Σωστό αυτό, μην παραβλέπουμε όμως και τα γεγονότα, δεν είναι όλα άκυρα, υπερβολικά ίσως, κάποια σε ένα βαθμό ισχύουν...
Σωστό αυτό, μην παραβλέπουμε όμως και τα γεγονότα, δεν είναι όλα άκυρα, υπερβολικά ίσως, κάποια σε ένα βαθμό ισχύουν...
Οφείλω να το ομολογήσω: Μέχρι σήμερα ήμουν απαισιόδοξος.
Διάβαζα ότι δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε το ΦΠΑ που χρωστάμε.
Διάβαζα ότι δεν έχουμε χρήματα να δώσουμε εφάπαξ και να πληρώσουμε συντάξεις.
Διάβαζα ότι δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε φάρμακα και νοσοκομειακό υλικό (κόπηκε κι η πίστωση γιατί ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι οι προμηθευτές ήταν λαμόγια)
Διάβαζα ότι ήδη το πρώτο πεντάμηνο υπάρχει τρύπα 1 δις στα κρατικά έσοδα.
Έβλεπα την ανεργία ν' αυξάνεται και τους νέους να είναι σε απόγνωση.
Έβλεπα το Χρηματιστήριο να κατακρημνίζεται και τις μετοχές των τραπεζών να έχουν χάσει το 70% της αξίας τους, εντούτοις άκουγα πως το τραπεζικό σύστημα είναι υγιές.
Άκουγα τον Πεταλωτή να λέει ότι «δεν τίθεται θέμα πτώχευσης, επιστροφής στη δραχμή ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται αυτό το διάστημα» και ότι «οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, με βάση και το Πρόγραμμα Σταθερότητα που υλοποιεί η κυβέρνηση» και το οποίο «θα μας βάλει σε άλλη πορεία από εδώ και πέρα».
Αναρωτιόμουν τι ασφάλεια μπορεί να νιώθει ένας πολίτης με χρέη στην τράπεζα, χωρίς δουλειά, χωρίς υγεία, χωρίς παιδεία και χωρίς ασφάλιση.
Άκουγα ότι τον Οκτώβρη-Νοέμβρη έχουν ανακληθεί όλες οι άδειες των αστυνομικών γιατί προβλέπεται ξεσηκωμός με νέα μέτρα.
Από σήμερα όμως είμαι αισιόδοξος. Τέρμα η τρομολαγνεία. Θα πάμε μπροστά. Θα τα καταφέρουμε.
Όχι γιατί η τυρόπιτα πήγε στο 1 ευρώ.
Ούτε γιατί η Μαριάννα Βαρδινογιάννη βρήκε τη λύση, προτείνοντας "ρεύμα δημιουργίας και όχι αντίδρασης."
Μήπως γιατί ο ΣΚΑΙ μαζεύει μαγαζιά με προσφορές για τη "διατήρηση της κοινωνικής συνοχής"? Μπα...
Τότε για τον Λωβέρδος πανηγυρίζει πως θα εφαρμοστεί το μνημόνιο για τις συντάξεις, τώρα που του το εξήγησαν και το κατάλαβε (ασχέτως αν το είχε συντάξει ο ίδιος)? Ούτε, ούτε...
Είμαι αισιόδοξος γιατί διαγραφηκε ο Ακης από το κόμμα. Επιτέλους, κάποιος τιμωρήθηκε σ' αυτή τη χώρα. Θα μου πείτε πως τιμωρήθηκε και ο Καραμανλής, αφού έχασε τις εκλογές. Κι οι Βουλγαρακορουσσσόπουλοι που εκδιώχθηκαν κι αυτοί. Κι έρχεται η σειρά άλλων πράσινων, μπλε, κόκκινων, κίτρινων, δημοσιογράφων, υμέτερων, ημέτερων, κουμπάρων, διαπλεκόμενων, αναποφάσιστων, κλπ.
Σωστό κι αυτό.
Τώρα πια βλέπω το φως στην άκρη του τούνελ. Καλέ, μήπως είναι το τρένο που έρχεται? Γιατί νομίζω πως ακούω κι ένα σφύριγμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 09-06-10 στις 10:10
Το θεμα ειναι αν θα "πατησει" κανεναν το τρενο (που ειναι λαμογιο και οχι μαγκας) ή αν θα το καβαλησουν και θα φυγουν... να τα φανε!!!
Συγνώμη, αλλά ελπίζω να κάνεις πλάκα όταν λες ότι είσαι αισιόδοξος επειδή ο άκης (με μικρό και χωρίς κύριος*).
