Σελίδα 35 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 25333435363745 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 341 έως 350 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/ παρτο κανε ανταλλαγη το καπο και τις ζαντες και εισαι ετοιμος
    αντε γεια...

2. The Following 3 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

bill_m3 (11-11-13), Vassilis ///M (11-11-13), zaharias (11-11-13)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα,
    Αν υπαρχει καποια τιμη για το cs...μπορουμε να το συζητησουμε.
    Για του Στελιου επισης.Αν και εχει διαβασει το θεμα μου οποτε γνωριζει οτι ψαχνω και μπορει να με ενοχλησει.Δε ξερω τους ιδιοκτητες ουτε τα αυτοκινητα τους αλλα απο χρωμα οπως το γνωριζεις το silvergray θα το εβαζα σε προταιρεοτητα.
    To cs πλεον οχι προσφατα εκανα κουβεντα μαζι του και δεν τον ενδιαφερει

να το πουλησει το κραταει με το χαμογελο στα χειλη . . .

Ριξε μια απλη ματια του Στελιου αξιζει ειναι καθαρο αυτοκιντο με

ωραιο χρωμα και απιστευτο κανελι σαλονι !!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christos 330 : 11-11-13 στις 11:28

4. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

zaharias (11-11-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    + 1000000 ..... δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
    αιμιλιε απο την στιγμη που οπως ισχυριζεσε εχεις καλη σχεση μετα αυτοκινητα... δεν εχεις παρα να ελεγξεισ το αμαξι ...σε μηχανικο φανοποιο να ελεγξεις το ιστορικο απο bmw και αν λαβεις υποψη καποια θρεντ για το τι πρεπει να προσεξεις ...τοτε θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη και δεν χρειαζεσε τιποτα αλλο!! ολα τα αλλα ειναι μπουρδες ... φιλικα παντα ....
    Καλημερα Νικο,
    Το αν εχω καλη σχεση με τα αυτοκινητα το διαπιστωσες μαλλον απ τη συντομη γωριμια μας αφου την επομενη μου εστειλες p.m....για συμβουλες.Για Μ3 εμπειρια δεν εχω και εμπλουτιζω τις γνωσεις και απο δω με τις χρησιμες συμβουλες,εμπειριες των μελων,που ειναι πολυτιμες.
    Για να φτασεις σε μηχανικο,φανοποιο, ξανα επαναλαμβανω πρεπει να υπαρχει επικοινωνια και χημεια μεταξυ πωλητη αγοραστη.Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο απο κανεναν.Αν και πολλες φορες διαθετω αρκετο χρονο για να υπερασπιζω τις τοποθετησεις μου ωστε να μη γινοντε μπουρδες.Το κινητο μου δε το εχει αυτος που με ενδιαφερει αλλα δε φταιω οταν το καλω συνεχεια...δεν το σηκωνει...και διαλεγει την οδο του πληκτρολογιου.

6. The Following User Says Thank You to aimiliosbmw For This Useful Post:

Vasilis M3 (11-11-13)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3360231/ παρτο κανε ανταλλαγη το καπο και τις ζαντες και εισαι ετοιμος
    Αυτο ειναι μελους..

Νομιζα οτι ειχε πουληθει, διοτι η αγγελια ειχε να ανανεωθει πολυ καιρο..
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Παγκρατι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα Νικο,
    Το αν εχω καλη σχεση με τα αυτοκινητα το διαπιστωσες μαλλον απ τη συντομη γωριμια μας αφου την επομενη μου εστειλες p.m....για συμβουλες.Για Μ3 εμπειρια δεν εχω και εμπλουτιζω τις γνωσεις και απο δω με τις χρησιμες συμβουλες,εμπειριες των μελων,που ειναι πολυτιμες.
    Για να φτασεις σε μηχανικο,φανοποιο, ξανα επαναλαμβανω πρεπει να υπαρχει επικοινωνια και χημεια μεταξυ πωλητη αγοραστη.Δεν υπαρχει χρονος για χασιμο απο κανεναν.Αν και πολλες φορες διαθετω αρκετο χρονο για να υπερασπιζω τις τοποθετησεις μου ωστε να μη γινοντε μπουρδες.Το κινητο μου δε το εχει αυτος που με ενδιαφερει αλλα δε φταιω οταν το καλω συνεχεια...δεν το σηκωνει...και διαλεγει την οδο του πληκτρολογιου.
    Καλημερα αιμίλιε ... χαιρομαι που συμφωνουμε... δεν το ειπα ειρωνικα .. χαχαα το εννουσα οτι εχεις καλες σχεσεις με τα αυτοκινητα..απο μονος σου το επιβεβαιαωσες με αυτο που ανεφερεσ για συμβουλες χαχαα !! ηρεμησε ..ολοι να σε βοηθησουμε θελουμε ... απλα αυτο που ειπε o Christos νωριτερα ειναι το πιο σωστο ... μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο εικονες και μονο ... οποτε θες μπορεις να με καλεσεις... για οτιδηποτε.. το γεγονος οτι με πηρες καποια μερα που ειχα πολυ δουλεια δεν σημαινει πως δεν ειμαι διαθεσιμος... αν θεσ πραγματικα θα με βρεις... :-)

Περιοχή
    Mαρκόπουλο Αττικής
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όντως είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο το έχω δει και απο κοντά μάλιστα!!!

Αν δεν σε πειράζει το παλιό γκρί χρώμα που χρησιμοποιούσε η bmw πριν βάλει στο facelift το silver gray,και το καπό που το αλλάζεις εύκολα είναι καλή ευκαιρία να το δεις απο κοντά

Όπως επισης και του Στέλιου είναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Α-Ρ-Α!!!!!!Ειδικά του Στελιου αξίζει!!!! (Αν και το κράταγε για εμένα χαλάλι.. )
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο teo21 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ότι ο ήχος του S54 δε συγκρίνεται με τίποτα!

10. The Following User Says Thank You to Vasilis M3 For This Useful Post:

zaharias (11-11-13)

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos-M3 CS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα αιμίλιε ... χαιρομαι που συμφωνουμε... δεν το ειπα ειρωνικα .. χαχαα το εννουσα οτι εχεις καλες σχεσεις με τα αυτοκινητα..απο μονος σου το επιβεβαιαωσες με αυτο που ανεφερεσ για συμβουλες χαχαα !! ηρεμησε ..ολοι να σε βοηθησουμε θελουμε ... απλα αυτο που ειπε o Christos νωριτερα ειναι το πιο σωστο ... μην βιαζεσαι να βγαζεις συμπερασματα απο εικονες και μονο ... οποτε θες μπορεις να με καλεσεις... για οτιδηποτε.. το γεγονος οτι με πηρες καποια μερα που ειχα πολυ δουλεια δεν σημαινει πως δεν ειμαι διαθεσιμος... αν θεσ πραγματικα θα με βρεις... :-)
    Νικο στο ειχα πει και εξαρχης...μονο φιλους εχω κανει στη ζωη μου.
    Εγω τι προσπαθεια μου την εκανα...περιμενω ανταποδοση επικοινωνιας απο σενα για θεματα που ειναι κοινα και μη.Οι απαιτησεις μου ειναι γνωστες και η φιλια μου παντοτινη.

Περιοχή
    Pella
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλημερα. τωρα ειδα το θεμα. Λοιπον Αιμιλιε το δικο μου σκεφτομαι απ την μια να το δωσω αλλα αν δεν εχω και προβλημα να το κρατησω αν χρειαστει. οποτε δεν το σκοτωνω το λεω εξ αρχης.

το αυτοκινητο το εχω σαν καινουργιο απο θεμα συντηρησης σχεδον ολα τα αναλωσιμα τα εχω καινουργια πανω.

