Επίσης κάτι που ξέχασα για το παράθυρο που ανεβαίνει παραπάνω και κολλάει (1)!Επαναπρογραμματισμό έκανες???
Επίσης κάτι που ξέχασα για το παράθυρο που ανεβαίνει παραπάνω και κολλάει (1)!Επαναπρογραμματισμό έκανες???
BMW 320ci AC Schnitzer
Όσον αφορά το clima ίσως δεν το διευκρίνισα όπως σωστά.
Η οθόνη ανταποκρίνεται σε αυτό που πατάς.
Ο κλιματισμός-καλοριφερ δεν ανταποκρίνεται.
Μπορει να είναι σβηστή η οθόνη κ αυτό να αρχίσει να ξεκινήσει να στέλνει αέρα παρα τη κλειστή οθόνη.
Επίσης δεν ανταποκρίνεται στη ποσότητα του αερα. Εγω πατάω να αυξηθεί η ροή,ανάβουν τέρμα τα φωτάκια στην οθόνη αλλά η ροή δεν αυξάνεται. κ το αντίθετο ,αν δηλαδή πατήσω να μειωθεί...
Οπότε είναι 99% ο πυκνωτής της ηλεκτρονικής μονάδας του κλιματισμού. Τη βγάζεις και πας σε ενα τσακαλάκο να σου αλλαξει τον πυκνωτή.
Όσο για το παράθυρο, ένα προγραμματισμό να δεις κι έπειτα πας στο αντίκρυσμα της πόρτας. Αυτό φαίνεται και με οπτικό έλεγχο αν εχει φθαρεί. Λογικά δεν είναι αυτό ομως γιατί δεν είναι η δουλειά του να σταματάει το ανεβασμα του παραθυρου οταν κλεινεις την πορτα... Επειτα ξηλώνεις ταπετσαρία ή σε ενα ηλεκτρολόγο της γειτονιάς να σου αλλάξει γρυλλο- μοτερ-γλυστρα, να στο ρυθμίσει και εγινε καινούριο. Προσοχή! Ο γρυλλος να μπει με βιδες πανω στη πόρτα και οχι πριτσινια!
BMW 320ci AC Schnitzer
Η αλλαγη του πυκνωτη ειναι πολυ ευκολη.Μου εκανε και εμενα κατι παρομοια και τον αλλαξα μονος μου.Μια ωριτσα μου πηρε.
Επαναπρογραμματισμο στο παραθυρο πως κανω?
Δε χρειάζεται ο ηλεκτρολόγος να μπορεί να διαβάσει τον εγκέφαλο της bmw για να ρυθμίσει το παράθυρο... Βρες άλλον ηλεκτρολόγο!
Jim ο προγραμματισμος του παραθύρου γίνεται με μια διαδικασία συγκεκριμένη ανεβοκατεβαζοντας το. Πρέπει να υπάρχει κάπου κι εδώ μέσα. Αν τη βρω θα στείλω το link!
BMW 320ci AC Schnitzer
aggelosmk2 (19-05-13)
Καλησπερα παιδες... μολις εκανα εγγραφη και θα ηθελα να βρω μια λυση στο προβλημα μου... για οσους εχουν γνωση του θεματος... εχω μια ε36 κουπε 98'. Μυριζει βενζινη μεσα στην καμπινα χωρις ιχνος διαρροης... μπορει να με φωτισει καποιος;
Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο όταν φουλάρεις το τεπόζιτο και όχι συνεχόμενα;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.