Δλδ του έκαναν τα μούτρα κρέας με την αποπομπή του, δεν έχει πλέον στον ήλιο μοίρα.
Πλάκα κάνουμε; Τέτοια άτομα και μόνο στην υποψία έπρεπε να τα διαπομπέυουμε στο Σύνταγμα με συνοπτικές διαδικασίες και μεθόδους Hannibal Lecter.
Με συγχωρείτε αλλά θα βρίσω.
Μας περνάνε για ΤΕΛΕΙΩΣ μαλάκες, ΑΛΛΑ άλλο τόσο είμαστε και εμείς.
Τα μπουζούκια και οι καφετέριες γεμάτες.
Σπασμωδικές φωνές από εδώ και από εκεί.
Με το παραμικρό να σταυρώσουμε τον διπλανό μας και καταπίνουμε ελέφαντες όσον αφορά τον πολιτικό υπόκοσμο (γιατί πολιτικός κόσμος ΑΠΛΑ δεν υπάρχει).
Φωνάζει η μια συντεχνία, γιατί θίγεται, φωνάζει η άλλη συντεχνία (που είναι στο ίδιο επάγγελμα με την άλλη, ΛΟΛ) γιατί η πρώτη θίγει την δεύτερη.
Έχουμε μπλεχτεί σε ένα κυκεώνα και αντί να αφήσουμε τις μαλακίες, καθόμαστε ολημερίς και οληνυχτίς και ασχολούμαστε με τα σκατά.
Να βγούμε στους δρόμους ΝΑΙ, αλλά για το ΚΟΙΝΟ μας συμφέρον, και όχι για της κατυθυνόμενης συντεχνίας μας.
Να σταυρώσουμε αυτούς που πραγματικά αξίζουν σταύρωμα.
Μπορούμε ακόμα και βουντού να τους κάνουμε, τι λέτε;
Προαφανώς και κάνει πλάκα ο S8N.
Το ότι διέγραψαν ένα παροπλισμένο στέλεχος που δεν είναι καν βουλευτής δεν λέει απολύτως τίποτα.
Εξ΄άλλου αυτά έχουν να κάνουν καθαρά με τα καταστατικά και την λειτουργία του κόμματος.
Εγώ περιμένω να βγουν κάποια στιγμή, από κάποια επιτροπή, κάποιους ελέγχους ή δεν ξερω τι, και να πουν ο τάδε και ο τάδε υπεξαίρεσαν χρήματα χρησιμοποιώντας την θέση και ιδιότητα τους (υπουργος, βουλευτης) και γιαυτό τον λόγο αίρεται η ασυλία τους και τους παραδίδουμε στην δικαιοσύνη. Παράλληλα δεσμεύεται η περιουσία τους.
Μέχρι τότε, οι διαγραφές στα μαγαζάκια τους απο το ένα μπαίνουν απο το άλλο βγαίνουν.
Kostas_1 (09-06-10)
Ολοι οι προδότες και οι επίορκοι να τιμωρηθούν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ το συντομότερο!!!!!!!
O πατέρας μου ευτυχώς δεν με πολιτικοποίησε ποτέ και με προφύλαξε, λέγοντάς μου να φεύγω μακριά από πολιτικές "περέες" γιατί είναι ΟΛΟΙ ψεύτες και ανίκανοι.... αποδείχτηκε σωστός. Όλοι προστάτευαν τους "Ακηδες" ...και λοιπούς (δεξια και αριστερά) και ας τα ήξεραν όλα πάρα πολύ καλά, απλά έπαιρναν κι αυτοί το "μεζέ" τους......
Περιμένω να τιμωρηθούν παραδειγματικά τουλάχιστον 50 και άλλοι 100 να εξαφανιστούν απο προσώπου γης, για να πιστέψω πως πάμε μπροστά....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Makman : 09-06-10 στις 11:01
ρε ουστ, ολοι....
![]()
Ο κόσμος εχει ηδη καταδικάσει οσους (σχεδόν όλους) πολιτικούς ανακατευθηκαν σε μίζες και σκάνδαλα. Η πολιτική τιμωρία ειναι δεδομένη.
Και αφού καταλήξαμε στο συμπέρασμα οτι οι περιουσίες των μισών Ελλήνων εγιναν απο μίζες, απάτες, λαδώματα και φοροδιαφυγή, θα προχωρήσουμε σε δημεύσεις των περιουσιών που δημιουργήθηκαν απο αυτά τα παράνομα έσοδα;;; .Γιατί αυτό είναι για μένα το ζητούμενο.