Σελίδα 34 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 243233343536 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 440

Θέμα: Τρομολαγνειας συνεχεια...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων

Οπότε ΓΙΑΤΙ και ΠΟΙΟΝ να φοβηθώ;
    Την κατάντια μας να φοβηθείς.
    Γνωστή μου κοπελιά, προσλήφθηκε πριν μιά βδομάδα σε μεγάλη εταιρεία ως γραφίστρια, με τα νέα από τώρα εφαρμοσμένα μισθολόγια, 550ε.
    Οπως είπε κάποιος, πολύ σωστά, η γεννιά των 700ε θα αισθάνεται πλέον προνομιούχος.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 07-06-10 στις 19:05
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

550 ευρώ το μήνα...

Γι' αυτό έχουμε καταντήσει χώρα συνταξιούχων.

Άντε να ζήσει μ' αυτά, να παντρευτεί, να κάνει κανενα παιδί, να το μεγαλώσει...

Να το θυμηθείτε, σε λίγο θα συζητούμε σοβαρά για την εθνική μας κυριαρχία. Πιο πολλούς Έλληνες θα συναντάς στο Λονδίνο παρά στη Θράκη και την Ήπειρο.

Α ρε Ψαροκώσταινα, που κατήντησες.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιο πολλούς Έλληνες θα συναντάς στο Λονδίνο ......

https://www.youtube.com/watch?v=il5T...layer_embedded

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την κατάντια μας να φοβηθείς.
    Γνωστή μου κοπελιά, προσλήφθηκε πριν μιά βδομάδα σε μεγάλη εταιρεία ως γραφίστρια, με τα νέα από τώρα εφαρμοσμένα μισθολόγια, 550ε.
    Οπως είπε κάποιος, πολύ σωστά, η γεννιά των 700ε θα αισθάνεται πλέον προνομιούχος.
    Φίλε μου gant, ξέρω τι γίνεται.

Εμένα φίλος μου που όρκισε το έτος του με μεταπτυχιακό ΚΑΙ προυπηρεσία (ΜΑΥΡΗ εννοείται) είναι εδώ και 1.5 χρόνο άνεργος (όχι γενικά, στον τομέα του)

Παρόλα αυτά είναι κάτι μέσα μου (η άγνοια θες; ) που με κάνει και δεν φοβάμαι, έχω μια αισιοδοξία, ακατανόητη, αδικαιολόγητη, θρασύτατη, ανέμελη ίσως, αλλά παρόλα αυτά αισιοδοξία.

Είτε εδώ, είτε οπουδήποτε πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι όλα θα πάνε καλά (όχι με τον Αμερικάνικο τρόπο, ούτε με τον μέχρι πρότινος νεοελληνικό).

5. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

alexm (07-06-10), Thomelef (08-06-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν αναβηκα με τη γυναικα μου Ακροπολη της εκμηστηρευτηκα οτι τρεις νταλ(γ)καδες εχω στη ζωη :ενα γρηγορο bmw, πρωταθληματα ο ΠΑΟΚ(περισι και φετος στο handball χε!!χε!!) κι ενα σπιτι(ειναι αδυνατο, ε; ) κατω απο την ακροπολη

θελω να γινω γειτονας του ''Ακη '' στην Διονυσιου Αρειοπαγιτη.
    Καποιος μεσιτης;;
    Ξεκινας με μια off-shore ....αν και τώρα δε συμφέρει... να γλυτώσει τους φόρους προσπάθησε κι ο Άκης, αλλά πήγε καρφωτή....
    Πόσοι ακόμα (που μάλλον δεν θα τους μάθουμε) φοβούνται μήπως ακούσουν το όνομά τους...

Rides
    2

Προεπιλογή

07 Ιουν. 2010, 22:17

Πακέτο-μαμούθ ενάντια στις ανησυχίες
    Συμφωνία στο Eurogroup για το ευρωπαϊκό σχέδιο διάσωσης

Λουξεμβούργο
    Την τελική μορφή του σχεδίου για το «δίχτυ ασφαλείας» 750 δισ. ευρώ ενέκριναν τη Δευτέρα οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ, που στοχεύει στον κατευνασμό των φόβων για την Ευρωζώνη.

Ο μηχανισμός στήριξης, διαθέτει 500 δισ. ευρώ από την ΕΕ και 250 δισ. ευρώ από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σε ό,τι αφορά την συνδρομή της ΕΕ υπάρχουν δύο σκέλη: Το ένα αφορά στα 60 δισ. ευρώ που μπορεί να διαθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τους κοινοτικούς πόρους και το δεύτερο σκέλος αφορά στα 440 δισ. ευρώ, μέσω εγγυημένων δανείων από όλα τα κράτη-μέλη του ευρώ.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα 440 δισ. ευρώ, το Eurogroup συμφώνησε στη δημιουργία ενός οργανισμού, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της διαχείρισης των δανείων από τις χώρες της Ευρωζώνης.

Ο οργανισμός αυτός, ο οποίος θα έχει έδρα το Λουξεμβούργο και θα έχει το δικό του Διοικητικό Συμβούλιο, θα δανείζεται από τις αγορές, με την εγγύηση των χωρών του ευρώ και έτσι θα μπορεί να δανείσει απευθείας σε μία χώρα της Ευρωζώνης που ενδεχομένως αντιμετωπίζει πρόβλημα δανεισμού.

Ο Οργανισμός αυτός, σύμφωνα με τον επίτροπο Όλι Ρεν, θα είναι επιχειρησιακός σε ένα μήνα και θα λειτουργήσει τα επόμενα τρία χρόνια.

Ωστόσο, ο κ. Ρεν υπογράμμισε ότι αν κάποια χώρα της Ευρωζώνης αναγκαστεί να προσφύγει στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, θα πρέπει να συμφωνήσει σε ένα κοινό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, το οποίο θα διαπραγματευθεί με την Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Σύμφωνα με τον επίτροπο, το πρόγραμμα αυτό θα θέτει αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Ελλάδας, ενώ την απόφαση για την εκταμίευση των δανείων θα λαμβάνει το Eurogroup, στη βάση της αξιολόγησης της Επιτροπής και της ΕΚΤ.

Οι αξιωματούχοι της ΕΕ ελπίζουν ότι η υλοποίηση του μηχανισμού θα κατευνάσει την ανησυχία για την ικανότητα των ευρωπαϊκών κρατών να αποπληρώνουν τα χρέη τους. Την προηγούμενη εβδομάδα και η Ουγγαρία προστέθηκε στις «εν κινδύνω» ευρωπαϊκές χώρες.

«Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με την Ουγγαρία. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί στην Ουγγαρία μιλούν πολύ» ανέφερε, πάντως, σχετικά ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Υποχώρηση του ευρώ

Οι φόβοι για τα δημοσιονομικά προβλήματα της Ευρωζώνης έχουν οδηγήσει την ισοτιμία του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος σε χαμηλό τεσσάρων ετών. «Δεν ανησυχώ για την ισοτιμία του ευρώ, αλλά για το ρυθμό υποχώρησής της» σημείωσε ο κ. Γιούνκερ, συμφωνώντας με τις εκτιμήσεις του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων Όλι Ρεν.

Εξίσου καθησυχαστικός εμφανίστηκε και ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών Ντιντιέρ Ρέιντερς. λέγοντας πως «ένα ευρώ που μας επιτρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και βοηθά στις εξαγωγές δεν είναι πρόβλημα».

Πίεση σε Ισπανία, Πορτογαλία

Εξάλλου, το Eurogroup τη Δευτέρα εξέτασε την αποδοτικότητα των μέτρων που ανακοίνωσαν πρόσφατα η Ισπανία και η Πορτογαλία.

Τόσο ο πρόεδρος του Eurogroup, όσο και ο Επίτροπος Οικονομίας εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τα «θαρραλέα» μέτρα που έλαβαν οι δύο χώρες, ωστόσο υπογράμμισαν την ανάγκη να γίνουν περισσότερες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, αλλά και της δημοσιονομικής κατάστασης των δύο χωρών.

Επιπλέον, οι δύο Ευρωπαίοι ιθύνοντες, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να ληφθούν πρόσθετα μέτρα για το 2011 και το 2012, σε περίπτωση που διαπιστωθούν αποκλίσεις από τους δημοσιονομικούς στόχους.

Πιέσεις και από το ΔΝΤ

Παράλληλα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο συστήνει στις χώρες της Ευρωζώνης να ολοκληρώσουν τη νομισματική ένωση και αναθεωρήσουν τις Συνθήκες σχετικά με τους κανονισμούς για τη δημοσιονομική πολιτική.

