μια ερώτηση παίδες..Ο νόμος για τα τεκμήρια άλλαξε στο εδάφιο που αφορά το ποσό..το εδάφιο όμως που έλεγε πως υπάρχει μείωση 30% αν το αυτοκίνητο είναι 5 ετών και άνω ΑΛΛΑΞΕ??? Γιατί αν ΔΕΝ άλλαξε αλλάζει αρκετά το πράγμα..
ναι
οχι
μια ερώτηση παίδες..Ο νόμος για τα τεκμήρια άλλαξε στο εδάφιο που αφορά το ποσό..το εδάφιο όμως που έλεγε πως υπάρχει μείωση 30% αν το αυτοκίνητο είναι 5 ετών και άνω ΑΛΛΑΞΕ??? Γιατί αν ΔΕΝ άλλαξε αλλάζει αρκετά το πράγμα..
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
sympether with chiefτης
να κατατεθούν οι πινακίδες του.
για μένα χαζομάρα θα κάνεις αν καταθέσεις...δεν σε πιάνει τπτ απο αυτά που λένε, εκτός
απο το πιο ανεβασμένο τεκμήριο σε σχέση με φέτος, που δεν είναι πρόβλημα...
sympether with chiefτης
δεν μασάω ρε γιώργη...απλά θα κυκλοφορώ με το σεατάκι για ένα διάστημα...
χέστηκα κιόλα να σου πώ στην τελική!!!
αυτό που με τσατίζει, είναι πως ενώ είμαι νομιμότατος, πάνε να με βγάλουν
παράνομο έτσι στα καλά καθούμενα, και μπαίνω στο τριπάκι του τι να κάνω, για
να απαλλαγώ απο τους υπολογιστές της κωλοεφορίας.
κάνεις έναν αγώνα δλδ κάποια χρόνια με το ανάλογο κόστος για να είσαι σε όλα
σου εντάξει, και μια ωραία μέρα έρχονται και σου λένε, ξέρεις μεγάλε σε λίγους
μήνες θα είσαι παράνομος εσύ, και άλλα πόσα εκ. έλληνες επειδή έτσι γουστάρουμε.
ΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΡΕ...
sympether with chiefτης
ρε παιδια να κανω μια ερωτηξη?το αμαξι το πηρα το 2006 ωραια?τοτε δεν μας επιαναν τα τεκμηρια και ολα καλα.μετα παο 5 χρονια λοιπον ερχεται και σου λεει ο αλλος φιλε τεκμηριο και φορος κλπ κλπ.εγω ειμαι ανεργος και πες εδω και 2 χρονια η πες οτι παιρνεις 400ε το μηνα.πως γινεται να σε φορολογησει σε κατι που δεν εχεις?δλδ εισοδημα?
Thomelef (28-06-11)
Ερώτηση:Έλληνας μόνιμος κάτοικος Γερμανίας μπορεί να έχει αυτοκίνητο στην Ελλάδα(με Ελληνικές πινακίδες) και τι φορολογικές συνέπειες θα έχει;;;(Αποκτά εισόδημα στο εξωτερικό).Αν είναι αφορολόγητος εδώ,μπορούμε να παλέψουμε τα τεκμήρια με μεταβίβαση του οχήματος σε κάποιο δικό μας άτομο!!!
Αφου εχει ελληνικες πινακιδες, υποκειται στους ελληνικους φορους. Αν δεν εχει εισοδημα, φορολογειται με βαση το τεκμαρτο.
Αν το δεχεται ο αλλος να φορτωθει φορολογικα ενα οχημα που δεν ειναι δικο του, και ο πραγματικος κατοχος να μην του ανηκει πια το αυτοκινητο, τοτε ναι για μεταβιβαση
beliris (28-06-11)