Χαιρετώ.Ψάχνω την τιμή που είχε η 316 E36 του 1991 καινούρια.Αν ξέρει κάποιος με σιγουριά ας απαντήσει.
Χαιρετώ.Ψάχνω την τιμή που είχε η 316 E36 του 1991 καινούρια.Αν ξέρει κάποιος με σιγουριά ας απαντήσει.
Δεν είμαι σίγουρη αν αυτό καλύπτεται κάπου, οπότε σκέφτηκα να το βάλω.Πριν ξεκινήσω πείτε μου αν υπάρχει αλλού...
![]()
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
BILL007 (18-09-13)
BILL007 (18-09-13)
Mama mia!!!!!Τόσα πολλά?!??
Οπότε ο μπέμπης ο μικρός ο 316i καλά τα πάει... μέσα σε σχεδόν 300.000 χλμ, παρουσίασε προβλήματα με
1) διακόπτες των 2 πίσω θυρών
2) δείκτης βενζίνης (αναφέρθηκε κάπου νομίζω)
3) Αντλία βενζίνης
4) Κάρτερ λαδιόυ κινητήρα
5) Μπαταρία (λόγω μη χρήσης...)
6) Τσιμούχες και σωληνάκια από υδραυλικά, με αποτέλεσμα ολική απώλεια νερού
7) Αντλία νερού..νομίζω...
Αυτά!
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Σήμερα ήταν ο πατέρας μου στην αντιπροσωπεία στην Λάρισα με τον μπέμπη τον μικρό 316i για ένα τρίξιμο διαρκείας στο συμπλέκτη και ν'αλλάξει κι ένα σπασμένο προβολάκι ομίχλης.
Οπότε προσθέτω στα παραπάνω
8) χρειάζεται καινούριο συμπλέκτη (για πρώτη φορά)
Καιρός ήταν μετά από 295.000 χλμ που έχει κάνει το αμάξι
Καλό μήνα!
BILL007 (01-11-13), Panos 316T (01-11-13), Ptboul (01-11-13)
Toν τελευταιο καιρο εχει αρχισει και ακουγεται η καδενα μου απο τις 2 μεχρι τις 3 χιλιαδες στροφες.Θα αλλαξω ολο το σετ (μαζι με τις γλιστρες δηλαδη), γιατι το εχω δουλεψει καμποσα χιλιομετρα ετσι και καλο θα ειναι να αλλαχτουν ολα μια και καλη..Εχει καποιος να μου δωσει ενα λινκ ή αν ξερει τις τιμες που εχουν τα πραγματα;Τεντωτηρας-καδενα-γλιστρες.Νομιζω δεν θελει κατι αλλο.;.;.;Περιμενω τα φωτα σας.
(Μ42 Ε36)
Καδένα?? Τι θόρυβο σου κάνει?
Έχει σχέση ο τεντωτήρας και τα λουριά που είχα αλλάξει εγώ με τον τεντωτήρα της καδένας ή κάτι μπερδεύω? Μάλιστα από όταν τα άλλαξα στις χαμηλές στροφές ακούγεται ο κλασικός ήχος των λουριών και μου τη δίνει απίστευτα! Ειδικά αν έχει παγωνιά... Διορθώνεται?
BMW 320ci AC Schnitzer