Απο την στιγμη που το αποφασισα δεν ετυχε να περασω απο διοδια.
    Κυριακη πρωι λοιπον που θα κατεβω προς τα κατω,δεν θα πληρωσω πουθενα.
    εχω μια αγωνια....αλλα θα την κανω την επανασταση μου.

Με την Αττικη οδο τι γινεται?

9. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

NickE60 (05-02-11), paganis (05-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ολα αυτα που ακουγονται τις τελευταιες μερες στα Μεσα Μαζικης Αποβλακωσης εχουν ως σκοπο την τρομοκρατια και τον εκφοβισμο.Ειναι ανυποστατες απειλες τρομοκρατημενων πολιτικων.
    Εδω και εναμιση χρονο που δεν πληρωνουμε διοδια,εχουμε ακουσει απειρες απειλες (αναφερω επιγραμματικα:προστιμο,κατ αγραφη πινακιδας,καταγραφη απο καμερες,τειρεσιας,θα μπει στη εφορια κλπ κλπ).
    Τιποτα απο αυτα δεν εχει συμβει,ο οποιοσδηποτε με τις ελαχιστες νομικες γνωσεις,μπορει να αντικρουσει ολα αυτα τα ανεκδοτα,με νομικα επιχειρηματα.Η εφορια και η αστυνομια δεν εχουν καμια απολυτως αναμιξη,καθως ειναι μια αστικη διαφορα μεταξυ 2 ιδιωτων και οχι ποινικο αδικημα οπως θελουν να το παρουσιασουν.

Αν μπορουσαν να ειχαν κανει κατι θα το ειχαν ηδη κανει,πολυ πριν φτασουμε τον αριθμο των σχεδον 1 εκατομμυριου πολιτων που εχουν αρνηθει να πληρωσουν διοδια εστω μια φορα στη ζωη τους.Το να σταλει ενα χαρτι με τη σφραγιδα της εταιρειας σε εναν πολιτη(που δεν εχει γινει ΠΟΤΕ) ειναι ισης αξιας οσο ενα μπακαλικο να στειλει μια αποδειξη ενος πακετου τσιγαρων σε εναν πελατη λεγοντας οτι δεν το πληρωσε.

Η σταση της πολιτειας εχει ηδη σκληρυνει σε επικοινωνιακο επιπεδο(βλ. Ρεππα σε καθημερινα δελτια),απλα μας θυμιζουν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα αυτων και των μεγαλοεργολαβων φιλων τους.Δεν μας φοβιζουν,μας εξοργιζουν.

Το μονο σιγουρο που μπορω εγω να πω ειναι οτι ακομα και σε πιθανες διωξεις(λεμε τωρα) η αντιδραση θα ειναι οργανωμενη και μαζικη,μετα απο τοσο καιρο στο δρομο,εχουν αναπτυχθει πολυ ισχυρες σχεσεις αλληλεγγυης μεταξυ των μελων του κινηματος.Κανεις δεν ειναι μονος του.Επισης οι Επιτροπες εχουν και νομικο τμημα που αποτελειται απο μια ομαδα αξιολογων στο χωρο τους νομικων.
    Εδω θελω να τονισω πως οι διωξεις κατα των 9 μελων του κινηματος,ενα χρονο πριν(ναι τωρα το θυμηθηκαν γιατι αραγε?),δεν εχουν να κανουν με αρνηση πληρωμης αλλα με οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε οπως,παρακωλυση συγκοινωνιων,δολιοφθορα,συ σταση τρομοκρατικης οργανωσης και αλλα τετοια ασχετα.

11. The Following 7 Users Say Thank You to kotsos007 For This Useful Post:

bill_m3 (05-02-11), JOHNNY 69 (05-02-11), m-power_01 (06-02-11), mitsos_chania (08-02-11), paganis (05-02-11), pilot (05-02-11), z3 2.2 (05-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν εχω ξαναπερασει ποτε χωρις να πληρωσω.
    Απο την στιγμη που το αποφασισα δεν ετυχε να περασω απο διοδια.
    Κυριακη πρωι λοιπον που θα κατεβω προς τα κατω,δεν θα πληρωσω πουθενα.
    εχω μια αγωνια....αλλα θα την κανω την επανασταση μου.

Με την Αττικη οδο τι γινεται?

Στην Αττική οδό θέλει θάρρος.... χαχαχαχαχα

Στα υπόλοιπα είναι συνηθισμένοι ...λες δεν θα πληρώσω, σπρώχνεις τη μπάρα και φεύγεις..

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν ξερω...αμα ειναι να μην πληρωνεις,δεν πληρωνεις ουτε την Αττικη Οδο παρολο που ειναι σωστος δρομος.
    Γνωμες?

Σελίδα 38 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 28363738394048 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP