στεναχωριεμαι πολύ με τον τρόπο σκέψης μας...
στεναχωριεμαι πολύ με τον τρόπο σκέψης μας...
joseph (11-11-12)
Αν και προσπαθώ να απέχω από τέτοια συζήτηση,
το συγκεκριμένο σχολιο/συμπέρασμα, δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει...
Δλδ, η "αντιμετώπιση" των υπαλλήλων της Βουλής, ως σαν όλων των άλλων, ειναι "κατάργηση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ"!!!?
Η "και καλά αυτοδιοικηση" αφορά σε ΘΕΣΜΙΚΑ θέματα, οχι στα ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ!!!
Ημαρτον!
...
Για θεσμικά θέματα μιλάω κι εγώ.
Για τα μισθολογικά αν διαβάσεις προσεχτικά τι λέω θα δεις ότι μιλάω για εξίσωση των μισθών των υπαλλήλων της βουλής με όλους τους υπόλοιπους.
Ποια είναι ζημιογόνος, η ΕΥΔΑΠ?
Η η ΔΕΗ?
Μονοπώλια είναι ουσιαστικά, αν κάποιοι είναι τόσο άχρηστοι και τα έκαναν ζημιογόνα τότε ας έρθουν άνθρωποι σοβαροί να τα κάνουν βιώσιμα (αν και οι συγκεκριμένοι οργανισμοί είναι βιώσιμοι και με το παραπάνω).
Όχι όμως να τα δώσουμε όσο όσο.
Αν δίνεις όμως κανα 80αρι ευρώ το μήνα για νερό αν γίνει ιδιωτική η ΕΥΔΑΠ (σε όσες χώρες έχει γίνει η ύδρευση ιδιωτική, είπαν το νερό νεράκι), τότε έλα να μου πεις για ζημιογόνες εταιρείες.
Δεν είναι τα πάντα κέρδος, ιδίως όταν μιλάμε για βασικά αγαθά όπως το νερό.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong

Μπορείς να μου πεις άλλες εταιρίες εκτός από αυτές; Γιατί εγω μπορώ να σου πω άπειρες που μας φεσωνουν εκατομμύρια ευρώ κάθε μέρα. και μιας και ανέφερες το εξωτερικό έχεις πάει να δεις τί υπηρεσίες απολαμβάνουν σε πολιτισμένα κράτη οι πολίτες από τον ιδιωτικό ΟΣΕ τους; Είδαμε και τον ΟΤΕ που όταν ήταν μονοπώλιο σκαγαμε κάθε μήνα 100ευρα για μια απλή γραμμή τηλεφώνου και μόλις άνοιξε η αγορά με 20γιουρια σου κάνουν τεμεναδες οι ιδιωτικές εταιρίες. δεν υπάρχει άσπρο η μαύρο σε τίποτα. κρατά την ΕΥΔΑΠ υπό ιδιωτικό μάνατζμεντ και με συγκεκριμένες απαιτήσεις. Για το εξωτερικό που μου αναφέρεις που λένε το νερό νεράκι σε πληροφορώ δεν έχουν πρόβλημα με την τιμή του, αλλά με την ποιότητα του τις περισσότερες των περιπτώσεων. Γιατί δεν έχουμε εμείς; Όχι γιατί οι Δ.Υ της ΕΥΔΑΠ φρόντισαν για αυτό. Γιατί αν έχεις διαβάσει ιστορία θα καταλάβεις. Κάτσε πλήρωνε Φωτόπουλος, εγώ δε γουστάρω. Αυτά από εμένα.
Bazil Van Sinner (11-11-12), Bitz (11-11-12), joseph (11-11-12), katsaraios (13-11-12), Kostas_1 (11-11-12), Leonidas_E39 (11-11-12), PANOS-E60 (11-11-12), S8N (11-11-12), Stathis (11-11-12), Thomelef (11-11-12)

Επίσης τί πάει να πεί ιδιωτικοποιήσεις για ένα κομμάτι ψωμί; Έχω βαρεθεί να ακούω αυτή την ατάκα. ΝΑΙ για ένα κομμάτι ψωμί οτιδήποτε είναι ζημιογόνο. Εάν δεν μπορείς να το κάνεις όσο κερδοφόρο πρέπει το πουλάς. Γιατί να πληρώνουμε τους ΟΣΕ, ΕΘΕΛ, κλπ που είναι ζημιογόνοι από τότε που με θυμάμαι; Κρατικά πρέπει να είναι ελάχιστα πράγματα. Μετρημένα στα δάχτυλα.
Bitz (11-11-12), joseph (11-11-12), kostas 325 (11-11-12), Kostas_1 (11-11-12), Leonidas_E39 (11-11-12), Panos 316T (12-11-12), Stathis (11-11-12), Thomelef (11-11-12), vagmag (11-11-12)
+ 1000000000000000000000000000
να προσθεσω και αιωνιου πλουτισμου.....
χαχαχα...όχι ρε τι ιδιωτικοποιήσεις. αν τα δώσουν πως θα συνεχίσει να γίνεται το πάρτυ?
δεν καταλάβατε γιατί τέτοια σκασίλα?
στο καλό και να μας γράφουν...ή ακόμα καλύτερα στον αγύριστο όλα τους. τόσα χρόνια που τα είχαμε τα είδαμε τα χαίρια τους.
δεν θέλετε να τα δώσουμε? οκ...να βγείτε να φωνάξετε να γίνουν οι απαραίτητες απολύσεις και να μειωθούν τα έξοδα, έτσι ώστε να εξισωθούν έσοδα και έξοδα και τότε το συζητάμε.
αλλά κανένα @@ δεν το λέει αυτό το πράγμα, φωνάζουν όλοι να μην πουληθεί τπτ και στα τέτοια τους αν μπαίνουν μέσα ή όχι. τον λόγο τον καταλαβαίνεται όλοι πιστεύω.
φυσικά και γιατί τους ενοχλεί που χαλάσανε τα μελοντικά τους σχέδια για να βολευτεί ο κωλαρίκος τους σε μία απο τις τόσες πολλές χαβούζες υπηρεσίες που έχουμε.
sympether with chiefτης