Σελίδα 32 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 223031323334 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 383

Θέμα: Τέλη Κυκλοφορίας 2011

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

εχω ακουσει οτι μπορεις να το κυκλοφορεις καθε μερα αλλα δεν θυμαμαι που ηταν αυτο στην ΦΙΛΠΑ η ΕΟΕ?η μπορει κ να καταλαβα λαθος!αλλα δεν τους κανω την χαρη να το πουλησω θα το κυκλοφορω οποτε μπορω!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Μάλλον ΕΟΕ γιατί με ΦΙΛΠΑ είναι μόνο για Κυριακή!

Φίλε μου αυτό με τα δώρα τελικά ήταν σωτήριο κάθε χρόνο.... Τώρα πιάσ'το αυγό και κούρεφτο

Περιοχή
    λαγονησι!!!
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    400 Ευρώ δώρο εγώ και 400 η γυναίκα μου φέτος (από έναν βασικό που ήταν και για τους 2 μας πέρσυ).. Θα χρειαστώ 1,5 δώρα για τα πληρώσω (600)...
    ο πατερας μου επερνε δωρο χριστουγ 2000 κ κατι....κ φετος του δωσανε 5ευρο!κ στον διευθυντη του , του ηρθε χαρτι -1 ευρο χρωσταγε κιολας στο δημοσιο!ωραιο χριστουγεννιατικο δωρο!να χρωστας στο δημοσιο -1 ευρο!
    RULZZZZ..... BEWARE OF THE GERMANS POWER....!!!!

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μεταφορών ή εφορία?
    Εφορια.

Λαθος δικο μου, sorry.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν γίνονται αυτά......

Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχει τρόπος να "χάσουμε" την άδεια κυκλοφορίας και βγει καινούργια ώστε του χρόνου τουλάχιστον να πληρώσουμε τα "πράσινα" τέλη που στην δική μου περίπτωση- όπως και σε πολλούς άλλους- είναι πολύ λιγότερα??
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Rides
    1

Προεπιλογή

Υπάρχει τρόπος να "χάσουμε" την άδεια κυκλοφορίας και βγει καινούργια ώστε του χρόνου τουλάχιστον να πληρώσουμε τα "πράσινα" τέλη που στην δική μου περίπτωση- όπως και σε πολλούς άλλους- είναι πολύ λιγότερα??
    Οχι, δεν εχει νοημα...Η νεα αδεια συνδεετε με την παλια στο συστημα...

Αυτη τη βδομαδα θα ερθουν. Πηρα και γω τηλεφωνο στην εφορια, και μετα τις 26 θα δεχονται να παρεις το σημα απο εφορια...

Rides
    1

Προεπιλογή

Μόλις ανακάλυψα πως το έχουν προβλέψει κ αυτο:
    -Προκειμένου για επιβατικά οχήματα ιδιωτικής χρήσης τα οποία είχαν ταξινομηθεί στη χώρα μας και μετά τη διαγραφή τους από το Μητρώο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επαναταξινομούνται στη χώρα, και ως ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης στην Ελλάδα, νοείται η ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας στη χώρα μας πριν από τη διαγραφή τους. Επομένως, τα τέλη κυκλοφορίας θα προσδιορίζονται είτε με βάση τον κυβισμό, είτε με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, ανάλογα με το τι ίσχυε για το όχημα κατά την πρώτη ταξινόμησή του στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα στοιχεία της άδειας που του είχε χορηγηθεί.
    Σιγά μην τους ξεφευγε!

Μεγάλη αδικία πάντως δύο ίδια αυτοκίνητα να πληρώνουν εντελώς διαφορετικά τέλη (πολλές φορές και υπερδιπλάσια) απλά επειδή κάποιος το αγόρασε πριν τις 1-11-2010....

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το εκνευριστικό είναι πως στον αδερφό μου ήρθαν μόλις 3 ευρώ για το Πρίτσους. Ήθελα να 'ξερα, αυτό δεν προκαλεί φθορά στο δρόμο? Εδώ προκαλεί ανεπανόρθωτη φθορά στο στομάχι μας κάθε φορά που το βλέπουμε...

Είναι politically correct όμως...

Ρωτάω επειδή πέρσυ που ήταν η πρώτη χρονιά που πλήρωσα τέλη για αυτό το αυτοκίνητο,΄δεν ήρθαν στην διεύθυνση που είχα δηλώσει όταν έβγαλα την άδεια (Μυτιλήνη) αλλά εδώ στην Λάρισα που κάνω την φορολογική μου δήλωση. Δεν ξέρω μήπως φέτος πήγαν Μυτιλήνη από όπου εγώ όμως έχω φύγει...
    Εμένα πέρισυ ήρθαν στην διεύθυνση της εφορίας και εφέτος στη διεύθυνση εφορίας της γυναίκας.

Το έχουμε στην άδεια μισό μισό, παίζει να το στέλνουν μια εκεί μία εδώ;

ΥΓ: το θέμα δεν είναι που θα έρθουν, αλλά ότι θα έρθουν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Rides
    1

Προεπιλογή

Και εσυ oldcarskickass στα 600 όπως κι εγώ είσαι φετος. Αν όμως ήσουν "πράσινος" θα πλήρωνες 152Χ1,5=228!! Σχεδόν το 1/3 θα πληρώσει κάποιος με το ΙΔΙΟ ακριβώς αυτοκίνητο που απλά το αγόρασε μετα τις 1-11-2010!!!

Σελίδα 32 από 39 ΠρώτηΠρώτη ... 223031323334 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP