Σελίδα 32 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 2230313233344282132 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 1993

Θέμα: Επικαιροτητα - Προβληματισμοι ...01 2013

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

δεν πάει στον διάολο και αυτός???αφού δεν μπορεί να κάνει τπτ της προκοπής, άει στα κομμάτια και αυτός.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πάει κι αυτός, το χασε τελείως.
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    μηδενικό είναι ο τύπος Κώστα, αν δεν ήταν αδελφός του Αλέκου, ούτε η μάνα του δεν θα τον ήξερε ...

4. The Following 2 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

Monsta (04-02-13), Stathis (04-02-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

από το Νίκο Γλυκό: "Η δύναμη του μαλάκα είναι τόση, όση και η σημασία που του δίνεις.

Απ ότι φαίνεται στην Ελλάδα έχουν τη τιμητική τους. Μέρα νύχτα.

6. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Bitz (05-02-13), S8N (05-02-13), Stathis (04-02-13)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

think i'm gonna use this...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι και γαμ@γκαντεμης στο μπλακι οποιος κατσει διπλα πατωΝει

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χθες το πρωί μου χτυπάνε τη πόρτα δύο του CSI εεεεεε της Ασφάλειας ήθελα να πω. Ήθελαν λέει να δουν 'υλικό' από τις κάμερες που έχω τοποθετήσει γύρω-γύρω.

-Τι έγινε ρε παιδιά?
    -Τίποτα μωρέ μια ληστεία απέναντι....

Λίγο αργότερα διαβάζοντας τα νέα, βλέπω από την οδό ότι η γιάφκα είναι στο ακριβώς από πάνω στενό. Η δε πίσω πλευρά της εν λόγω πολυκατοικίας είναι ορατή από το δικό μου κτήριο, ενώ τα τζάμια όλων των ορόφων μπρος-πίσω είναι 'καθρέφτης'. Παλαιότερα σχολιάζαμε αστειευόμενοι, ότι μάλλον πρόκειται για οίκο ανοχής πολυτελείας...

Αργότερα φεύγοντας, ο δρόμος ήταν αποκλεισμένος. Ωραίους γείτονες είχα.

10. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Ptboul (05-02-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή Δημοσιονομικό

& Εμπορικό έλλειμμα stupid !!!!!

του Κώστα Στούπα

Το λάθος του ΔΝΤ είναι πως έμπλεξε με την Ελλάδα...

Στο χωριό λένε πως η νοικοκυρά που δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει. Το ελληνικό πολιτικό και συνδικαλιστικό κατεστημένο κανοναρχούντων λαϊκιστών της αριστεράς και της δεξιάς επαναλαμβάνει συνεχώς τις τελευταίες μέρες το τροπάρι των αστοχιών της συνταγής του ΔΝΤ.

Καθώς η είδηση προσφέρεται, κανάλια και εφημερίδες προσπαθούν να επωφεληθούν, χαϊδεύοντας τα αυτιά της εξαντλημένης κοινωνίας.

Όντως η συνταγή έμοιαζε εξ αρχής να είναι λάθος. Τούτο επΆ ουδενί δεν σημαίνει όμως πως αν ήταν η σωστή ή λιγότερο λάθος οι Έλληνες θα υπέφεραν λιγότερο;

Τα δεδομένα της ελληνικής χρεοκοπίας παραμένουν τα ίδια και σε απλές γραμμές περιγράφονται στις εξής δυο παραδοχές: Το δημοσιονομικό έλλειμμα και το εμπορικό έλλειμμα. Δηλαδή αν δεν ήταν λάθος η συνταγή θα μπορούσε το ελληνικό κράτος να ξοδεύει 70 και να εισπράττει 45 δισ. ευρώ;

Θα μπορούσε η ελληνική κοινωνία να εξάγει 17 δισ. ευρώ και να εισάγει 44 δισ. ευρώ;

Για να ανατραπούν τα δυο παραπάνω ελλείμματα που ξεκίνησαν να χτίζονται τα τελευταία τριάντα χρόνια, χρειάζεται πλέον περί το 1 με 1,5 εκατ. άνθρωποι από ένα σύνολο 5 εκατ. εργατικού δυναμικού να αλλάξουν αντικείμενο εργασίας.

Σε γενικές γραμμές πρέπει να μετακινηθούν από μη εμπορεύσιμους τομείς σε εμπορεύσιμους. Σε τομείς δηλαδή που θα είναι εξαγωγικοί ή θα υποκαθιστούν εισαγωγές. Αυτοί που θα αλλάξουν θέσεις εργασίας θα προέρχονται τόσο από το δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα.

Προς το παρόν ένα μέρος από το 1,5 εκατ. ανέργων του ιδιωτικού τομέα ψάχνει για εργασία και αναγκάζεται να επινοήσει νέες λύσεις. Θάρθει και η σειρά των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων της δεύτερης εφηβείας...

Η αστοχία των εκτιμήσεων του ΔΝΤ και της τρόικας δεν αλλάζουν τίποτα σε αυτή την αναγκαιότητα. Ο τρόπος που πολιτικοί και δημοσιογράφοι τονίζουν αυτή την αστοχία μοιάζει σαν να επρόκειτο περί του αντιθέτου. Δηλαδή αν θα είχαν κάνει σωστές προβλέψεις δεν θα είχαμε 1,5 εκατ. άνεργους ή οποίοι θα πλησιάσουν τα 2 εκατ.

Είναι ψέμα.

Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις οι άνεργοι να μείνουν πολλά χρόνια στα αζήτητα της ανεργίας.

Να δημιουργηθούν δηλαδή οι προϋποθέσεις δημιουργίας θέσεων εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα. Αυτό όμως χρειάζεται μια θεραπεία - σοκ γενικότερα στην οικονομία και ειδικότερα στο δημόσιο τομέα από το 2010.

Δηλαδή μείωση του δημοσίου και αναδιοργάνωση του εναπομείναντος εκ του μηδενός. Αντ΄ αυτού συζητάμε ακόμη αν θα απολύσουμε τους επίορκους και μελετάμε σχέδια για κατάργηση άχρηστων φορέων χωρίς να απολυθούν αυτοί που τους απαρτίζουν. Δηλαδή, μηδέν εις το πηλίκον.

Παγκόσμια Τράπεζα χρειάζεται

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως η συνταγή της τρόικας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα εμπεριέχει λάθος εκτιμήσεις. Εξάλλου η διάλυση και διαφθορά που πηγάζει από το δημόσιο τομέα και έχει κατακλύσει ολόκληρη την κοινωνία και οικονομία, έχει δημιουργήσει τέτοιο χάος, όπου οποιαδήποτε πρόβλεψη μοιάζει αδύνατη...

Όσο περνά ο καιρός και αποκαλύπτεται η διάλυση του ελληνικού κράτους τόσο γίνεται φανερό πως η Ελλάδα δεν χρειαζόταν προσφυγή στο ΔΝΤ αλλά στην Παγκόσμια Τράπεζα που χειρίζεται περιπτώσεις κρατικών οντοτήτων της Αφρικής που χρειάζονται αναδόμηση εκ του μηδενός.

Πηγή:www.capital.gr

12. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

PANOS-E60 (05-02-13), Stathis (05-02-13)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζω κατά πόσο αληθεύει.
    https://www.to-mati.gr/archives/afto...se-liga-24ora#

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή "Για ποιους πετάω στο Αιγαίο"! Ένα συγκλονιστικό κείμενο πιλότου μαχητικού

Σαν αντικρίσω το άσπρα άλογα του Αιγαίου ,χάνεται η σκέψις μου στον Ουρανό του Θείου, του Ωραίου του Αληθινού !
    Δεν είμαι ημίθεος ,δεν είμαι άτρωτος, δεν είμαι καν ήρωας !
Έχω τους φόβους μου , έχω τις αναστολές μου , έχω τις ανασφάλειες μου !

Μπορεί να μην είναι σε θέση να ζητήσω από την έρμη Πατρίδα κάτι το καλύτερο για μένα, για τα παιδιά μου ,μπορεί να μην είμαι καν ικανός για αυτά που παίρνω !

Όλες αυτές οι σκέψεις που περνάνε από το μυαλό μου...
    σφίγγουν το λαιμό και ξεραίνουν το στόμα μου !

Καημένη Πατρίδα έχεις όλους τους άχρηστους στην πλάτη σου έχεις και μένα .Μπορεί να ήξερα πόσο επικίνδυνο και ανούσιο, ίσως και άχρηστο, για πολλούς εκεί κάτω να είναι αυτό που κάνω !

Ίσως και να έχουν δίκιο ,βλέπεις εγώ δεν κατεβάζω διακόπτες ,εγώ δεν οδηγώ λεωφορείο με 50 ψυχές ,εγώ δεν βγάζω φωτοτυπίες στα βουλευτικά έδρανα ένα χειμωνιάτικο βράδυ του Γενάρη στη ζεστασιά της Βουλής!

Εγώ κάθομαι, σκέπτομαι ,μελετάω και περιμένω τον Τούρκο.Μπορεί και εγώ να μην έχω να πληρώσω τα κοινόχρηστα αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει ,μπορεί να μην έχω να πληρώσω το χαράτσι στο Πατρικό του χωριού μου ,αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει .Ούτε και πρέπει !

Εγώ όμως πρέπει να αδειάσω το μυαλό μου να κλειδώσω το υποσυνείδητο ,να μην σκεφτώ ότι με περιμένουν και εμένα στο σπίτι μου ,όπως τόσους και τόσους άλλους που δεν γύρισαν Ποτέ πίσω από μια ακόμη καθημερινή αποστολή .Ίσως και κάποιοι να πουν ότι τα ήθελε και τα έπαθε !

Εγώ όμως δεν πετάω για αυτούς ,πετάω για τον Πατέρα μου που καμαρώνει στην άκρη στο χωράφι όταν περνούν τα μαχητικά μας , πετάω για το παιδί στη Φλώρινα που περπατάει στο χιόνι να πάει στο σχολειό του ,πετάω για τον Παπά μας που κάνει χιλιόμετρα να κάνει Ανάσταση με τους τσοπαναραίους στο ύψωμα της Παναγιάς !
Πετάω για το ψαρά που βγήκε 4 το πρωί με την ψαρόβαρκα να φέρει το μεροκάματο στη φαμελιά του ,πετάω για το δασκαλάκο που πληρώνει απο την τσέπη του τις φωτοτυπίες στα Άγραφα της Καρδίτσας .

Για αυτούς πετάω .

Για να μπορούν να κάνουν αυτό που χρόνια κάνουν και να κρατάνε την Πατρίδα μας ζωντανή !
Ούτε αυτοί ,ούτε εγώ θα ζητήσω υπερωρίες γιορτές και Κυριακές ,γιατί εγώ πετάω για την Πατρίδα μου.Πετάω για τους δικούς μου ανθρώπους ,αυτούς που γλεντάνε με την ψυχή τους ,ζούν για μιά στιγμή και όταν πεθαίνουν ξεπροβοδίζουν τους δικούς τους ανθρώπους με τραγούδια και εύχονται καλήν αντάμωση !

Ίσως κάποιο πρωί όταν κοιτάξεις ψηλά θα με δεις γιατί .
Εκεί που Ισιώνει ο Αετός .Οι Γλάροι δεν πετάνε ! 
*Ενας απο τους πολλούς που είναι όμως τόσο λίγοι !!!

Πηγη : Κρανος.gr

15. The Following 10 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

Bitz (05-02-13), Konstantinos E60 (05-02-13), kostas1.6 (05-02-13), Kostas_1 (05-02-13), manos///3 (05-02-13), nikos1400 (05-02-13), Panos 316T (05-02-13), pilot (05-02-13), S8N (06-02-13), Κωνσταντίνος (05-02-13)

Σελίδα 32 από 200 ΠρώτηΠρώτη ... 2230313233344282132 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP