Σελίδα 35 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536374585 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 341 έως 350 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    1

Προεπιλογή

Παδιά πόσοι είμαστε τελικά πού ενδιαφερόμασε? μήπωs να το παραγκείλουμε απο έξω τελικά

Rides
    1

Προεπιλογή

Σήμερα με το "Πρώτο Θέμα" είχε ένα φυλλάδιο της εταιρείας "In Car" αν θυμάμαι καλά,το οποίο διαφήμιζε και ένα παρόμοιο σύστημα με τιμή 699 ευρώ.

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    πραγματι εχει γινει σιριαλ αυτη η ιστορια και δυστυχως ο πωλητης με τα 450ε μαλλον μας κοροιδευει μες τα μουτρα μας!!''λεει'' οτι εχει φερει 11 κομμτια τα οποια εχουν τοποθετηθει ηδη σε αυτοκινητα και ειναι τζαμι και δουλευουν ρολοι!!ΑΛΛΑ δυστυχως δεν εχει κανενα να μας δειξει απο τα 11 κομματια(κοιτα να δεις συμπτωση ρε φιλε) και ολος τυχαιος κανενα μα κανενα κομματι δεν το εχει βαλει συμφορουμητης μας!!!!ενας που το εχει παραγγειλει ακομα το περιμενει σε σειρα προτεραιοτητας!!!! και εννω εμεις 15 ατομα του εχουμε ζαλισει τοοοοον....ερωτα και ξερει οτι να μας το δειξει και ειναι καλο θα παραγγειλουμε 20 κομματια μαζεμενα δεν σκεφτηκε εεεεστω πριν βαλει το 11ο κομματι να πει μαγκες ας ερθει ενας απο δω να το δει!!!!!!!!ααχχ μωρε ποσο ξεχασιαρης ειναι και ολιγαρκης μιας και δεν θελει να βαλει κανενα φραγκο παραπανω στην τσεπη του!!!!!αα ναι και περιμενει την εκδοση με ΜPEG 15 και ful high definition αναλυση με δορυφορικο δεκτη που παιζει ΝΟVA εν κινηση και εχει ολο το πακετο με τα τσοντοκαναλα ενσωματωμενα !!!!!!!!! ποιος κοροιδευει ποιον τελικα......!!!!!!!!!!

Εμενα μου ειπε Παρασκευη που μας ερχεται θα το εχω μετα απο Παρασκευη την ψαχνω μονος δεν γινεται αλλο και η Λαμψη τελειωσε και ο Φωσκολος συνταξιοδοτηθηκε

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ υπομονή ρε παιδί μου ............
    Λίγο ακόμη Βασίλη και θα τα πούμε. Κάτι καλό γίνεται προς όφελος όλων. Περιμένουμε κάποια απάντηση από Κίνα. Δεν μπορώνα πω παραπάνω τίοποτα. Εγώ κάνω υπομονή από πέρισυ τον Φλεβάρη. Λϊγο ακόμα και μετά αποφασίζουμε όλοι μαζί...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

Rides
    1

Προεπιλογή

ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ετσι οπως σου τα ειπε φιλε μου επιτελους να μαθουμε και μεις τι σ....τα ειναι αυτο το μηχανημα!!! μιας και εκανες εσυ πρωτος την θυσια...!!! μακαρι να βγω ψευτης αλλα μαλλον πολλες παρασκευες θα περασουν μεχρι να το φερει!!!!

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bomber21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα με το "Πρώτο Θέμα" είχε ένα φυλλάδιο της εταιρείας "In Car" αν θυμάμαι καλά,το οποίο διαφήμιζε και ένα παρόμοιο σύστημα με τιμή 699 ευρώ.
    Δεν ξέρεις να μας πεις ποιό είναι;

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΜΑΚΑΡΙ να ειναι ετσι οπως σου τα ειπε φιλε μου επιτελους να μαθουμε και μεις τι σ....τα ειναι αυτο το μηχανημα!!! μιας και εκανες εσυ πρωτος την θυσια...!!! μακαρι να βγω ψευτης αλλα μαλλον πολλες παρασκευες θα περασουν μεχρι να το φερει!!!!
    Κοιτα το παρηγγειλα 26 Μαρτιου Του Πο...τη δεν θα ερθει ....αν παλι οχι αυτος απλα εκανε την καλυτερη διαφημιση για το μαγαζι του

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sierra Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρεις να μας πεις ποιό είναι;
    το ειδα εγω το φυλλαδιο. εχει ενα αγνωστου προελευσεως μηχανημα για αυτοκινητα VW στα 699 ευρω και απο πανω εχει μια μικρη λεζαντα η οποια γραφει οτι διατιθεται και για bmw, opel , mazda, kai skoda. πολυ ασαφες και χωρις φωτογραφια

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θα είναι αυτό που έχει ο Αποστόλης μάλον.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ωπ ωπ πήγαμε στα 475¤ :

https://www.e-autoshop.gr/product_in...8af660b2516b9b

11. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

m-power_01 (21-04-10)

Σελίδα 35 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 2533343536374585 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές