Σελίδα 33 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 23313233343543 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 321 έως 330 από 482

Θέμα: Προτάσεις για αγορά Μ3 Ε46

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliosm46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασιλακι θα σου πω μια ιστορια για την υπομονη.

ειχαμε ενα φιλο στην παρεα παλια, καψουρα με τα MG TF το ηθελε απεγνωσμενα, ηταν το ονειρο του, αλλα ο ατιμος ηταν λιγο αναποφασιστος και το ενα δεν το αρεζε το αλλο του βρωμουσε, ειχε 10 χιλιαρικα και με αυτα επαιρνε το απλο MG οχι το TF με τα 160 αλογα, το καλο χρωμα και τα φρενα της brembo αλλα αυτος ηθελε και περιμενε και περιμενε και περιμενε κανα 2-3 χρονια να πεσουν οι τιμες μπας και παρει με 10 χιλιαρικα το αμαξι των τοτε 17-18 χιλιαδων

μαζι με την υπομονη του ομως επεσε και η ψυχολογια του στο τελος απ το ανουσιο πλεον ψαξιμο και οχι καμια πραξη, ειχαμε ερθει Αθηνα 2 φορες μονο για αυτη την δουλεια, του βρηκα 5 αυτοκινητα και στο τελος γυρισαμε παλι με το τρενο, δεν του αρεζε κανενα.

ειχε παρει απο ολα τα αξεσουαρ, μπρελοκ MG, ηταν στο φορουμ MG..Στην γιορτη του του ειχα κανει εγω προσωπικα μια καστορ καπελαρα MG και τελικα η ιστορια αυτη βασιλη κατεληξε ως εξης:

εφοσον ειχαν περασει 5 χρονια απο ολη την ιστορια τελικα κατεληξε να παρει Daihatsu terios με τα ιδια λεφτα.
    Πολύ καλό...
    Σα να με βλεπω...
    Αδελφος...

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aimiliosbmw Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημερα...
    Συμφωνοι... αλλα και συ γινεσαι αυστηρος με του μαντρα τωρα χωρις να το εχεις δει...εκτος κι αν ξερεις και το αλλο.Τοτε μονο θα εχεις ολοκληρωμενη αποψη!!!Πριν απ το μαντρα καποιου χριστιανου ηταν κι αυτο.Καμια φορα μια φωτογραφια 1000 λεξεις.Εννοειται οτι πρεπει να το δεις απο κοντα αλλα απο μια φωτογραφια και δυο λογια γινεται η εκκινηση για ερευνα.Δε νομιζω οτι ειναι κακο να βαζω προτεραιοτητα ακομα και στο χρωμα.
    Νο1 silver gray
    No2 carbonschwarz-μπλε
    No3 scwarz 2-μαυρο
    Νο4 phoenixgelb metallic-κιτρινο(πολυ ιδιαιτερο γιατι φωναζει Μ3,Νο 2 κι αυτο για να το βλεπω ομως)
    Ασημι-laguna seca αποκλειονται...
    Για τα χρωματα εχω κανει τοποθετηση απ την αρχη της ζητησης.
    Χρηστο τελος αφου κι εσυ ενδιαφεροσουν για ενα estoril του lunatic κι αφου το ξερεις του φιλου...γιατι δε το παιρνεις εσυ?
    Ερωτηση κανω δε στη λεω!!!Γιατι απ το πληκτρολογιο βγαινουν αλλα...
    Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!

Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!

Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
    δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .

Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
    με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!

Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!

Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821 !!!

3. The Following 6 Users Say Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (10-11-13), doctore (10-11-13), gant (10-11-13), Konstantinos E60 (11-11-13), Leonidas_E39 (10-11-13), mark e92 (10-11-13)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν υπάρχει λόγος να κατακρίνουμε τον Αιμίλιο επειδή είναι πολύ επιλεκτικός και θέλει να βρει όσο το δυνατόν καλύτερο αμάξι σε λογικά λεφτά, όλοι το ίδιο κάναμε όταν κάποτε βρεθήκαμε στη θέση του. Η κατάσταση του σήμερα όμως έχει μία μεγάλη διαφορά με την πριν 5 - 6 χρόνια που έψαχνα εγώ ή οι περισσότεροι ιδιοκτήτες Μ του φόρουμ: τότε υπήρχε μεγάλη προσφορά αυτοκινήτων και ανάμεσά τους ήταν εύκολο να ξεχωρίσεις κάποια αστέρια. Τώρα και η προσφορά είναι μικρή αλλά και τα πραγματικά καλά αυτοκίνητα ή πουλήθηκαν έξω ή βρίσκονται στα γκαράζ των ανθρώπων που τα εκτιμάνε (=τα συντηρούνε σωστά) και ξέρουν πως δεν αξίζει να τα δώσουν τώρα. Οπότε, ο αγοραστής του σήμερα δείχνει στα μάτια των πολλών ως περίεργος ή υπέρ του δέοντος επιλεκτικός όχι επειδή πραγματικά είναι αλλά επειδή προσπαθεί να διακρίνει την τρίχα στα άχυρα…ένα καλό Μ3 ανάμεσα στα χρέπια.
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

5. The Following 7 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

A8hnaios (12-11-13), aimiliosbmw (10-11-13), Bazil Van Sinner (10-11-13), BILL007 (10-11-13), mark e92 (10-11-13), nik200 (10-11-13), Vasilis M3 (10-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οταν δεις του ιδιώτη και του μαντρά απο κοντα
    Θα καταλάβεις και την διάφορα χρημάτων !!!
    Μεσα απο την οθόνη όλα είναι φωτογραφίες τιμές
    και παχουλα όμορφα λόγια !!!
    Δηλ. αυτά που πουλάνε μάντρες δεν είναι καλά και είναι των ιδιωτών ???
    Γιατί όσους ξέρω προτιμάνε να τα πάρουν απο κάποια μάντρα παρά απο τον ιδιώτη ...

(το είχα ακούσει και για το δικό μου...)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλ. αυτά που πουλάνε μάντρες δεν είναι καλά και είναι των ιδιωτών ???
    Γιατί όσους ξέρω προτιμάνε να τα πάρουν απο κάποια μάντρα παρά απο τον ιδιώτη ...

(το είχα ακούσει και για το δικό μου...)
    Οχι ρε Μαρκο δεν επα αυτο !!!

Μιλησα για τα Μ3 που μου εβαλε ο Αιμιλιος !!!

Και τα 2 απο τα 4 Ε46 απο μαντρα τα πηρα !!!

Απλα ο ιδιωτης ειναι πιο ευελικτος στο θεμα τιμης . . .

8. The Following User Says Thank You to Christos 330 For This Useful Post:

mark e92 (10-11-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Οχι ρε Μαρκο δεν επα αυτο !!!

Μιλησα για τα Μ3 που μου εβαλε ο Αιμιλιος !!!

Και τα 2 απο τα 4 Ε46 απο μαντρα τα πηρα !!!

Απλα ο ιδιωτης ειναι πιο ευελικτος στο θεμα τιμης . . .
    Σίγουρα μπορείς να κάνεις παζάρια..
    Αμφιβάλλω όμως αν σου δώσει ο ιδιώτης να κάνεις test drive το αυτοκίνητο του εγώ δεν θα το έκανα .

10. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

ghost-rider (10-11-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων

Αν το αμαξι δεν το τσεκαρει εξονυχιστικά μηχανικός και φανοποιος ,δεν βγαινει η πραγματικη του αξια.
    Τα υπόλοιπα ειναι μπουρδες.
    +10000000000000000000000

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σίγουρα μπορείς να κάνεις παζάρια..
    Αμφιβάλλω όμως αν σου δώσει ο ιδιώτης να κάνεις test drive το αυτοκίνητο του εγώ δεν θα το έκανα .
    Οταν πουλαει ενας λογικος ανθρωπος δεν εχει τετοια θεματα φιλε . . .

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

εχω φιλο με Μ3 τελος του 2004 με μολις 60000χλμ......αλλα δυσκολα να το πωληση
    Ε36 mpack

Περιοχή
    ATHENS
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλε μου λιγο πολυ εδω εμεις στην Θεσσαλονικη ειμαστε σαν ενα μεγαλο χωριο οποτε τα αυτοκινητα ειναι λιγο πολυ γνωστα οπως επισης και οι ανθρωποι που τα πουλανε οποτε εξυπνος εισαι μπορεις να καταλαβεις τι εννοω !!!

Για το χρωμα ειμαι μαζι σου και εγω ασημι αμαξι που δεν εχει οροφη δεν θα επαιρνα ολα μου τα αυτοκινητα 4 ε46 αλλαξα τα δυο απο αυτα 330 ηταν μαυρα και μπλε !!!

Οταν ενδιαφερομουν για το estoril ειχα ειδη και το 330 οποτε μου ηταν
    δυσκολο να εχω 2 καρπουζια σε μια αμασχαλη Αιμιλιε . . .

Εγω δεν ανοιξα κανενα θρεντ για να αναζητησω αυτοκινητο εδω προσπαθουμε
    με νορμαλ συζητηση να βγαλουμε μια ακρη με το τι θες εσυ αλλα απ'οτι βλεπω στο car δεν υπαρχει κανενα που να σε ενδιαφερει τοσο ζεστα,αλλο για το χρωμα αλλο για την τιμη και οτι αλλο εχεις βγαλει εκτος !!!

Για το θεμα αυτοκινητο ειδη περιμενω μια απαντηση απο ενα πελατη μου για να κανω κινηση οι φιλοι μου απο εδω μεσα ξερουν που σχεδον εσω καταληξει και λεω σχεδον διοτι εχω κατι ακομη στο μυαλο μου και ειμαι 50/50 οποτε για εμενα μην ανυσηχεις φιλε μου !!!

Αν ηταν να μαλωσουμε μεσα απο ενα πληκτρολογιο για τα σιδερα δεν θα επρεπε να ηταν 2013 αλλα 1821 !!!
    Χρηστο βαση της συζητησης την 4/11 σε ρωτησα.

Κυριε Γιαννη αν ο Αιμιλιος δεν αρεσει το estoril μιας και το παιδι ψαχνει καιρο πες μου . . .

Καποτε ειχα φτασει κοντα με ενα τροπετ estoril αλλα τοτε ειχα ειδη και το 330 !!!
    Οσο για αυτα που εχω απορριψει...νομιζω οτι κανενα δε πλησιαζει στα στανταρ που εχω αναφερει.Οποτε γιατι να μη τα απορριψω?Με το τροπο που το λετε δε θα επρεπε να ειχα ξεκινησει καν το θεμα της ζητησης.
    Α οκ ξυπναω ενα πρωι κοιταω τη χρηματα εχω...ανοιγω το car κι οποιο βρεθει παω να το παρω!!!

Σελίδα 33 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 23313233343543 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP