Σελίδα 37 από 179 ΠρώτηΠρώτη ... 2735363738394787137 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 361 έως 370 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

It's about time...

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Βασικα αλλοι κυβερνουσανε και τα μαμουσανε τη μανα παντα στην πρωτη γραμμη, ενω οι παρασκηνιακοι κανανε την ιδια ζημια.

Οσο πιο γρηγορα καταλαβουμε οτι κανενα απο τα κομματα του κοινοβουλιου δεν κανει, τοσο πιο γρηγορα θα δουμε φως.

Υπηρχαν δεκαδες κομματα για να βαλουμε μεσα, αλλα εμεις προτιμησαμε τα χα.

Σουηδος ταριφας σημερα μου ειπε το εξης.

Εφοσων οι ελληνες αποφασισανε να βαλουν φασιστικο κομμα στην βουλη τους, δεν εχουν την στοιχειωδη παιδεια για να κατανοησουν την σοβαροτητα της καταστασης. Προφανως σας κυριευει το μισος και ο θυμος, και δεν μπορειτε να σκεφτειτε λογικα. Πιστευω οτι εκλεχτηκαν στην βουλη σας, γιατι πολυ πιστεψαν οτι θα δουνε πολιτικο αιμα.

Αυτα κατα λεξη, απο εναν σουηδο ταριφα.

Παρτε το χαμπαρι...η ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση, γιατι πρωτον δεν υπαρχει η παιδεια στον ελληνα στο να κατανοησει την δυναμη της ψηφου.
    Δευτερον, ακομα και σημερα, δειχνει την προτιμηση του σε αυτον που λεει τα ωραιοτερα ψεμματα.
    Τριτον, το οτι το μισο πρωην μπατσοκ ειναι στην αγκαλια του αλεξ, περνα απαρατηρητο.
    Τεταρτον. Κανεις δεν σκεφτεται οτι τοσα χρονια που καλοτρωμε, καναμε ζημια και ειρθε τελος εποχης. Ζουσαμε με δανεικα, λεγαμε ψεμματα για να υπαρχουμε και μας ανεχοντουσαν.

Εμεις ακομα μιλαμε για τα γελοια κομματα που μας εφεραν εδω που μας εφεραν. Και μην ακουσω οτι κκε αλεξ κτλ δεν εχουν καμμια ευθυνη, αυτο ειναι το μεγαλυτερο ψεμμα.

Εχουν και παραεχουν. Αυτοι ειναι που φουσκωσαν τα μυαλα του κοσμου οτι η δουλεια ειναι δουλια, και οτι ο εργοδοτης ειναι ο κομης δρακουλας.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

3. The Following 9 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (07-02-13), Kostas_1 (07-02-13), Leonidas_E39 (07-02-13), nikos1400 (07-02-13), Panos 316T (08-02-13), PANOS-E60 (07-02-13), S8N (07-02-13), Stathis (07-02-13), vagmag (07-02-13)

Περιοχή
    Βολος-Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω καταρχην δεν ειπα οτι δεν φταιει οσυριζα κκε καρατζαφερης κτλ εγω ειπα οτι κακως εστιαζουμε κομματικα για το προβλημα που δημιουργηθηκε γιατι παιζουμε το ιδιο παιχνιδι με τους πολιτικους δεν φταιω εγω εσυ, αλλα και εκτος αυτου εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι οτι και να ψηφισεις εκει μεσα ειναι το ιδιο γιατι για μενα παντα εχουν ολοι εκει μεσα τον ιδιο στοχο η επειδη βολευονται δεν ασχολουνται υπογραφουν οτι τους δωσουν οποτε πρεπει να καθαρισει ενα μεγαλο ποσοστο απο τους 300 εννοω γιατι αλλιως δεν θα γινει ποτε δουλεια οποτε η ψηφος δεν μπορει να εχει δυναμη δυστυχως
    ΚΩΣΤΑΣ

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η ψηφος μια χαρα δυναμη εχει. Εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε με την καμμια ομως.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

6. The Following 5 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

bimmerm (07-02-13), Kostas_1 (07-02-13), Leonidas_E39 (07-02-13), pilot (07-02-13), vagmag (07-02-13)

Περιοχή
    Βολος-Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες αλλα δεν το νομιζω εγω πιστευω πως αν δεν γινει ξεκαθαρισμα ειναι μονοδρομος
    ΚΩΣΤΑΣ

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η ψηφος μια χαρα δυναμη εχει. Εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε με την καμμια ομως.
    Οπως.......Μια προταση ας πουμε.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michalis 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπως.......Μια προταση ας πουμε.
    Ο Θωμάς εννοεί κάτι πολύ σωστό. Η δύναμη που έχουμε όλοι μας στα πλαίσια της δημοκρατίας είναι η ψήφος μας κάθε 4 χρόνια. Αν την είχαμε πάρει λίγο σοβαρότερα, δεν θα είχαμε την σημερινη κατάντια. Ψηφίσαμε ανθρώπους που μας ΒΟΛΕΥΑΝ, μεγάλη αλήθεια αυτό. Ειναι ανέντιμο να παριστάνουμε τους αφελείς, εκ των υστέρων ... ξέραμε ποιός ήταν ο Α και ο Β ... και αν δεν ξέραμε, οφείλαμε να ξέρουμε, αυτή είναι η δημοκρατία των πολιτών, αφορά ενημερωμένους πολίτες. Αλλιώς είναι υπήκοοι και όχι πολίτες.

Μου λένε πολλοί, εγώ ήμουνα έξω στο μερακάματο, δεν παρακολουθούσα πολιτικά, δεν καταλαβαίνω οικονομικά, δεν ξέρω το who is who ... Sorry φίλε, αλλά δεν είναι προαιρετικό, είναι απολύτως υποχρεωτικό να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου, σε όποιο κλάδο της οικονομίας ή της κοινωνίας και να βρίσκεσαι.

10. The Following 4 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Kostas_1 (07-02-13), pilot (08-02-13), Thomelef (08-02-13), vagmag (07-02-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Θωμάς εννοεί κάτι πολύ σωστό. Η δύναμη που έχουμε όλοι μας στα πλαίσια της δημοκρατίας είναι η ψήφος μας κάθε 4 χρόνια. Αν την είχαμε πάρει λίγο σοβαρότερα, δεν θα είχαμε την σημερινη κατάντια. Ψηφίσαμε ανθρώπους που μας ΒΟΛΕΥΑΝ, μεγάλη αλήθεια αυτό. Ειναι ανέντιμο να παριστάνουμε τους αφελείς, εκ των υστέρων ... ξέραμε ποιός ήταν ο Α και ο Β ... και αν δεν ξέραμε, οφείλαμε να ξέρουμε, αυτή είναι η δημοκρατία των πολιτών, αφορά ενημερωμένους πολίτες. Αλλιώς είναι υπήκοοι και όχι πολίτες.

Μου λένε πολλοί, εγώ ήμουνα έξω στο μερακάματο, δεν παρακολουθούσα πολιτικά, δεν καταλαβαίνω οικονομικά, δεν ξέρω το who is who ... Sorry φίλε, αλλά δεν είναι προαιρετικό, είναι απολύτως υποχρεωτικό να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου, σε όποιο κλάδο της οικονομίας ή της κοινωνίας και να βρίσκεσαι.
    Γνωστα ολα αυτα.Μια και μιλαμε για δυναμη ψηφου ξαναρωταω,οπως;.....Ο μικρος μου γιος κλεινει τα 18 και ζηταει την βοηθεια μου...τι να ψηφισει.
    Ακουω προτασεις.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γνωστα ολα αυτα.Μια και μιλαμε για δυναμη ψηφου ξαναρωταω,οπως;.....Ο μικρος μου γιος κλεινει τα 18 και ζηταει την βοηθεια μου...τι να ψηφισει.
    Ακουω προτασεις.
    εγώ θα του πρότεινα (το ίδιο λέω και στην κόρη μου) να κάνει υπομονή μέχρι να πλησιάσουν οι επόμενες εκλογές. Εχουμε πολύ καιρό ακόμα γιά να σκεφτούμε.

13. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Bitz (07-02-13)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακουω προτασεις.
    Oτιδηποτε θα μεινη σιγουρα εκτος βουλης ,δεν ειναι μπαλλα να πανηγυριζει πες του αν αυτος που θα ψηφισει μπει στο κοινοβουλιο γιατι πολυ απλα θα μπορει να θεωρει τον εαυτο του ελευθερο να εκφραστει κατα των λαμογιων-σωτηρων ..

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

15. The Following User Says Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Bitz (07-02-13)

Σελίδα 37 από 179 ΠρώτηΠρώτη ... 2735363738394787137 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP