Ευχαριστω φιλε αρα να παρω 1 δυστυχώς δεν πρόλαβα το group buy
Ευχαριστω φιλε αρα να παρω 1 δυστυχώς δεν πρόλαβα το group buy
Nαι πιστευω αξιζει !
Και εγω δεν το προλαβα το πηρα μονος 18 ευρω συνολο με 3 ευρω μεταφορικα για Αθηνα!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
πηρα και εγω 1 spray και εχω σκοπό να κανω τις καρδιες στον ασσο μαυρες. Ελπίζω να μπορέσω να κανω καλη δουλεια![]()
Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......
andreas-d (26-03-14)
Ξερουμε αν θα "πιασει" πανω στην επιφανεια του εσωτερικου της πορτας??
Στο πανω μερος που συνηθως ακουμπαμε το χερι...
Δοκιμασε καποιος σε μαλακη επιφανεια?
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Γιωργο ειχα δοκιμασει να βαψω τα τριμς του τιμονιου και επειδη τα ειχα πανω στο τιμονι μου ειχε φυγει απο το ψεκασμα πανω στο πλαστικο της κορνας,ομολογω οτι δεν καταλαβαινες τη διαφορα,ωραιο αποιτελεσμα,ειχε γινει ομοιορφο και ειχε δωσει μια γυαλαδα,αλλα μετα το εβγαλα...
Τωρα για το πλαστικο της πορτας που ειναι πιο μαλακο,δεν θα το συνεστηνα,φοβαμαι για το αποτελεσμα και την ομοιομορφια,εκτος αν το ξηλωσεις ολο και το βαψεις,αλλα και παλι φοβαμαι μην το καταστρεψεις ολο το πλαστικο...
Ι donut understeer...
katsaraios (07-04-14)
Γεια σας! Ψαχνομαι κι εγω μ αυτο το προιον, το εχω δει στο ιντερνετ καιρο πριν αλλα δεν ξερω κατα ποσο εχει εξαπλωθει στην Ελλαδα ακομα. Θα ηθελα να ρωτησω 1) για την προσωπικη χρηση εαν κανει δουλεια σε ζαντες και περιπου ποσα σπρευ θα χρειαστουν για μια τετραδα? (ξερω οτι οποτε θες το βγαζεις το χρωμα αυτο και θα ηθελα να πειραματιστω να δω αν τεριαζει το μαυρο χρωμα στις ζαντες μου!) και 2)αν γνωριζετε καποιον που να ασχολειται επαγγελματικα με αυτο για τη βαφη ολοκληρου αμαξωματος και περιπου ποσα Ε ζηταει για ενα Ε36 Κουυπε. Ευχαριστω.
Εχω δει απο κοντα βαφη σε ολοκληρο αμαξι δυο φορες σε ε46 και σε ε46 Μ3 cabrio και ειναι φοβερο το αποτελεσμα και αν βγαινει πιο φθηνα απο την κανονικη βαφη (που εινα ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!!) τοτε σιγουρα αξιζει.
μπηκα και παρηγγειλα και εγω ενα τωρα , με βαλατε στην πριζα ! μαυρο ματ για καρδιες και καπακια καθρεφτων, 15+6 μεταφορικα , 21 ευρα στο συνολο και να τη η ανανεωση για να μην τα βαριομαστε
Dermatis (23-07-15)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
BILL007 (23-07-15), katsaraios (23-07-15)
Αυτή είναι ίσως μια απο τις καλύτερες λύσεις! 5 ευρώ απο το praktiker και καθαρίζεις
https://www.praktiker.gr/p/sprei-mot...5-dorean-18912
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 23-07-15 στις 11:28
mark e92 (23-07-15), Vassilis ///M (23-07-15)