περυσι αλλαξα και ολη την μοναδα βανος με καινουργια. οπως και πολλαπλασιαστες-αντλια βενζινης-λαδια διαφορικου- ρυθμιση βαλβιδων- ποτενσιομετρα- μαφ καινουργιο και αλλα..

το αυτοκινητο ειναι individual με ολο τον εξοπλισμό πανω του εκτος ηλιοροφης.

ειναι 3/2003 κατασκευη και ειναι απ τα πρωτα facelift μοντελα.

SMG, χρωμα carbon swatz metallic, με cinnamon εσωτερικό.

CSL Look ( μπροστινο προφυλακτηρα, diffuser )
    Γνησιες CSL ζάντες με λαστιχα περιπου 1,5 χρονων.
    Φρένα 8πιστονα μπροστα

Αυτα εν συντομια, απο εκει και μετα αν θελεις μιλαμε για τα υπολοιπα αλλα οπως καταλαβαινεις εχω πεταξει λεφτα και στην συντηρηση και σε εχτρα, οποτε αν το δωσω θελω σοβαρο αγοραστη.

το λεω αυτο γιατι δοκιμασα με αγγελια στο καρ και τι ακουσα δεν λεγεται.

ενω δεν εγραφα ανταλλαγη με επαιρνε αλλος τηλεφωνο και μου ζητουσε ανταλλαγη με καγιεν, και αλλα διαφορα..

οτι θελεις με ρωτας.

13. The Following 9 Users Say Thank You to steliosm46 For This Useful Post:

aristent (11-11-13), Bazil Van Sinner (11-11-13), chief (11-11-13), doctore (11-11-13), gant (11-11-13), Konstantinos E60 (13-11-13), Leonidas_E39 (11-11-13), saulm3 (12-11-13), Vasilis M3 (11-11-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Nαι...τον αχώνευτο...
    συγνωμη που σας διακοπτω κυριοι αλλα να ξεκαθαρίσουμε ένα θεμα που έχετε ανοιξη και λετε ένα σωρο ανακρηβιες.1 το μ3 ηταν δικο μου και τα λεφτα τα εβαλα εγω στην τσεπη και όχι ο σιοκολης.2 το αμαξι το αγορασα εγω με 18400χλμ και πιστεψτε με δεν γυρισα χλμ ουτε εγω ουτε ο σιοκολης.3 εάν δεν σας έκανε στην τιμη δεν υπαρχη λογος να κακοχαρακτηριζετε ενα αμαξι και ένα μαγαζι εγω τοσο το εκρινα ότι αξίζει και τόσο το πουλησα.4 εσείς οι 3 που κάνετε τους πονηρούς περάσατε και το είδατε και σας φυγανε τα α........α αλλά το τσαι δεν πίνετε με τα ματια κυριοι.5 άλλο το δεν με φτανουν τα χρημματα να το αποκτήσω και άλλο οι ένα σωρο αερολογίες και υ βρεις που ειπώθηκαν εδώ μέσα.Αυτα ειχα να σας πω,μπορειτε να συνεχισετε το θαψιμο και τις ξερολιες σας.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ευχαριστω.

15. The Following User Says Thank You to brahamos For This Useful Post:

RallyArt (12-11-13)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε μου σου δίνω τα συγχαρητήρια μου
    για το αυτοκίνητο σου το είχα δει μόνο
    απο την αγγελία και πραγματικά τα έχασα !!!
    Τώρα όσον αφορά για τον έμπορο κτλ που
    αναφέρεις στο δικό σου ήταν τίμιος ίσως
    στα υπόλοιπα αυτοκίνητα να έβλαψε κάποιον ...
    Δεν τον γνωρίζω και δεν μπορω να ξερω τι
    γίνεται με αυτόν τον άνθρωπο !!!!
    Δεν ειναι λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας
    απο εδω μεσα σωστά φίλε μου ;;;

Πες μας 2 λόγια που το βρηκες αυτο το
    αυτοκίνητο με τόσα λίγα χιλιόμετρα ;;;

Σελίδα 35 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 25333435363745 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας