aristent (05-12-13), Leonidas_E39 (04-12-13), TakisKal (04-12-13), Vasilis M3 (05-12-13)
aristent (05-12-13)
κάποιες κουφαλίτσες τα είδανε live αυτά!
άντε ρε ανεβάστε καμιά φώτο!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Bazil Van Sinner (05-12-13), Leonidas_E39 (04-12-13)
Μονο λουκάνικα ανεβασανε και τις μπυρες που καταπιανε.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aristent (05-12-13), Bazil Van Sinner (05-12-13), gant (05-12-13), Vassilis ///M (05-12-13)
εγώ τις είδα τις φώτο αλλά θέλω να τις δω και σε υψηλή ανάλυση! όπως και κάτι βιντεάκια!![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Leonidas_E39 (04-12-13)
Δεν μου τα ειπε ο μικρος αυτα αντε να δουμε.![]()
ε δε στα λέει και όλα!![]()
Leonidas_E39 (04-12-13)
Τι ετοιμάζει η PORCHE?
Αν και η γκάμα του εμβληματικού sportscar δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί με όλες τις συνήθεις εκδόσεις, οι μηχανικοί της Porsche φαίνεται να έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες ανανέωσης της, όπως μαρτυρά το δοκιμαστικό πρωτότυπο που εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό.
Βέβαια, η πρώιμη εμφάνισή της θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι ενδεχομένως δεν πρόκειται για την ανανεωμένη 911 αλλά για μια έκδοση GTS, η οποία θα αποτελέσει την ισχυρότερη μη αγωνιστική εκδοχή της με ατμοσφαιρικό κινητήρα.
Όπως και να έχει, μια προσεκτική ματιά στο δοκιμαστικό πρωτότυπο, αποκαλύπτει τις ανασχεδιασμένες εισαγωγές αέρα και τα διαφοροποιημένα LED ημέρας. Πιο εκτεταμένες φαίνονται οι αλλαγές στο πίσω τμήμα όπου κυριαρχούν τα μεγαλύτερα φωτιστικά σώματα
Πηγή : in.gr
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Bazil Van Sinner (05-12-13), doctore (05-12-13), pilot (05-12-13)
Τα πίσω φώτα πιο όμορφα (από 991).
Τα μπροστά LED χειρότερα.
Δεν ξέρω ρε Ντοκ, η εμφάνιση είναι φυσικά πάντα υποκειμενικό θέμα, αλλά αυτό με τα led ημέρας έχει γίνει πανάκεια, όπου τύχει τα κοτσάρουν και τέρμα.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.