Οπως και να 'χει, τo στοχο μας τον πετυχαιναμε!!!!....μας κοιτουσαν οι γκομενες!!!![]()
![]()
Δες εδω τον Αλεξη απο την Πατρα, οταν ηταν μικρος στην Αυστραλια, τι ειχε σκαρφιστει για να εχει ηχο V10!!!
εδωσε και ιδεα για παραγωγη:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 06-05-12 στις 09:08
aristent (06-05-12)
με τραπουλόχαρτο (πλαστική τράπουλα) στο κάτωθι εμφανιζόμενο:
μέχρι και κοντέρ του είχα βάλει, θυμάμαι με τελική 80 km/h αλλά μέχρι 45-50 έιχα καταφέρει να φτάσω. Του είχα βάλει και φλάς πίσω...
Εχω και "παράσημα" στα γόνατα απο εκείνες τις -ωραίες- εποχές.
Το θυμάμαι εκείνο το ποδηλατάκι με νοσταλγία, ο μοχλός ταχυτήτων, η σέλα και η τιμονάρα αλλά chopper μου είχαν πάρει τα μυαλά.
Με "κοντρα" πισω αντι για φρενο ειχε κανεις??
Πολυ το παντιλικι![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
fast-enough (22-05-12), Kostas_1 (06-05-12), Leonidas_E39 (17-05-13), Samaro (06-05-12), sheriff (02-08-15), VanVIC (06-05-12)
Στην εποχή μου, ποδήλατο είχαν οι προνομιούχοι !
Ευτυχώς ενας μπάρμπας μου, μου χάρισε ένα σχεδόν καινούργιο , που δεν χρειαζόταν !
Το χρησιμοποιούσα στο "εξοχικό" στη Σαλαμίνα, για βόλτες αλλά και θελήματα !
Βαρύ, δυσκέλετο αλλά αγαπημένο !
Εχει πέσει πολλές φορές στη θάλλασα μαζί μου απο τον μώλο, δίνοντας μιά μεγαλοπρέπεια στις βουτιές και προσφέροντας γέλιο και διασκέδαση στην ανέμελη παρέα της εποχής ! !
Ωραία χρόνια !!
Στη φωτογραφία (απο φωτογραφία που τραβήχτηκε πέρσι) διακρίνονται τα "αυτοκινητιστικά " αυτοκόλητα μιάς και το αυτοκίνητο (που δεν υπήρχε τότε στην οικογένεια) ηταν πάντα η μεγάλη μου αγάπη.
Φρένα, φτερά κλπ ήταν περιτά !
![]()
Δεκαετία '60, υπήρχαν μαγαζιά που νοίκιαζαν ποδήλατα με την ώρα. τα "8αρια", 8 δρχ η ώρα, ηταν τα καινούργια, αντίστοιχα πέφταμε στα 6αρια, 4αρια, 2αρια. Τα τελευταία είχαν μόνο κόντρα, στραβές ρόδες, αθλιες σόλες.
Σε έπερνε η κατηφόρα και όπως αμέριμνος έκανε πισοπεταλιά να ξεμουδιάσουν τα πόδια, σε κλάσματα δευτερολέπτου, βρισκόσουν οριζοντιομένος στο χώμα, γδαρμένος, ματωμένος, γιατί και η άσφαλτος ήταν πολυτέλεια στους δρόμους.
Το να έχει ποδήλατο κάποιος τότε, χωρίς υπερβολή, ήταν σαν να έχει σήμερα 1000αρα μηχανή.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
aristent (06-05-12), nikos valvetronic (07-05-12), Ptboul (08-05-12), Samaro (06-05-12), VanVIC (06-05-12)
Θέλω εναν τέτοιο σκύλο για το ποδήλατο !!!!
https://www.youtube.com/watch?v=6HB-DKO1Xmk
aristent (10-05-12), Kostas_1 (10-05-12), Leonidas_E39 (17-05-13)