«Η σημερινή κρίση στη ζώνη του ευρώ προκύπτει από μη βιώσιμες δημοσιονομικές πολιτικές σε ορισμένες χώρες, καθυστερήσεις στην αποκατάσταση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, ανεπαρκή πρόοδο στην επιβολή της αναγκαίας πειθαρχίας και ευελιξίας που είναι αναγκαίες για μια λειτουργία χωρίς δυσκολίες της νομισματικής ένωσης, και μια ανεπαρκή διακυβέρνηση της ζώνης» αναφέρει το Ταμείο σε ένα έγγραφο που υποβλήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο στους υπουργούς οικονομικών της ζώνης του ευρώ.

Πράσινο φως στην Εσθονία

Οι υπουργοί της Ευρωζώνης παραμένουν θετική στην ένταξη της Εσθονίας στη ζώνη του κοινού νομίσματος (η οποία έχει δρομολογηθεί για το 2011).

«Εάν κάποιος πληροί τα κριτήρια μπορεί να ενταχθεί» ανέφερε ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών, επαναλαμβάνοντας τη θέση και άλλων ομολόγων του σχετικά με τις προοπτικές της χώρας της Βαλτικής.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου gant, ξέρω τι γίνεται.

Εμένα φίλος μου που όρκισε το έτος του με μεταπτυχιακό ΚΑΙ προυπηρεσία (ΜΑΥΡΗ εννοείται) είναι εδώ και 1.5 χρόνο άνεργος (όχι γενικά, στον τομέα του)

Παρόλα αυτά είναι κάτι μέσα μου (η άγνοια θες; ) που με κάνει και δεν φοβάμαι, έχω μια αισιοδοξία, ακατανόητη, αδικαιολόγητη, θρασύτατη, ανέμελη ίσως, αλλά παρόλα αυτά αισιοδοξία.

Είτε εδώ, είτε οπουδήποτε πιστεύω (ή θέλω να πιστεύω) ότι όλα θα πάνε καλά (όχι με τον Αμερικάνικο τρόπο, ούτε με τον μέχρι πρότινος νεοελληνικό).
    έτσι!!!
    αισιοδοξία - κοιτάμε τη δουλειά μας και πάμε μπροστά.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ Η ΚΛΑΨΑ ΤΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το οποιοδηποτε κρατος της Ευρωζωνης δεν μπορει να κοψει χρηματα (δραχμες στην δικη μας περιπτωση) οποτε του κανει κεφι!!!!!!.
    Φυσικά και δεν μπορεί, όποτε του κάνει κέφι.
    Οποτε το επιτρέψουν όμως ?????
    Οποτε του πούν να το κάνει ?????
    Οποτε συννενοηθούν τα "κεφάλια" για κάτι τέτοιο ?????
    Φυσικά και δεν χάνει κανείς απο αυτούς τα λεφτά του.Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ συμφωνίες, για αγορές απο τις συγκεκριμένες χώρες, με αντάλλαγμα τον δανεισμό μας.Π.χ. τα βλήματα των 120mm, ενώ τα χρειαζόμαστε ΕΜΕΙΣ, και μπορούμε ΧΑΛΑΡΑ να τα παράγουμε ΕΜΕΙΣ, τα πήραν απο την Γερμανία.
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Η "πραγματική παρέα"........

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    «Εάν κάποιος πληροί τα κριτήρια μπορεί να ενταχθεί» ανέφερε ο Βέλγος υπουργός Οικονομικών, επαναλαμβάνοντας τη θέση και άλλων ομολόγων του σχετικά με τις προοπτικές της χώρας της Βαλτικής.
    Και όποιος δεν τα πληρεί ?????
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έτσι!!!
    αισιοδοξία - κοιτάμε τη δουλειά μας και πάμε μπροστά.
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΠ Η ΚΛΑΨΑ ΤΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    Ναι βρε παιδιά, δεν θα πεθάνουμε κιόλας.Απλά, για εμένα, η βάση σε όλο αυτό είναι "τα παιχνιδια που παίζονται-παιζόντουσαν" πίσω απο τις πλάτες μας, τόσα χρόνια.

ΒΡΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ.

Ειτε η παλιά καλή δραχμούλα, είτε το ευρώ, εγω θα πρέπει να σηκώνωμαι το πρωί στις 05.00 για να πάω στην δουλειά, να "κυνηγάω" τίποτα εξτρα το απόγευμα, μπας και καταφέρω να προσφέρω τίποτα στα παιδιά μου.

Edit.Δεν είναι κλάψα η παρατήρηση και η αναφορά εκτυμήσεων και γεγονότων
    www.bmw-fanatics.gr
    www.bmw-fanatics.eu

12. The Following User Says Thank You to Makman For This Useful Post:

Stathis (08-06-10)

Σελίδα 34 από 44 ΠρώτηΠρώτη ... 243233343536 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα