Σελίδα 32 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 467

Θέμα: [E46] βελτίωση ήχου

Προεπιλογή

Ζαχο όπως σου είπε ο Πάνος για την ένταση .
    Με USB kau mp3 δεν πρόκειται ποτέ να παίξεις καλά ! Γιατί πολύ απλά συχνότητες που τώρα το σύνολο σου είναι σε θέση να παίξει , είναι αποκομενες

2. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

zaharias (06-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    για το gain σου ειπα το κολπο πιο πανω απο κει και περα ρυθμιζεις τα πισω μπρος οπως εσυ θελεις να τα ακους!! εχε στο νου σου κατι οτι οταν θα κανεις τις τελικες ρυθμισεις(οι οποιοες πρεπει να γινουν με το αυτοκινητο ντυμενο και οχι ''σωβρακο'') να ρυθμισεις τα πισω ηχεια ωστε Α να συμπληρωνουν σωστα τα μπροστα και Β σε περιπτωση που καθισει καποιος πισω να μην ενοχλουν και του ζαλιζουν το κεφαλι
    Οποτε Πανο ειναι καλυτερα να βαλω τις ρυθμισεις του επεξεργαστη λιγο πριν το τερμα και μετα στον ενισχυτη τα crossover εκει που μου ειπες και μετα να παιξω με τα gains..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Προεπιλογή

Ακριβώς Ζαχο

5. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

zaharias (06-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατ'αρχην το συγκεκριμενο κουτι δεν ειναι κλειστο, εχει Bass Reflex , απλα εχει την σχισμη στο πλαι. Δευτερον , το κουτι αυτο ειναι εργοστασιακο της rainbow και εχει μελετηθει για το συγκεκριμενο σαμπακι .... κατι παραπανω θα ξερει ο κατασκευαστης .... Ουτως η αλλως ,οπως σου ειπα παραπανω, ο Ζαχος ψαχνει ποιοτικο μπασακι και οχι συντονισμο .... Το να αρχησει να ''ψαχνεται'' με ''φτιαχτα'' κουτια με αμφιβολο αποτελεσμα δεν νομιζω οτι αξιζει .... αυτα ειναι σπορ για αλλες καταστασεις. Εκτος των αλλων στις περισσοτερες ποιοτικες κατασκευες δεν ειναι τυχαιο οτι επιλεγονται κλειστα και σχετικα μικρα κουτια . Τα πολλα λιτρα , τα μεγαλα πορτ κλπ αποσκοπουν σε επιδοσεις db και συντονισμου και οχι σε ποιοτικο μπασο.... Επισης το θεμα ηχος και μπασο ειναι εντελως υποκειμενικα .... σε αλλον αρεσει το ''στακατο'' μπασο και σε αλλον να ''απλωνει'' το μπασο κλπ ...
    Για να το λές κάτι ξέρεις παραπάνω.... Τουλάχιστον εγώ όπου έχω ακολουθήσει εξω-εργοστασιακές εφαρμογές είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα και σε θέμα SQ και σε θέμα SPL....
    Άλλωστε το να λέμε μια γνώμη δεν υποχρεώνουμε τον άλλον να κάνει αυτό που του λές σωστά?

7. The Following 2 Users Say Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

georggge46 (06-01-11), m-power_01 (06-01-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

λοιπον χρησιμοποιω ηδη μια πηγη της kenwood KDC-W808.
    Δεν σκοπευω να την αλλαξω.Βρηκα μια ακρη απο Γαλλια για ενισχυτη Focal solid 4, μπροστινα ηχεια Focal KRXS165 πισω ηχεια Focal KRX2165. Το πακετο ειναι λιγο ακριβο κι εδω μεσα ειπωθηκε οτι τα focal ειναι υπερεκτιμημενα.

Προκειται για ενα πακετο που κοστιζει περισσοτερο απο 1500 και ο Γαλλος το αφηνει κοντα στα 1000.

Κατι γραφτηκε gia vibe εδω μεσα.Ειναι αξιολογα;Εχω βρει επαγγελματια στη θεσσαλονικη που τα ''δουλευει''

Ο Ζαχος για την ωρα δεν εχει πει κουβεντα για το αν επαιξαν καλα τα rainbow.

Παντως για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θελω ενισχυτη ΑΒ και οχι D. Επισης δε θελω subwoofer

ΥΓ εντυπωσεις Ζαχο!!!!!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για να το λές κάτι ξέρεις παραπάνω.... Τουλάχιστον εγώ όπου έχω ακολουθήσει εξω-εργοστασιακές εφαρμογές είχα πολύ καλύτερα αποτελέσματα και σε θέμα SQ και σε θέμα SPL....
    Άλλωστε το να λέμε μια γνώμη δεν υποχρεώνουμε τον άλλον να κάνει αυτό που του λές σωστά?
    Βεβαια φιλε μου ! Δημοσιο φορουμ ειμαστε , και φυσικα μπορουμε να λεμε την γνωμη μας !! Κι εγω φιλικα μιλαω παντα ! Απλα κυριος σκοπος ειναι να βοηθαμε τον αλλον και οχι να τον αποπροσανατολιζουμε .Το να αλλαξει ο Ζαχαριας [ο οποιος δεν ειχε εμπειρια απο ηχοσυστηματα] ενα καινουργιο εργοστασιακο κουτι το οποιο ειναι σετ με το σαμπακι του και μελετημενο να παιζει ''μουσικα'', και να αρχισει να ψαχνεται με καστομ κατασκευες ειναι εντελως ανωφελο στην προκειμενη περιπτωση και με αμφιβολο αποτελεσμα !

10. The Following 2 Users Say Thank You to georggge46 For This Useful Post:

Jimmakos (06-01-11), zaharias (06-01-11)

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νικο, τα Rainbow παιζουν αψογα.. (σκεψου οτι εγω απλα κανω συγκριση με τα μαμα γιατι δεν ειχα ακουσει κατι αλλο) Ειδικα σε ορισμενα τραγουδια που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ και ειναι καλη ποιοτητα, παιζουν μεχρι ψηλα πεντακαθαρα!! Καθομαι στη θεση του οδηγου και τρελαινομαι απο τον ηχο που ερχεται στα αυτια μου!! Που και παλι δεν θεωρειται ρυθμισμενο το ηχοσυστημα..
    Εμενα μου στοιχισαν 300 ευρω τα ηχεια εμπρος-πισω απο Γερμανια κομπλε με τα μεταφορικα, 200 το sub, γυρω στα 330 ο ενισχυτης απο Αμερικη, γυρω στα 100 ο επεξεργαστης και 70 ευρω για καλωδια κτλ.. Οποτε το συνολο ειναι στρογγυλο ενα 1000αρικο..
    Εγω ειμαι ευχαριστημενος για αυτα που εδωσα και το αποτελεσμα που πηρα...
    Αν διαβασεις το θρεντ απο την αρχη θα δεις τι τυπου ηχεια παιρνει το Ε46 και γενικα, νομιζω οτι εχουν αναλυθει ΟΛΑ.. Ειχα και γω πολλες αποριες στη πορεια..

Μακαρι να μπορουσα να τραβηξω ενα βιντεο οταν παιζει να το ακουσετε, αλλα δεν θα καταλαβετε πολλα ετσι..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaharias : 06-01-11 στις 11:35
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Περιοχή
    Χίος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατ'αρχην το συγκεκριμενο κουτι δεν ειναι κλειστο, εχει Bass Reflex , απλα εχει την σχισμη στο πλαι. Δευτερον , το κουτι αυτο ειναι εργοστασιακο της rainbow και εχει μελετηθει για το συγκεκριμενο σαμπακι .... κατι παραπανω θα ξερει ο κατασκευαστης .... Ουτως η αλλως ,οπως σου ειπα παραπανω, ο Ζαχος ψαχνει ποιοτικο μπασακι και οχι συντονισμο .... Το να αρχησει να ''ψαχνεται'' με ''φτιαχτα'' κουτια με αμφιβολο αποτελεσμα δεν νομιζω οτι αξιζει .... αυτα ειναι σπορ για αλλες καταστασεις. Εκτος των αλλων στις περισσοτερες ποιοτικες κατασκευες δεν ειναι τυχαιο οτι επιλεγονται κλειστα και σχετικα μικρα κουτια . Τα πολλα λιτρα , τα μεγαλα πορτ κλπ αποσκοπουν σε επιδοσεις db και συντονισμου και οχι σε ποιοτικο μπασο.... Επισης το θεμα ηχος και μπασο ειναι εντελως υποκειμενικα .... σε αλλον αρεσει το ''στακατο'' μπασο και σε αλλον να ''απλωνει'' το μπασο κλπ ...
    Γιατι εγω νομιζω οτι η κουτα ειναι θεο-κλειστη Γιωργο..!!(?)
    Νομιζω οτι δεν υπαρχει port στο πλαι.. θυμαμαι οτι στο ebay οταν το αγορασα ελεγε οτι ειναι bass reflex.. Κανονικα οσα εχουν bass reflex εχουν port ετσι..?? ή οχι..??
    ΧΙΟΣ-CHIOS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zaharias Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο, τα Rainbow παιζουν αψογα.. (σκεψου οτι εγω απλα κανω συγκριση με τα μαμα γιατι δεν ειχα ακουσει κατι αλλο) Ειδικα σε ορισμενα τραγουδια που εχω κατεβασει απο το ιντερνετ και ειναι καλη ποιοτητα, παιζουν μεχρι ψηλα πεντακαθαρα!! Καθομαι στη θεση του οδηγου και τρελαινομαι απο τον ηχο που ερχεται στα αυτια μου!! Που και παλι δεν θεωρειται ρυθμισμενο το ηχοσυστημα..
    Εμενα μου στοιχισαν 300 ευρω τα ηχεια εμπρος-πισω απο Γερμανια κομπλε με τα μεταφορικα, 200 το sub, γυρω στα 330 ο ενισχυτης απο Αμερικη, γυρω στα 100 ο επεξεργαστης και 70 ευρω για καλωδια κτλ.. Οποτε το συνολο ειναι στρογγυλο ενα 1000αρικο..
    Εγω ειμαι ευχαριστημενος για αυτα που εδωσα και το αποτελεσμα που πηρα...
    Αν διαβασεις το θρεντ απο την αρχη θα δεις τι τυπου ηχεια παιρνει το Ε46 και γενικα, νομιζω οτι εχουν αναλυθει ΟΛΑ.. Ειχα και γω πολλες αποριες στη πορεια..

Μακαρι να μπορουσα να τραβηξω ενα βιντεο οταν παιζει να το ακουσετε, αλλα δεν θα καταλαβετε πολλα ετσι..
    το διαβασα ολοκληρο και πονεσαν τα ματακια μου.

Αυτο που μου εμεινε ειναι οτι τα μπροσινα ηχεια θα πρεπει να εχουν βαθος λιγοτερο απο 59mm.

Σηκωσε φωτογραφια με το πορτ μπαγαζ τακτοποιημενο.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον χρησιμοποιω ηδη μια πηγη της kenwood KDC-W808.
    Δεν σκοπευω να την αλλαξω.Βρηκα μια ακρη απο Γαλλια για ενισχυτη Focal solid 4, μπροστινα ηχεια Focal KRXS165 πισω ηχεια Focal KRX2165. Το πακετο ειναι λιγο ακριβο κι εδω μεσα ειπωθηκε οτι τα focal ειναι υπερεκτιμημενα.

Προκειται για ενα πακετο που κοστιζει περισσοτερο απο 1500 και ο Γαλλος το αφηνει κοντα στα 1000.

Κατι γραφτηκε gia vibe εδω μεσα.Ειναι αξιολογα;Εχω βρει επαγγελματια στη θεσσαλονικη που τα ''δουλευει''

Ο Ζαχος για την ωρα δεν εχει πει κουβεντα για το αν επαιξαν καλα τα rainbow.

Παντως για το μονο που ειμαι σιγουρος ειναι οτι θελω ενισχυτη ΑΒ και οχι D. Επισης δε θελω subwoofer

ΥΓ εντυπωσεις Ζαχο!!!!!!!
    Focal? Πολύ υπερτιμημένα φίλε μου δεν αξίζει καν τον κόπο να τα κοιτάς.... Υπάρχουν μάρκες αξιόλογες για όλα τα βαλάντια..... Σκοπός είναι πάντα πόσα χρληματα θές να ξοδέψεις!

15. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

zaharias (06-01-11)

Σελίδα 32 από 47 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP