Bazil Van Sinner (19-11-13), BILL007 (13-11-13), deepBLUE (12-11-13), doctore (12-11-13)
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Η να πέσει θύμα κλοπής όπως εγώ..!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
deepBLUE (12-11-13)
Συμφωνώ σε όλα...όλοι είπαμε οτι το αμάξι ήταν πραγματικά σε κατάσταση καινούργιου με πολλά extra και καλά.Στα 23000 που μου εγινε η προταση ομως (με τιμή αγγελείας 25000)δε ξερω αν πρεπει να στεναχορηθω.Για να ξεκαθαρίσω την θέση μου,στα 18000 θα το έπαιρνα κι εγώ.Περασε ο καιρος ομως, ο κοσμος το χε τουμπανο και ο μαντρας κρυφό καμαρι...οποτε εφυγε σε μια λογικη τιμη...γιατι η διαφημιση του μαγαζιου αρχιζε να γινεται δυσφημιση!!! Μπράβο στο φίλο που το πήρε με 18000...μια χαρα deal εκανε.
Φιλε brahamo μη κολας αν ηταν το 2012 και οχι το 2013.Με το πλαίσιο ειπαμε μπορει να το δει κανεις και σημερα που μιλαμε.
Απ οτι βλεπεις ειναι αρκετοι γνωστες των χιλιομετρων του.
Γιατι μ ολα αυτα που εχουμε παθει σαν λαος δε παραδειγματιζομαστε λιγο...!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aimiliosbmw : 12-11-13 στις 18:41
Bazil Van Sinner (19-11-13), deepBLUE (12-11-13), doctore (12-11-13), Leonidas_E39 (12-11-13)
φιλε η ημημαθεια είναι χειροτερη από την αμαθεια λοιπον ακου για να τελειώνουμε,το αυτοκινητο το πουλησα 23300 ευρω,το 18 που το βρηκες ?όπως βρηκες και τα χλμ?και να σου πω και κατι?και 5000 να το ζηταγα παλι δεν θα σου εκανε γιατι στην πραγματικοτητα δεν θελεις να αγορασεις μ3.Θα σε παρακαλεσω να μην ξανα ασχοληθείς με το θεμα μαντρα γιατι το αμαξι ηταν δικο μου και το εβαλα εκει για να το πουλησω.Δεν καταλαβαινω γιατι τετοιο πολεμο στο μαγαζι του επειδη δεν στο πουλαγε στα 20000 που ηθελες εσυ?δεν σου εγινε το χατηρι και καθεσαι και λες ένα σωρο ανοησιες,τι εισαι? δεκαπενταχρονο παιδακι?τελος εδώ η αντιπαραθεση μαζι σου γιατι αρχιζω και γινομαι και εγω γραφικος.οπιος καταλαβε,καταλαβε!!!
Φιλε μου εδω κουβεντιαζουμε και δε τσακωνομαστε.
Με οσα διαβαζω, αλλα και με τη σταση σου, μαλλον εχεις σχεση με τη μαντρα .
Εσυ πιθανο να μην εχεις αλλαξει χλμ ομως ο προηγουμενος η καποιος πριν απο σενα εχει αλλαξει .
Αυτο ειναι δεδομενο και με ενα ελεγχο στο πλαισιο φαινεται.
Θα σε παρακαλουσα να ριξεις τους τονους και να σταματησει η αντιπαραθεση η οποια δε βγαζει πουθενα.
Ετσι κια αλλιως ανεξαρτητως χιλιομετρων το αμαξι ειναι καλο !!!
Δε το ειπε καποιος κακο απλα για κατεβασμενα χιλιομετρα μιλησαν πραγμα που ειναι συνηθες εδω και χρονια.
Σαφως υπαρχουν και εξαιρεσεις που δε το κανουν αλλα μαλλον λιγοι ειναι αυτοι .
Εσυ εισαι ο Μ...ς η απο αυτον το αγορασες ?
Γιατι αν μενεις μπραχαμι τοτε μαλλον δεν εισαι ο Μ...ς![]()
www.deepbluebeachbar.com
aimiliosbmw (12-11-13), BILL007 (13-11-13), bill_m3 (13-11-13), Leonidas_E39 (13-11-13), Loukas (13-11-13)
δεν είμαι ο Μ---ς από αυτόν το αγορασα,ε αφου ξερεις τον μ--- ξερεις και το αυτοκινητο,ναι ο μαντρας είναι γνωστος μου και εφόσον εισαι διαχηριστης στο φορουμ τα κοσμιτικα επιθετα τυπου (σιοκο.εκολης κτλ)δεν επρεπε να τα επετρεπες από την στιγμη ειδηκα που ξερεις τον πρωτο κατοχο του μ3 και το ιστορικο του.και κανε μου την χαρη να εξηγισεις στους φιλους εδώ το αν υπαρχει θεμα με τα χλμ, ότι ο σιοκολης και εγω δεν εχουμε καμια σχεση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deepBLUE : 13-11-13 στις 00:15 Αιτία: Σιοκοξεκόλης
Loukas (13-11-13)
Τον κατοχο τον ξερω μονο ονομαστικα .
Δε τον γνωριζω προσωπικα.
Το τι γνωριζω και τι οχι για το αμαξι το εγραψα πιο πανω.
Τωρα το τι γινεται μετα τον προαναφερομενο κατοχο ,δε μπορω να το γνωριζω αλλα και ουτε να το αμφισβητησω.
Θα μπορουσες να εχεις πει πως το αμαξι το πηρες απο καποιον αλλο και δε ξερεις τι ειχε γινει πριν,πραγμα δυσκολο βεβαια γιατι νομιζω πως μετα απο τον προηγουμενο κατοχο πηγε στη μαντρα.
Το φορουμ δεν ειναι υπευθυνο για τις αποψεις των μελων του και το καταλαβαινεις αυτο φανταζομαι.
Δε υιοθετουμε ουτε ασπαζομαστε αποψεις.
Ο Καθενας ειναι υπευθυνος για τις αποψεις που εκφερει και κατα συνεπεια για τα γραφομενα του .
Νομιζω πως γραφτηκε και πιο πριν να πεσουν οι τονοι.
Θα εχεις βεβαια καταλαβει απο τα γραφομενα πως ο κοσμος εχει γνωση πραγματων και καταστασεων.
Υπαρχουν αρκετοι ψαγμενοι και γνωστες εδω.
Απλα πολλοι επαγγελματιες του χωρου νομιζουν πως οι πελατες - υποψηφιοι αγοραστες ειναι χαπατα και μια ζωη θα τους δουλευουν .
Γι αυτο βλεπεις και κοσμο να εκφραζεται με θυμο και αγανάκτηση
Σχολια γινανε εκατερωθεν κακως και το παρατητησαμε.
Παντως υπαρχουν αρκετοι κατοχοι Μ3 στο φορουμ, με αξιολογα αυτοκινητα αλλα και παρουσιες σε πιστες τους οποιους και συ τους τσουβαλιασες προσπαθωντας να στηριξεις τη θεση σου .
Δεν εχει νοημα η περαιτερω συζητηση και παρακαλω να συνεχισουμε πλεον με αλλα Μ εκτος του συγκεκριμενου.
www.deepbluebeachbar.com
aimiliosbmw (13-11-13), alexm (13-11-13), Bazil Van Sinner (19-11-13), BILL007 (13-11-13), bill_m3 (13-11-13), chrisgiapz3 (14-11-13), Leonidas_E39 (13-11-13), Loukas (13-11-13), PANOS-E60 (13-11-13), saulm3 (13-11-13), Vasilis M3 (13-11-13)