Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!
Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!
Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .
Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!
Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!
Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821!!!
Bazil Van Sinner (10-11-13), doctore (10-11-13), gant (10-11-13), Konstantinos E60 (11-11-13), Leonidas_E39 (10-11-13), mark e92 (10-11-13)
Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε τον Αιμίλιο επειδή είναι πολύ επιλεκτικός και θέλει να βρει όσο το δυνατόν καλύτερο αμάξι σε λογικά λεφτά, όλοι το ίδιο κάναμε όταν κάποτε βρεθήκαμε στη θέση του. Η κατάσταση του σήμερα όμως έχει μία μεγάλη διαφορά με την πριν 5 - 6 χρόνια που έψαχνα εγώ ή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Μ του φόρουμ: τότε υπήρχε μεγάλη προσφορά αυτοκινήτων και ανάμεσά τους ήταν εύκολο να ξεχωρίσεις κάποια αστέρια. Τώρα και η προσφορά είναι μικρή αλλά και τα πραγματικά καλά αυτοκίνητα ή πουλήθηκαν έξω ή βρίσκονται στα γκαράζ των ανθρώπων που τα εκτιμάνε (=τα συντηρούνε σωστά) και ξέρουν πως δεν αξίζει να τα δώσουν τώρα. Οπότε, ο αγοραστής του σήμερα δείχνει στα μάτια των πολλών ως περίεργος ή υπέρ του δέοντος επιλεκτικός όχι επειδή πραγματικά είναι αλλά επειδή προσπαθεί να διακρίνει την τρίχα στα άχυρα…ένα καλό Μ3 ανάμεσα στα χρέπια.
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
A8hnaios (12-11-13), aimiliosbmw (10-11-13), Bazil Van Sinner (10-11-13), BILL007 (10-11-13), mark e92 (10-11-13), nik200 (10-11-13), Vasilis M3 (10-11-13)
mark e92 (10-11-13)
ghost-rider (10-11-13)
εχω φιλο με Μ3 τελος του 2004 με μολις 60000χλμ......αλλα δυσκολα να το πωληση
Ε36 mpack
Χρηστο βαση της συζητησης την 4/11 σε ρωτησα.
Οσο για αυτα που εχω απορριψει...νομιζω οτι κανενα δε πλησιαζει στα στανταρ που εχω αναφερει.Οποτε γιατι να μη τα απορριψω?Με το τροπο που το λετε δε θα επρεπε να ειχα ξεκινησει καν το θεμα της ζητησης.
Α οκ ξυπναω ενα πρωι κοιταω τη χρηματα εχω...ανοιγω το car κι οποιο βρεθει παω να το παρω!!!