Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: AlexM η μεγαλη αποφαση. Ψηφοφορια.

Ψήφισαν
768. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Το Πενβε

33 4,30%
  • Το Οξαποδω

705 91,80%
  • Evo 8/9

30 3,91%
Σελίδα 38 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 283637383940 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 371 έως 380 από 533

Θέμα: alexm,the evolution!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εαν είναι γαργαλημενο ε λίγο lag θα το έχει...
    Καλή βόλτα!!!!

2. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (23-08-13)

Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

...απο κει και πανω θελουμε να μας πεις τι κανει!!!!!

enjoy your ride!!!

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο το Μ5 σε αυτο, λογικο να σου φαινεται ετσι αλεξη...

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο μοτερ λογο μεγαλου τουρμοο σε σχετικα μικρο μοτερ για το μεγεθος του, τα εχει αυτα τα θεματα, οπως σιγουρα γνωριζεις.

Φοραει τπτ το αργαλειο, η ειναι εντελως στοκαδουρα???
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (24-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για τρομπετο 46αρι εισαι, δηλωμενο 18αρι...μονο αυτο θα αντικαταστησει το Μ5.

Παρατηρησεις...

1) η αναρτηση παιζει να ειναι αλλα ντ'αλλων και να θελει ρυθμιση. Το πιο πιθανο το κοβω αυτο σχετικα με το στριψιμο.

2) ο τροπος οδηγησης, ασχετα της κοντης κρεμαριερας η οποια μονο ευχαριστηση προσφερει, ειναι τελειως δοαφορετικος απο οποιοδηποτε πεμβε. Με το εβο δεν μπαινεις με μια τιμονια διορθωμενη οπου το αυτοκινητο θα πλασαριστει, αλλα θα μπεις με τιμονια καλη που θα την κρατησεις. Επισεις θελει γκαζι και οχι τοσο παιξιμο οσο στο πεμβε. Ακομα και αν το στριψεις περισσοτερο οταν καταλαβεις οτι παει να γλυστρισει, αυτο θα στριψει πιο πολυ. Κοινος, εχε στο νου σου οτι τη στροφη θα τη σημαδεψεις στην κυριολεξια...Το εχω δει στην πραξη αυτο με το εβο που ανεφερα καποιες σελιδες πισω.

Τα της βαβουρας - ανεσης κτλ δεν μπορω να πω κατι, μιας και εμενα μου φαινονται λεπτομερειες.

Για τα φρενα δεν περιμενα καποια αλλη παρατηρηση μιας και ειναι υπεραρκετα, το σαζμαν εμενα δεν με πολυενθουσιασε, οπως επισεις και ο συμπλεκτης και ο τροπος που απομονωνει. Βεβαια δεν θυμαμαι αν τον ειχε αλλαγμενο η οχι, αλλα στα ξεκινηματα επρεπε να εχεις και λιγο το νου σου για να μη σου σβησει τοσο μικρη διαδρομη που ειχε. Στις αλλαγες βεβαια σε δικαιωνει απιστευτα.

Η κυρια διαφορα που θα βρεις στο σουμπαρου, ειναι αν φοραει καμμια καλη εξατμιση και αρωστησεις...επισεις, το κρατημα του ειναι υποδιαιστερο κατ'εμε εναντι του εβο, λογο διαφορικων. Οχι οτι η διαφορα ειναι μεγαλη, αλλα σιγουρα υπαρχει και ειναι ελαφρως αισθητη.
    sympether with chiefτης

/

7. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

alexm (24-08-13)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Κατω απο τις 3000 rpm σερνετε στην κυριολεξια, πανω απο τις 3000 που τουρμπιζει εχεις 80+ χλμ, σε δημοσιο ανοικτο δρομο με κλειστες στροφες δεν μπορεις να πηγαινεις με 100 κοντα χλμ, τουλαχιστον οχι εγω....
    Αυτο ηταν το βασικο μου προβλημα μαζι με την βαβουρα...., δεν περιμενα ανεση, αλλα οχι και να γυρισω με πονοκεφαλο!!!
    Εαν δεν ειχα παρει το Μ5 και ειχα εβο μπορει να μου φαινοταν θεος....., ο φιλος μου που το εχει 10 χρονια λεει οτι ολα τα αλλα μπροστα στο εβο ειναι απλα αυτοκινητα!!!
    Ελευθερος ειναι ο καθενας μας να ζει το ονειρο του!!!

Rides
    3

Προεπιλογή

Βρε Αλεξ τωρα συγκρινεις την π@υτσα με την βουρτσα,καλο το εβο αλλα ποτε δεν θα φτασει σε επιπεδα Μ,τι να κανουμε τωρα και ιδιως Μ5....Πιστευω οτι με λιγα χρηματα αγοραζεις ενα 320si και σου κανει ολα τα χατηρια με το παραπανω,δοκιμασε να οδηγησεις ενα 320si στην ιδια διαδρομη με μαμα χαρακτηριστικα αλλα σε αριστη κατασταση και θα γραφεις τις εντυπωσεις εδω με ενα χαμογελο στα χειλη...εχω οδηγησει si σε επαρχιακο δικτυο και το καταευχαριστηθηκα

10. The Following User Says Thank You to E60_Arkadia For This Useful Post:

Nikos! (24-08-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Με εβο εκανες την ιδια διαδρομη?
    sympether with chiefτης

/

Rides
    3

Προεπιλογή

Οχι Θωμα αλλα δεν μου λεει κατι,οκ μπορει να ηταν παντου πιο γρηγορο και με εκρηκτικη συμπεριφορα αλλα μεχρι εκει...για τα δικα μου τα θελω το βρισκω ανουσιο να παρω ενα αμαξι που πινει τον αμπακο εχει μεγαλο λαγκ ακομα και μαμα και μετρια ποιοτητα κατασκευης,καθως και χαλια σχεδιαση.Ενταξει,γουστα ειναι αυτα...Προτιμω το si και ας με περασει το καγκουρο εβο,πιστευω ο Αλεξης πιο ανετα θα ακουμπησει τα ορια της μπεμπας παρα του εβο

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μην συγκρινουμε τα bmw με τα εβο οσο γρηγορα και να ειναι τα πρωτα.
    Ειναι τελειως διαφορετικης φιλοσοφιας και οδηγικης απολαυσης αυτοκινητα.
    Ο καθε αγοραστης βαζει κατω τα συν και τα πλην του καθενος και συμφωνα με τις προσωπικες του οδηγικες ανησυχιες πρατει αναλογα.....

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι Θωμα αλλα δεν μου λεει κατι,οκ μπορει να ηταν παντου πιο γρηγορο και με εκρηκτικη συμπεριφορα αλλα μεχρι εκει...για τα δικα μου τα θελω το βρισκω ανουσιο να παρω ενα αμαξι που πινει τον αμπακο εχει μεγαλο λαγκ ακομα και μαμα και μετρια ποιοτητα κατασκευης,καθως και χαλια σχεδιαση.Ενταξει,γουστα ειναι αυτα...Προτιμω το si και ας με περασει το καγκουρο εβο,πιστευω ο Αλεξης πιο ανετα θα ακουμπησει τα ορια της μπεμπας παρα του εβο
    Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, το si έχει έναν δικό του χαρακτήρα ο οποίος θα σε εκπλήξει, ευχάριστα. Δηλαδή συνεχώς ανακαλύπτεις ότι το όριό του είναι πιο πάνω και πιο πάνω και ούτω καθεξής.

Δεν είναι γρήγορο, αλλά όλα τ'άλλα τα κάνει τέλεια. Και εννοώ BMW-τέλεια...τελεία.

Αλλά μιλάμε για διαφορετικής φιλοσοφίας οχήματα. Το μεν (BMW) είναι όχημα μεγάλων αποστάσεων και το δε (evo/subaru κλπ) είναι παιχνίδι για εντελώς διαφορετική χρήση.

Οπότε ο αγοραστής, όπως σωστά λέει ο Αλέξης, τα βάζει όλα κάτω, ζυγίζει τι θέλει κι αποφασίζει.

Μπράβο Αλέξη που το ψάχνεις ενδελεχώς, κρίμα που είσαι μακριά αλλιώς μετά χαράς θα σου έδινα βόλτα το si.
    Nikos

15. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

alexm (24-08-13)

Σελίδα 38 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 283637383940 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP