It's about time...
It's about time...
Βασικα αλλοι κυβερνουσανε και τα μαμουσανε τη μανα παντα στην πρωτη γραμμη, ενω οι παρασκηνιακοι κανανε την ιδια ζημια.
Οσο πιο γρηγορα καταλαβουμε οτι κανενα απο τα κομματα του κοινοβουλιου δεν κανει, τοσο πιο γρηγορα θα δουμε φως.
Υπηρχαν δεκαδες κομματα για να βαλουμε μεσα, αλλα εμεις προτιμησαμε τα χα.
Σουηδος ταριφας σημερα μου ειπε το εξης.
Εφοσων οι ελληνες αποφασισανε να βαλουν φασιστικο κομμα στην βουλη τους, δεν εχουν την στοιχειωδη παιδεια για να κατανοησουν την σοβαροτητα της καταστασης. Προφανως σας κυριευει το μισος και ο θυμος, και δεν μπορειτε να σκεφτειτε λογικα. Πιστευω οτι εκλεχτηκαν στην βουλη σας, γιατι πολυ πιστεψαν οτι θα δουνε πολιτικο αιμα.
Αυτα κατα λεξη, απο εναν σουηδο ταριφα.
Παρτε το χαμπαρι...η ελλαδα ειναι τελειωμενη υποθεση, γιατι πρωτον δεν υπαρχει η παιδεια στον ελληνα στο να κατανοησει την δυναμη της ψηφου.
Δευτερον, ακομα και σημερα, δειχνει την προτιμηση του σε αυτον που λεει τα ωραιοτερα ψεμματα.
Τριτον, το οτι το μισο πρωην μπατσοκ ειναι στην αγκαλια του αλεξ, περνα απαρατηρητο.
Τεταρτον. Κανεις δεν σκεφτεται οτι τοσα χρονια που καλοτρωμε, καναμε ζημια και ειρθε τελος εποχης. Ζουσαμε με δανεικα, λεγαμε ψεμματα για να υπαρχουμε και μας ανεχοντουσαν.
Εμεις ακομα μιλαμε για τα γελοια κομματα που μας εφεραν εδω που μας εφεραν. Και μην ακουσω οτι κκε αλεξ κτλ δεν εχουν καμμια ευθυνη, αυτο ειναι το μεγαλυτερο ψεμμα.
Εχουν και παραεχουν. Αυτοι ειναι που φουσκωσαν τα μυαλα του κοσμου οτι η δουλεια ειναι δουλια, και οτι ο εργοδοτης ειναι ο κομης δρακουλας.
sympether with chiefτης
Εγω καταρχην δεν ειπα οτι δεν φταιει οσυριζα κκε καρατζαφερης κτλ εγω ειπα οτι κακως εστιαζουμε κομματικα για το προβλημα που δημιουργηθηκε γιατι παιζουμε το ιδιο παιχνιδι με τους πολιτικους δεν φταιω εγω εσυ, αλλα και εκτος αυτου εγω πιστευω πως το προβλημα ειναι οτι και να ψηφισεις εκει μεσα ειναι το ιδιο γιατι για μενα παντα εχουν ολοι εκει μεσα τον ιδιο στοχο η επειδη βολευονται δεν ασχολουνται υπογραφουν οτι τους δωσουν οποτε πρεπει να καθαρισει ενα μεγαλο ποσοστο απο τους 300 εννοω γιατι αλλιως δεν θα γινει ποτε δουλεια οποτε η ψηφος δεν μπορει να εχει δυναμη δυστυχως
ΚΩΣΤΑΣ
Η ψηφος μια χαρα δυναμη εχει. Εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε με την καμμια ομως.
sympether with chiefτης
ΚΩΣΤΑΣ
Ο Θωμάς εννοεί κάτι πολύ σωστό. Η δύναμη που έχουμε όλοι μας στα πλαίσια της δημοκρατίας είναι η ψήφος μας κάθε 4 χρόνια. Αν την είχαμε πάρει λίγο σοβαρότερα, δεν θα είχαμε την σημερινη κατάντια. Ψηφίσαμε ανθρώπους που μας ΒΟΛΕΥΑΝ, μεγάλη αλήθεια αυτό. Ειναι ανέντιμο να παριστάνουμε τους αφελείς, εκ των υστέρων ... ξέραμε ποιός ήταν ο Α και ο Β ... και αν δεν ξέραμε, οφείλαμε να ξέρουμε, αυτή είναι η δημοκρατία των πολιτών, αφορά ενημερωμένους πολίτες. Αλλιώς είναι υπήκοοι και όχι πολίτες.
Μου λένε πολλοί, εγώ ήμουνα έξω στο μερακάματο, δεν παρακολουθούσα πολιτικά, δεν καταλαβαίνω οικονομικά, δεν ξέρω το who is who ... Sorry φίλε, αλλά δεν είναι προαιρετικό, είναι απολύτως υποχρεωτικό να ξέρεις τι γίνεται γύρω σου, σε όποιο κλάδο της οικονομίας ή της κοινωνίας και να βρίσκεσαι.
Bitz (07-02-13)
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bitz (07-02-13)