Λευτέρη 99% θα είμαι Αφίδνες, αν θέλεις pm me το τηλ σου να σε πάρω Κυριακή πρωί να τα πούμε
Λευτέρη 99% θα είμαι Αφίδνες, αν θέλεις pm me το τηλ σου να σε πάρω Κυριακή πρωί να τα πούμε
NickE60 (05-02-11)
εγω κυριακη πρωι κατεβαινω πελοπονησο
προς τα κει τι γινεται?
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Αν εχω καταλαβει καλα αρνουμαστε να πληρωσουμε ολα τα διοδια πλην των παρακατω.σωστα?
https://2.bp.blogspot.com/_SecS7HdN5.../s1600/dpl.jpg
Ναι Δημήτρη οι Νότιοι είναι εξελιμένοι ...τα έχουν όλα ιδιωτικά ...μην αγχώνεσαι![]()
![]()
Δεν εχω ξαναπερασει ποτε χωρις να πληρωσω.
Απο την στιγμη που το αποφασισα δεν ετυχε να περασω απο διοδια.
Κυριακη πρωι λοιπον που θα κατεβω προς τα κατω,δεν θα πληρωσω πουθενα.
εχω μια αγωνια....αλλα θα την κανω την επανασταση μου.
Με την Αττικη οδο τι γινεται?
Ολα αυτα που ακουγονται τις τελευταιες μερες στα Μεσα Μαζικης Αποβλακωσης εχουν ως σκοπο την τρομοκρατια και τον εκφοβισμο.Ειναι ανυποστατες απειλες τρομοκρατημενων πολιτικων.
Εδω και εναμιση χρονο που δεν πληρωνουμε διοδια,εχουμε ακουσει απειρες απειλες (αναφερω επιγραμματικα:προστιμο,κατ αγραφη πινακιδας,καταγραφη απο καμερες,τειρεσιας,θα μπει στη εφορια κλπ κλπ).
Τιποτα απο αυτα δεν εχει συμβει,ο οποιοσδηποτε με τις ελαχιστες νομικες γνωσεις,μπορει να αντικρουσει ολα αυτα τα ανεκδοτα,με νομικα επιχειρηματα.Η εφορια και η αστυνομια δεν εχουν καμια απολυτως αναμιξη,καθως ειναι μια αστικη διαφορα μεταξυ 2 ιδιωτων και οχι ποινικο αδικημα οπως θελουν να το παρουσιασουν.
Αν μπορουσαν να ειχαν κανει κατι θα το ειχαν ηδη κανει,πολυ πριν φτασουμε τον αριθμο των σχεδον 1 εκατομμυριου πολιτων που εχουν αρνηθει να πληρωσουν διοδια εστω μια φορα στη ζωη τους.Το να σταλει ενα χαρτι με τη σφραγιδα της εταιρειας σε εναν πολιτη(που δεν εχει γινει ΠΟΤΕ) ειναι ισης αξιας οσο ενα μπακαλικο να στειλει μια αποδειξη ενος πακετου τσιγαρων σε εναν πελατη λεγοντας οτι δεν το πληρωσε.
Η σταση της πολιτειας εχει ηδη σκληρυνει σε επικοινωνιακο επιπεδο(βλ. Ρεππα σε καθημερινα δελτια),απλα μας θυμιζουν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα αυτων και των μεγαλοεργολαβων φιλων τους.Δεν μας φοβιζουν,μας εξοργιζουν.
Το μονο σιγουρο που μπορω εγω να πω ειναι οτι ακομα και σε πιθανες διωξεις(λεμε τωρα) η αντιδραση θα ειναι οργανωμενη και μαζικη,μετα απο τοσο καιρο στο δρομο,εχουν αναπτυχθει πολυ ισχυρες σχεσεις αλληλεγγυης μεταξυ των μελων του κινηματος.Κανεις δεν ειναι μονος του.Επισης οι Επιτροπες εχουν και νομικο τμημα που αποτελειται απο μια ομαδα αξιολογων στο χωρο τους νομικων.
Εδω θελω να τονισω πως οι διωξεις κατα των 9 μελων του κινηματος,ενα χρονο πριν(ναι τωρα το θυμηθηκαν γιατι αραγε?),δεν εχουν να κανουν με αρνηση πληρωμης αλλα με οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε οπως,παρακωλυση συγκοινωνιων,δολιοφθορα,συ σταση τρομοκρατικης οργανωσης και αλλα τετοια ασχετα.
bill_m3 (05-02-11), JOHNNY 69 (05-02-11), m-power_01 (06-02-11), mitsos_chania (08-02-11), paganis (05-02-11), pilot (05-02-11), z3 2.2 (05-02-11)
Δεν ξερω...αμα ειναι να μην πληρωνεις,δεν πληρωνεις ουτε την Αττικη Οδο παρολο που ειναι σωστος δρομος.
Γνωμες?